nuo ko čia pradėt - kai vyrai sako, kad prasta lovoje - manau taip pat, kaip jau čia nuskambėjo nuomonė - nedaro oralinio arba dar kažko kito, ko jis norėtų..
apie išvaizdą ir žemą ūgį - čia matyt nebuvo tas atvejis, kai pamatai žmogų ir iš karto vau, bum, įsimylėjau. bet tai nereiškia, kad kiek daugiau pabendravus ji jo neįsimylės.. jeigu visa kita tiks ir patiks, gal vėliau tik stebėsis pati savimi, kaip čia taip norėjo nurašyti žmogų dėl ūgio. patarimas tiesiog neskubėti ir bendrauti, su laiku atsirinks kaip ji jaučiasi su juo ir ką jaučia/nejaučia. Be to, bėgant laikui, skoniai skiriasi, keičiasi. Aš anksčiau sakiau niekada nebūčiau su jaunesniu vyru, bet netyčia pasitaikė (deja jau nebeturiu) ir viskas, dabar vyresnių ir net bendraamžių nelabai noriu, jaunesni jėga

Šapokliaka tema - šiuo metu vyriškis mano nuomone nenori nieko rimto ir tam turi savo priežastis. Jeigu išlauksit, nesiuntinėsit ultimatumų, kad arba šį savaitgalį, arba niekada, tai gal ir sulauksit iš jo daugiau iniciatyvos. o gal ir ne.. bet tikimybė didesnė. jeigu parašysit kad viskas, atstok, jis tikrai atstos. bet ar nekils tada minčių, kad gal be reikalo užspaudžiau, gal būtų po kiek laiko pats pradėjęs siūlyt susitikt... Čia labai panašu į vieną mano situaciją, todėl rašau iš patirties. Aišku linkiu viso ko geriausio ir paneigti visas niūrias prognozes

Papildyta:
ai o tie geidžiamiausi - sunku ir pasakyti. Neaišku kaip jie ten realybėje atrodo, kaip elgiasi ir t.t. šiaip žiūrint į nuotraukas irgi per daug nekabina nei vienas, bet gal dėl to, kad žinau, kad rinkis nesirinkus, vis tiek neturėsi tokio ..