Cheeta, sveika prisijungus
Galvoju, kad man tavo nickas matytas, man rodos, jau mes esam susidūrusios kažkurioje temoje
O gal ir ne - nebeatsimenu 
Grįžau iš PC, nafik kiek žmonių
Bet užtat minčių apie diedus - nulis
Kalbant apie vyrus, tai aš tik į išsiskyrusius žiūriu. Nu būna jauni susituokia, paskui skiriasi, nes nieko bendro, o žmonės gal abu geri. Tik va, bėda, kad pas laisvus diedus žalia lemputė labai trumpai dega, tuoj kas nors jį pagriebia. Arba jie tokie mustangai, nesileidžia būti pagriebiami ir klaidžioja vieni (čia lyrinis herojus galėtų būti puikus tam pavyzdys
)
Dėl draugas.lt ir pan. Aš irgi ištrinu laiks nuo laiko anketą. Paskui vėl susikuriu po kokio pusmečio. Vėl ištrinu, nes įprastai pradeda varginti tas pats per tą patį.
Pagalvojau, kad ryškiai jei einam į pasimatymus, tai su tais pačiais diedais. Galėtume dalintis pastebėjimais. O jei atsitiktų taip, kad labai diedas patiktų, galėtume "rezervuoti" ir jau kitos iš moteriško solidarumo nebeitų į pasimatymus
Nu ar ėjote kuri nors susitikti su 42 metų advokatu, kuris turi 3 vaikus, iš kurių du auga su juo?
O kodėl tu taip galvoji? Aš turiu ne vieną ir ne du pavyzdžius, kai vaikai absoliučiai netrukdo.

Grįžau iš PC, nafik kiek žmonių

Kalbant apie vyrus, tai aš tik į išsiskyrusius žiūriu. Nu būna jauni susituokia, paskui skiriasi, nes nieko bendro, o žmonės gal abu geri. Tik va, bėda, kad pas laisvus diedus žalia lemputė labai trumpai dega, tuoj kas nors jį pagriebia. Arba jie tokie mustangai, nesileidžia būti pagriebiami ir klaidžioja vieni (čia lyrinis herojus galėtų būti puikus tam pavyzdys

Dėl draugas.lt ir pan. Aš irgi ištrinu laiks nuo laiko anketą. Paskui vėl susikuriu po kokio pusmečio. Vėl ištrinu, nes įprastai pradeda varginti tas pats per tą patį.
Pagalvojau, kad ryškiai jei einam į pasimatymus, tai su tais pačiais diedais. Galėtume dalintis pastebėjimais. O jei atsitiktų taip, kad labai diedas patiktų, galėtume "rezervuoti" ir jau kitos iš moteriško solidarumo nebeitų į pasimatymus

Nu ar ėjote kuri nors susitikti su 42 metų advokatu, kuris turi 3 vaikus, iš kurių du auga su juo?

QUOTE(anciana @ 2014 12 21, 22:26)
Gal nemoka subtiliai pasakyti. Bet iš principo ir aš taip galvoju. Gal tai man ir pakišdavo koją, kai bendraudavau su neturinčiais vaikų. Negalėdavau atsiverti, priimti jų, tikėtis, kad kažkas iš to gali išeiti.
O kodėl tu taip galvoji? Aš turiu ne vieną ir ne du pavyzdžius, kai vaikai absoliučiai netrukdo.
QUOTE(Marga retta @ 2014 12 21, 23:05)

QUOTE(anciana @ 2014 12 21, 22:26)
Gal nemoka subtiliai pasakyti. Bet iš principo ir aš taip galvoju. Gal tai man ir pakišdavo koją, kai bendraudavau su neturinčiais vaikų. Negalėdavau atsiverti, priimti jų, tikėtis, kad kažkas iš to gali išeiti.
Šitai ir mane kiek baugina. Bet man kol kas 34, aš norėčiau dar vieno vaiko, tai šitą klaidą ištaisyčiau. Gal.
Jei nebeplanuočiau gimdyt, tai matyt tik nevaisingas bevaikis tiktų

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 21, 21:16)
Ei, rodo 18 skaitančių šią temą. Kodėl niekas su mumis nesikalba?
Taigis aktuali tema, škias

QUOTE(evuxiene @ 2014 12 21, 21:17)
Cheetah, sveika prisijungus
jo, bet gerai ikliuvus tam senberniui buvai, sakyciau, jei jis dar butu buves normalus tai uosvienike butum turejusi "gerule". Turiu tokiu pora draugiu, kurios guosdavosi, kad uosvienes, bet kada ateina, bet kada skambina, nes ten reikia is kurnors parvesti, tai spinta perstumti, dar galiausi, kodel suneli man neskambini, as niekam nereikalinga ir panasios isterijos

Be abejo, ar taip ar kitaip, geriau mamytės suvoktų, kad jos sūnelis suaugo ir turi pilną teisę kurtis savo gyvenimą, tad verčiau nutraukti tą bambagyslę... Tai ne, kitoks suvokimas -"aš jums, vaikai, padedu/patariu/palengvinu gyvenimą ir pnš"...

Mano mama labai prieraiši prie savo šeimos, vaikų. Brolis jau vedęs, mama susitaikė, kad jam jo "naujai iškepta" šeima bus svarbiau, nei mamos asm. reikalai ir viskas ok. Skaudžiai susitaikė, bet dabar viskas gerai. Likau dabar jai artimiausia ir visad šalia esanti dukra, bet vėlgi, kad ir va kai draugavau su ex'u, ji tikrai protinga moteris, nesikišo, neaiškino, net stebėjausi.

QUOTE(anciana @ 2014 12 21, 21:26)
Aš nesistebiu, turiu keletą realių pavyzdžų, kaip mano draugės, išsiskyrusios ir turėdamos po 2 vaikus, lengvai susirado naujus partnerius ir gyvena kartu visi, viena ir dar lėliuko susilaukė su naujuoju vyru, nors pirmieji jos vaikai- jau paaugliai.

Nereikia jokių išankstinių nuostatų, jos tik trukdo laimei.

Vaikai tikrai netrukdo naujai laimei

QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 21, 21:57)
Cheeta, sveika prisijungus
Galvoju, kad man tavo nickas matytas, man rodos, jau mes esam susidūrusios kažkurioje temoje
O gal ir ne - nebeatsimenu 
Kalbant apie vyrus, tai aš tik į išsiskyrusius žiūriu.

Kalbant apie vyrus, tai aš tik į išsiskyrusius žiūriu.
Sveika, be abejo, gali būti, kad būsim kur bendravusios SM'e. Gi laabai jau sena senbuvė esu, už 2jų metų jau 10 metų stažą SM turėsiu

Aš irgi į išsiskyrusius žiūriu, drąsiai. Šitų nenurašau

Papildyta:
QUOTE(jurgacka @ 2014 12 21, 22:14)
Šitai ir mane kiek baugina. Bet man kol kas 34, aš norėčiau dar vieno vaiko, tai šitą klaidą ištaisyčiau. Gal.
Būsim vienmetės

Mano tai viena draugė 36erių va ir pagranduko susilaukė su naujuoju vyru, o vaikai pirmieji jos jau paaugliai, berods 16 ir 14os metų.

Aš kaip negimdžiusi, galvoju, ir 40ies gimdysiu, jei tik bus tas tėvelis, man tinkamas leliuką projektuoti.

Oi. Išsiskyrusių tai nereikia bijoti. Aš išsiskyrus. O kokia faina
. Gali gi ir vyrui nepasisekt.
O su tais visais draugas.lt tai man žiauriai nesekėsi, nerašė niekas nors ką daryk. Darnioj poroj išvis - užpildžiau testus visus sąžiningai, sistema gal tris mėnesius nei vieno diedo nepasiūlė. Paskui pasiūlė tris - bet jau tokius kad ranka nekilo nei labas parašyt
. O va sau brangų susiradau ieskok.lt

O su tais visais draugas.lt tai man žiauriai nesekėsi, nerašė niekas nors ką daryk. Darnioj poroj išvis - užpildžiau testus visus sąžiningai, sistema gal tris mėnesius nei vieno diedo nepasiūlė. Paskui pasiūlė tris - bet jau tokius kad ranka nekilo nei labas parašyt

QUOTE(jurgacka @ 2014 12 21, 23:40)

dbar visos perbegs ten

QUOTE(pasikeitusi @ 2014 12 21, 23:49)
Turbūt. Jau net SM neberašo. Registruojasi

Ale bet ten ir daug visokio brudo.. nors visur turbūt taip. Nebe jauniklės - atsirinksit

Aš neturėjau minty, kad jei išsiskyrusi ir su vaiku, tai neieškok naujo vyro. Turėjau galvoje, kad jei jau su vaiku, tai ir vyro reikia išsiskyrusio ir su vaikais. Kitaip tariant, su panašia patirtimi.
Kiek supratau, jurgackos draugas - neturintis vaikų, todėl ta mama taip ir sureagavo į "bobą su vaiku". Mano šeimoje tai irgi taip buvo vadinama, gal tas mano kompleksas iš tų laikų.
Aišku, išankstiniai nusistatymai nėra gerai.
Merginos, trisdešimtmetės, man atrodo, kad tarp mūsų, t.y. 40+, ir jūsų, 30+, yra tookia praraja. Kai man buvo 34, vyrų, kiek pamenu, buvo nors vežimais vežk. Ar čia kažkas pasikeitė per tuos 5-6 metus (t.y. visi persimetė į bendravimą FB ir pažinčių svetaines), ar čia tik man taip "sekėsi"?
Dabar mano "laimė" kartas nuo karto sutikti fainus laisvus 35-38 metų vyrus, kurie rimtai planuoja šeimas, vaikus, o aš ką... Per sena. Tas, atseit, komplimentas "galvojau, kad tu gerokai jaunesnė" jau per gerklę lenda. Kartais ir atrėžiu ką nors.
Šapokliaka, aš su tavo diedu tai dar nebuvau susitikus
Kiek supratau, jurgackos draugas - neturintis vaikų, todėl ta mama taip ir sureagavo į "bobą su vaiku". Mano šeimoje tai irgi taip buvo vadinama, gal tas mano kompleksas iš tų laikų.
Aišku, išankstiniai nusistatymai nėra gerai.
Merginos, trisdešimtmetės, man atrodo, kad tarp mūsų, t.y. 40+, ir jūsų, 30+, yra tookia praraja. Kai man buvo 34, vyrų, kiek pamenu, buvo nors vežimais vežk. Ar čia kažkas pasikeitė per tuos 5-6 metus (t.y. visi persimetė į bendravimą FB ir pažinčių svetaines), ar čia tik man taip "sekėsi"?
Dabar mano "laimė" kartas nuo karto sutikti fainus laisvus 35-38 metų vyrus, kurie rimtai planuoja šeimas, vaikus, o aš ką... Per sena. Tas, atseit, komplimentas "galvojau, kad tu gerokai jaunesnė" jau per gerklę lenda. Kartais ir atrėžiu ką nors.
Šapokliaka, aš su tavo diedu tai dar nebuvau susitikus

QUOTE(anciana @ 2014 12 22, 00:05)
Turi omeny, su tuo advokatu? Įlindau įdomumo dėlei, kabo vis dar