Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 ir vis (vėl, jau) vieniša

QUOTE(anciana @ 2014 12 22, 00:05)
Aš neturėjau minty, kad jei išsiskyrusi ir su vaiku, tai neieškok naujo vyro. Turėjau galvoje, kad jei jau su vaiku, tai ir vyro reikia išsiskyrusio ir su vaikais. Kitaip tariant, su panašia patirtimi.
Kiek supratau, jurgackos draugas - neturintis vaikų, todėl ta mama taip ir sureagavo į "bobą su vaiku". Mano šeimoje tai irgi taip buvo vadinama, gal tas mano kompleksas iš tų laikų.
Aišku, išankstiniai nusistatymai nėra gerai.
Merginos, trisdešimtmetės, man atrodo, kad tarp mūsų, t.y. 40+, ir jūsų, 30+, yra tookia praraja. Kai man buvo 34, vyrų, kiek pamenu, buvo nors vežimais vežk. Ar čia kažkas pasikeitė per tuos 5-6 metus (t.y. visi persimetė į bendravimą FB ir pažinčių svetaines), ar čia tik man taip "sekėsi"?
Dabar mano "laimė" kartas nuo karto sutikti fainus laisvus 35-38 metų vyrus, kurie rimtai planuoja šeimas, vaikus, o aš ką... Per sena. Tas, atseit, komplimentas "galvojau, kad tu gerokai jaunesnė" jau per gerklę lenda. Kartais ir atrėžiu ką nors. 

Šapokliaka, aš su tavo diedu tai dar nebuvau susitikus biggrin.gif

Anciana, ar aš teisingai suskaičiavau, kad Jums +-40? Ir 35-38 metai Jums per jauni? Visada manau ir manysiu kad plius minus penki metai nieko nereiškia subrendusiems žmonėms. Mano draugas 4 metais jaunesnis. Na nesijaučia...
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 21, 15:56)

Viskas taip.
Jeigu jis pirmas parašytų, pabandyk jam iškart neatsakyti. Po kokios dienos ar dviejų tik. Iš esmės tai nieko nekeis, bet įdomi jo reakcija. Kiek suprantu, jis parašo, kai pats turi laiko ir visuomet sulaukia greito tavo atsako. O jei nesulauktų?

Pritariu, nereik pulti jam rašyt iš karto kai parašo, palaukčiau kokias kelias dienas ir tik tada gal būt atsakyčiau.

QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 21, 16:03)
Bet kaip mane užknisa visos tos strategijos, visas tas žaidimas, maivymasis - kuris stipresnis, kieno pusėje jėga. BUvau su juo atvira - nes tikiu, kad atvirumas išlaisvina žmones. Tai ir toliau būsiu atvira. Tik kai jis po kurio laiko apsireiškia, man natūraliai nekyla noras iškart jam atsakyti - bet aišku, nei paros, nei dviejų nelaukiu. Daugiausia tai būna kelios valandos.

Nu koks žaidimas ar maivymasis, taip ir aš mėgstu atvirumą, su MB kai susipažinom irgi viską atvirai variau kas patinka, o kas ne, ir buvo pofig jei kas neįtiks, kokia esu tokia, nu ir ką kol kas viskas tinka, taip kad nenusileisk ir nerašyk pirma, tegu pats ieško ir rašo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2014 12 21, 23:28)
Anciana, ar aš teisingai suskaičiavau, kad Jums +-40? Ir 35-38 metai Jums per jauni? Visada manau ir manysiu kad plius minus penki metai nieko nereiškia subrendusiems žmonėms. Mano draugas 4 metais jaunesnis. Na nesijaučia...

Man jie ne per jauni, aš jiems - per sena. Nes nebeketinu gimdyti, o jiems vaikų reikės. Jau čia pasakojau, kad atrodau šiek tiek jauniau. Vyrams būna nemaloni staigmena, kai sužino, kad man jau 40. Nėra labai dažnas atvejis, bet kažkada buvo gal trys tokie atvejai per 2 savaites. Vienas - labai akivaizdus ir labai apmaudus, bet suprantu ir tą vyrą. Ieško partnerės santuokai ir vaikams, turi tam teisę smile.gif

Šapokliaka, na taip, su advokatu. Nežinau, kur jis ten kabo, bet manęs nebėra jokiose pažintyse. Jeigu dar turėsiu progą susipažint, tai tik gyvai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 22, 01:00)
Man jie ne per jauni, aš jiems - per sena. Nes nebeketinu gimdyti, o jiems vaikų reikės. Jau čia pasakojau, kad atrodau šiek tiek jauniau. Vyrams būna nemaloni staigmena, kai sužino, kad man jau 40. Nėra labai dažnas atvejis, bet kažkada buvo gal trys tokie atvejai per 2 savaites. Vienas - labai akivaizdus ir labai apmaudus, bet suprantu ir tą vyrą. Ieško partnerės santuokai ir vaikams, turi tam teisę smile.gif

Šapokliaka, na taip, su advokatu. Nežinau, kur jis ten kabo, bet manęs nebėra jokiose pažintyse. Jeigu dar turėsiu progą susipažint, tai tik gyvai biggrin.gif

Bet kad dauguma tų 35-38 jau turi tų vaikų smile.gif Lyrinis herojus, štai du vaikus, advokatas visus tris biggrin.gif Tokiems kaip tik jau geriau, kai nebereikia "antros vados" biggrin.gif

Anciana, tu iš Vilniaus? Advokatas sportuoja Oze. Tikrai nėra gražuolis, bet partija gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 22, 00:22)
Bet kad dauguma tų 35-38 jau turi tų vaikų smile.gif Lyrinis herojus, štai du vaikus, advokatas visus tris biggrin.gif Tokiems kaip tik jau geriau, kai nebereikia "antros vados" biggrin.gif

Anciana, tu iš Vilniaus? Advokatas sportuoja Oze. Tikrai nėra gražuolis, bet partija gera biggrin.gif

Tai kurie turi - su tais viskas gerai. Tie pasipainioję neturėjo. Išvis buvo neženoti.

Oze sakai. Hmm... Esu tam sporto klube buvusi. Nu paklausk, kada jo keliai ten nuveda, pašniukštinėsiu biggrin.gif
Aš kažkaip buvau sugalvojusi, kad čia tas tavo herojus ir yra advokatas. Jei ne, tai piršk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 21, 19:47)
bet ir iš žmonos lovos ryte pereidavo pas mamą.

o marija brangiausia

QUOTE(Cheetah @ 2014 12 21, 19:56)

Tai va, merginos, į senbernius jau nebežiūrim. Nėr ko  cool.gif

o nuo kiek metų senbernis?

Tu diedu buvimas, nebuvimas nuo paciu moteru priklauso, sugebejima bendrauti, turejima charizmos, sarmo ir t.t. nebutina buti labai graziai, reikia kazka tokio tureti savyje, ta ka vyrai pastebetu, pajustu, uztat taip ir yra kad 32 metu moteris niekaip neranda vyru,o va 45 turi diedu belekiek tongue.gif (cia as ne apie save jeigu ka biggrin.gif )
as irgi dairyciausi i issikyrusius, pageidautina su vaikais, bevaikis man skambetu nekaip, nes nesiruosiu daugiau gimdyti, o retas vyras nenori vaiku g.gif
40 meti, manau drasiai galima vadinti senberbiu 4u.gif
margarett, gal juvelyras zinuciu neskaito g.gif nors neturetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 22, 10:25)
Tu diedu buvimas, nebuvimas nuo paciu moteru priklauso, sugebejima bendrauti, turejima charizmos, sarmo ir t.t. nebutina buti labai graziai, reikia kazka tokio tureti savyje, ta ka vyrai pastebetu, pajustu, uztat taip ir yra kad 32 metu  moteris niekaip neranda vyru,o va 45 turi diedu belekiek tongue.gif (cia as ne apie save jeigu ka biggrin.gif )

O tai prasom pasakyti ka daryti toms, kurios to sarmo neturi?
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 22, 09:25)
Tu diedu buvimas, nebuvimas nuo paciu moteru priklauso, sugebejima bendrauti, turejima charizmos, sarmo ir t.t. nebutina buti labai graziai, reikia kazka tokio tureti savyje, ta ka vyrai pastebetu, pajustu,

o ka dary jei to neturi?
i vienuolyna eit?
Atsakyti
QUOTE(Ondatra... @ 2014 12 22, 09:53)
o nuo kiek metų senbernis?

Čia labai nuo paties žmogaus priklauso. Ir nuo to kaip jis gyvena. Vienas jau 25 metų visiškas senbernis. O kitas gali būt ir 40-ties žavus jaunuolis (čia be ironijos aš).

Ale bet bendrai paėmus tai maždaug apie 36-tus metus man rodos kad aniem galvoj kažkas persisuka. Nors tikriausiai pas tuos visada būna persisuke, tik jau moterytės iki tokio amžiaus visus bent kiek tinkamus išsirankioja. Lieka tik tie su persisukusiais smegenais smile.gif.

Nors irgi senbernis senberniui nelygu. Turiu pusbrolį. Jam 36. Jis 10 metų draugavo su mergina, kartu gyveno. Jie daugiau kartu išbuvo ir kartu pragyveno nei aš su savo vyru. Bet aš va išsiskyrusi. O jis - senbernis. Tai va noriu pasakyti kad toks jau savaime skirsis nuo visą laiką pas mamytę gyvenusio. Iš kitos pusės - retais (laaaabai retais) atvejais ir pas mamą gyvenęs nebūtinai yra mamyčiukas.

p.s. tos kur be šarmo susiranda vieną apšarmojusi yra ir laikosi įsikibę. Gi nereik mums visų diedų. Vieno reik smile.gif. Nors koks gyvenimo paradoksas - jei pusę metų be darbo sėdėjus susirandi, staiga visi iš visų pakampių pradeda darbus siūlyt. Ir su diedais taip. Randi vieną, tai toks pasirinkimas pasidaro... baisu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 21, 23:10)
doh.gif  lotuliukas.gif Ot tundra biggrin.gif (aš) Iš Vilniaus. Bet jei kuri būtų bendravusi, tai tikrai atpažintų, labai jau išreikšti CV bruožai wink.gif

doh.gif O viešpatie aukštielnikas, taigi mano draugė su tuo advokatu sostinėj doh.gif Rodė jį per tv, ji man liepė žiūrėt, kokia ten tema plepeno. blink.gif Kiek pamenu, iš jų romano, kai lovoj ji jam (netyčia) įspyrė ir prabrėžė koją, jis vos ekspertizių nesidarė, abdukcijai vos nepadavė. doh.gif Vaikų dalybos ten minutėm nustatytos, iš žmonos prisiteista už tapetus, kuriuos jos šuo kartu gyvenant, nudrėskė doh.gif Dar po to jis jai skambino, sakė, ne telefonu pokalbis, taip ir nebepasikalbėjo. Bet draugė pasikalbėjo su savo gydytoja ir ilgai dar ligas antibais iš "rojaus sodo" baidėsi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2014 12 22, 12:45)
p.s. tos kur be šarmo susiranda vieną apšarmojusi yra ir laikosi įsikibę. Gi nereik mums visų diedų. Vieno reik smile.gif.

Pritariu

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 22, 12:47)
doh.gif O viešpatie aukštielnikas, taigi mano draugė su tuo advokatu sostinėj doh.gif Rodė jį per tv, ji man liepė žiūrėt, kokia ten tema plepeno. blink.gif Kiek pamenu, iš jų romano, kai lovoj ji jam (netyčia) įspyrė ir prabrėžė koją, jis vos ekspertizių nesidarė, abdukcijai vos nepadavė. doh.gif  Vaikų dalybos ten minutėm nustatytos, iš žmonos prisiteista už tapetus, kuriuos jos šuo kartu gyvenant, nudrėskė doh.gif Dar po to jis jai skambino, sakė, ne telefonu pokalbis, taip ir nebepasikalbėjo. Bet draugė pasikalbėjo su savo gydytoja ir ilgai dar ligas antibais iš "rojaus sodo"  baidėsi. doh.gif

įdomu. duok nuorodą į tv laidą biggrin.gif
Atsakyti