Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 ir vis (vėl, jau) vieniša

Aš tų netinkamų dovanų irgi daug negaunu. Kažkaip atsitiktiniai žmonės man jų nedovanoja, o draugai ir artimieji žino, kad man š.. nereikia biggrin.gif
Vienais metais gavau kokias 5 dušo žele, ir kokios trys buvo mano nemėgstamo kvapo. Teko perdovanoti/atiduoti wink.gif Tai po to bajerio, su draugėm nusprendėm keistis dovanomis - įsitraukiam vieną, ir suma didesnė ir vienai lengviau pataikyti.
Darbe irgi keitėmės. Žinoma, pasisekė, nes ištraukiau kolegę, su kuria labai gerai sutariu. Abi mėgstam teatrą, tai nupirkau bilietus ir dovanoju savo laiką biggrin.gif
Kas mėgsta skaityti, perku knygas, jei ilgų plaukų savininkė, tai dovanoju kokį aliejuką plaukams brangesnį. Šiemet sesei dovanoju skarą jos spalvų ir maikę (žinau, kad patiks tongue.gif), tėvui vitaminų, sūnėnams ir dukterėčioms - bilietus į filmą smile.gif
Sūnui - to ko jam reikia ir ko jis nori smile.gif

Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 23, 21:07)
Apie dovanas. Konkursui.

1. Apatiniai iš to bičiulio, kur šampės ėjom  lotuliukas.gif
Jau kaip netikėta buvo. Nevyniojau prie jo, galvojau saldainiai kokie dėžutėj, tai neišvydo mano reakcijos. Reikės kažkaip padėkot.
Šįkart pataikė į dešimtuką, gražūs. Ir dydžius daugmaž atitaikė. Nemiegam su juo jau kokie 7-8 metai, o va dar kartais ko nors padovanoja biggrin.gif
Prašiau jo, ir ne kartą, kad paieškotų man ko nors iš savo draugų tarpo, nesutiko. Ai, šiandien dar persakiau jam žavesėlio išmintį apie vyrų ištikimybę, tai baisiai susidomėjo, kur čia tokius perlus dalina. Da, žiūrėkit, sulauksim ir vyrų šitame kertelės sielai kampelyje  lotuliukas.gif
P.S. ir rislingo bonkė.

2. Knyga. Jei pasakyčiau, nuo ko, visos čia susilydytumėt cool.gif Deja, ne(be)svajonių ne(be)jaunikis. P.S. ir paties virta uogienė.

Viskas.

Žodžiu, pralošei. biggrin.gif Aš iš vyrijos tik svambaliuką teturiu.
Tai daugmaž galėsi juos dėvėti, neiškris kas nors? bigsmile.gif
Oi. Vyras? Forume? Slėpkimės!!! biggrin.gif
Atsakyti

anciana, cia tau buvo mintis, kad su tais apatiniais pasimakaluoti pries ji tongue.gif o kokie cia santykiai pas jus? jis vis dar tikisi ar impotentas koks? ar isvis imanoma draugyste tarp vyro ir moters g.gif

Papildyta:
Vyrai nemegsta meiles be sexo, moterys sexo be meiles.
Moterys besisnekedamos valgo,o vyrai sneka valydami.
Moterys maudosi, o vyrai plaukioja, todel pas vienus maudymukai, o pas kitus glaudes.
Pas moteris - svajones, pas vyrus -planai.
Moterys slepia -savo amziu, vyrai- savo pajamas.
Kelias i vyro sirdi per skrandi, moters per metrikacijos rumus.
Issiskyres vyras -laivas, issiskyrusi moteris -vienisa.
Skirtingi mes...Skirtingi...

Mintys is interneto platybiu...
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 23, 20:48)
anciana, cia tau buvo mintis, kad su tais apatiniais pasimakaluoti pries ji tongue.gif o kokie cia santykiai pas jus? jis vis dar tikisi ar impotentas koks? ar isvis imanoma draugyste tarp vyro ir moters g.gif

labai intymiomis temomis nenoriu viešai diskutuoti (lengvai galiu būti atpažinta iš įvairių detalių, tai kam čia smalsias bendradarbes į lovą temptis. per gerai joms biggrin.gif), bet su šiuo bičiuliu mes iš lovos "išaugom" seniai. Turėjom daug rimtų darbinių reikalų (nors susipažinom per draugas.lt). O kaip bus ir ką jis nori tais apatiniais pasakyti, pažiūrėsim. Aš dabar esu už santykius su perspektyvomis, tai tikriausiai į lovą nebegrįšim smile.gif Dėl draugystės tarp vyro ir moters - per daug filosofinis klausimas. Dar tiek neišgėriau (nors... dar ne vakaras, rislingas ir kiti vynai mėtosi pašonėj alc.gif)

žavesėli, nu biškį reikės pasportuot, bet baika. Kol jūs visos kimšit užustalėse, aš dirbsiu ir sportuosiu. ir tilpsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2014 12 23, 19:54)
Doktaras?  biggrin.gif

Aha cool.gif
Papildyta:
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 23, 19:56)
imbierą aš perku gyvą ir pasitaisau su medum ir citrina. tai nesergu ax.gif

Tai ten irgi naturali ta arbata. Tas imbieras tik dziovintas ir sumaltas. Bet as imbiero nelabai vartoju, na nebent kokiose azijietiskose sriubose tinka man. O arbata man kazkaip per astri. Po jos tik gert norisi biggrin.gif

Va db pasitaisiau anyziu, pankoliu, kmynu is to rinkinio. Nu nieko visai, gal reikia neisbrokyt taip jau viso rinkinio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Le Murka: 23 gruodžio 2014 - 21:07
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 23, 20:54)

Papildyta:
Vyrai nemegsta meiles be sexo, moterys sexo be meiles.
Moterys besisnekedamos valgo,o vyrai sneka valydami.
Moterys maudosi, o vyrai plaukioja, todel pas vienus maudymukai, o pas kitus glaudes.
Pas moteris - svajones, pas vyrus -planai.
Moterys slepia -savo amziu, vyrai- savo pajamas.
Kelias i  vyro sirdi per skrandi, moters per metrikacijos rumus.
Issiskyres vyras -laivas, issiskyrusi moteris -vienisa.
Skirtingi mes...Skirtingi...

Mintys is interneto platybiu...

Iš mano guru Slepakovo repertuaro:
Мы будем жить, как хотим.
Жизнь удовольствий полна.
Я буду жить один, и ты будешь жить одна, [с двумя детьми.]
Пусть каждый из нас вновь счастье найдет.
В твои сорок лет жизнь подарила нам шанс!
Спасибо, развод!

https://www.youtube....h?v=eKm4zdCY5k0
Atsakyti
Nu aš tai turbūt galėčiau laimėti titulą "jai ilgiausia ne(at)rašo" lotuliukas.gif Tas adekvatus iš draugas.lt, nu dega žalia lemputė, kad prisijungęs, ale neatrašo. *****, čia tipo karma is a bitch? g.gif

Įsipyliau taurę vyno ir toks noras lyriniam herojui pasakyti porą gražių žodžių blink.gif Bet nebijokit, aš stipri, aš atlaikysiu, nes tas noras toks daugiau teorinis, o ne realiai širdį draskantis biggrin.gif Jei būtas tas draskantis, tai šliūkštelčiau dar antrą taurę ir parašyčiau. O dabar tik pamintysiu apie tai rolleyes.gif

Bet *****, galvoju, geriau kai padovanoja per mažus ar kai per didelius apatinius? g.gif tipo, jei per maži - tai mieloji, tu man atrodai labai kūda. O jei per dideli - aš matau tavo žopą daug didesnę, negu ji realybėj. Bet aišku, čia dar kas kam patinka. Man patiktų, jei liemenukas būtų didesnis, o trauzai biški per maži biggrin.gif Nu jei jau nepataikymą rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 23, 21:14)
Nu aš tai turbūt galėčiau laimėti titulą "jai ilgiausia ne(at)rašo"  lotuliukas.gif  Tas adekvatus iš draugas.lt, nu dega žalia lemputė, kad prisijungęs, ale neatrašo. *****, čia tipo karma is a bitch?  g.gif

Įsipyliau taurę vyno ir toks noras lyriniam herojui pasakyti porą gražių žodžių  blink.gif  Bet nebijokit, aš stipri, aš atlaikysiu, nes tas noras toks daugiau teorinis, o ne realiai širdį draskantis biggrin.gif Jei būtas tas draskantis, tai šliūkštelčiau dar antrą taurę ir parašyčiau. O dabar tik pamintysiu apie tai  rolleyes.gif

Bet *****, galvoju, geriau kai padovanoja per mažus ar kai per didelius apatinius?  g.gif tipo, jei per maži - tai mieloji, tu man atrodai labai kūda. O jei per dideli - aš matau tavo žopą daug didesnę, negu ji realybėj. Bet aišku, čia dar kas kam patinka. Man patiktų, jei liemenukas būtų didesnis, o trauzai biški per maži biggrin.gif Nu jei jau nepataikymą rinktis smile.gif

Man apskritai lb drasu is vyro puses atrodo dovanot apatinius. Neisivaizduoju, kaip imanoma pataikyt. As net pati nepataikau liemenuko nematavus. Buna 10 issimatuoju kol viena randu. Su trauzais paprasciau, bet vistiek, is kur jie zino dydi? Gi etiketes nuo tokiu daiktu iskart nukerpam g.gif
Atsakyti
sapokliaka, nu ramink save, tipo gi sventes, tai gi jis bus su tevais, vaikais biggrin.gif
bet jei atvirai, jus man pasakykit vat ka diedai taip masto, nu jei motera nepatinka kazko imi ir pasakai, mums nepakeliui ir pan. gi mes ju vietoje taip nesielgtumem g.gif
kas ju galvose dedasi...mums to niekada nesuprast g.gif

anciana man tas Slepakovas vis labiau patinkas, toks simpotnas darosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 23, 22:23)
anciana man tas Slepakovas vis labiau patinkas, toks simpotnas darosi lotuliukas.gif

Slepakovą jamam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 23, 22:23)
sapokliaka, nu ramink save, tipo gi sventes, tai gi jis  bus su tevais, vaikais biggrin.gif
bet jei atvirai, jus man pasakykit vat ka diedai taip masto,  nu jei motera nepatinka kazko imi ir pasakai, mums nepakeliui ir pan. gi mes ju vietoje taip nesielgtumem g.gif
kas ju galvose dedasi...mums to niekada nesuprast g.gif

Oj, tai aš realiai tai ir nesiparinu, kažkaip matyt, man irgi ne taip ir patiko, stogo nenurovė biggrin.gif Gal išvis jau išaugau iš to amžiaus, kad nurautų stogą, įsijungia kažkoks savisaugos instinktas. Nieko gero, iš tiesų, čia tie gynybiniai mechanizmai g.gif
Atsakyti
Ne liemenuką dovanojo. Peniuarą (babydoll - peniuaras, ane?) ir stringus.
Man tai dzin dėl to, kaip vyrui mano dydis atrodo. Esu tikra, kad visiems dydžiams yra sava paklausa. Šiuo metu aš pati sau truputį per didelė, tai va ir reikia pasportuoti ir /ar dietos pasilaikyti (bet smulkmena, 2-3 sav ir bus gerai). O kad diedui dydis per didelis, tai šimtas metų. Tik jei geras daiktas, būtų gaila, jei netiktų biggrin.gif
Šiaip tai nesureikšminu ir neimu į galvą tų apatinių. Praktiška, gražu, iš draugo gauta, gero gi nori.
Šapokliaka, aš vyno su tavim. Ai, dar, užsiregistravau draugas.lt. Dabar galvoju, ar kalbyt tavo advokatą. Radau dar vieną gražų labai. Einu ieškotis kokios nors neutralios savo fotkės biggrin.gif
Atsakyti