Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 ir vis (vėl, jau) vieniša

QUOTE(Le Murka @ 2014 12 23, 22:20)
Man apskritai lb drasu is vyro puses atrodo dovanot apatinius. Neisivaizduoju, kaip imanoma pataikyt. As net pati nepataikau liemenuko nematavus. Buna 10 issimatuoju kol viena randu. Su trauzais paprasciau, bet vistiek, is kur jie zino dydi? Gi etiketes nuo tokiu daiktu iskart nukerpam g.gif

vyrai daug geresnės nuomonės apie save. tai ne jie per mažus nuperka. tai mūsų šiknos per didelės. Ir mums gėda, kai dovanoti stringai per siūles drrr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 23, 21:23)
bet jei atvirai, jus man pasakykit vat ka diedai taip masto,  nu jei motera nepatinka kazko imi ir pasakai, mums nepakeliui ir pan. gi mes ju vietoje taip nesielgtumem g.gif
kas ju galvose dedasi...mums to niekada nesuprast g.gif

Ko cia nesuprast? Nesako nieko, nes nori pasilaikyt del visa ko. Jei nebetures su kuo o uzsinores. Tai bus lengviau tada pradet vel bendraut. O jei pasako, kad nepatinka, nepakeliui, tai kaip ir viskas, nebegali grizt kaip niekur nieko
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 23, 21:27)
Slepakovą jamam thumbup.gif

pajamtas. žmona gal 15 metų jaunesnė. namais rūpinasi.
jau išanalizuotas anas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 23, 22:30)
pajamtas. žmona gal 15 metų jaunesnė. namais rūpinasi.
jau išanalizuotas anas biggrin.gif

Ir kam taip žmogų prieš pat Kalėdas ant žemės nuleist? blink.gif
Atsakyti
Man tai patiktų, kad abi dalis per mažas dovanotų, bo ir papai D, ir šikna L lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 23, 22:29)
Šapokliaka, aš vyno su tavim. Ai, dar, užsiregistravau draugas.lt. Dabar galvoju, ar kalbyt tavo advokatą. Radau dar vieną gražų labai. Einu ieškotis kokios nors neutralios savo fotkės biggrin.gif

Oj, tai tu dabar nauja škurka biggrin.gif Tai man atrodo, tuoj galėsi čia išminties perlais dalintis lotuliukas.gif

Man rašo 31 metų bičas. Ar čia skaitosi jau iš tų jaunų, bet dar kabinamų, ar iš tų, kur mamos ieško? Iš foto net pagalvojau, kad vyresnis, tik pasijaunino (kaip mėgsta draugas.lt draugai)

Kai po ilgo laiko, tai visai linksma tame draugas.lt smile.gif

Šiaip prieš kelis mėnesius saviugdos tikslais užsiregistravau pazintysxxx doh.gif Va ten tai aukštasis pilotažas lotuliukas.gif Nesvarbu, kad nei foto, plius parašiau, kad seksą tik iš meilės pripažįstu, o čia tik smalsumo vedama. Vistiek per pirmą valandą gavau kokius 5 laiškus su pasiūlymais pasimylėti. Gerai, kad nesu kokia tai auksinė ar sidabrinė, tai man daugumos foto nerodo. Nes kur rodo, tai jomajo biggrin.gif
Atsakyti
Kaip bajeris. Nuėjau į tas pažintis pasižiūrėti, kaip laikosi. O ten toooooks laiškas, tooooks kvietimas į Kalėdinę ištvirkavimo pasaką. Ir viskas smulkiai aprašyta, kaip bus biggrin.gif ir olialia kaip bus - dvi didžiulės XXX lovos, plačiai prasiskėtusios savo kojas, ant kurių seksualūs Kalėdų berniukai garbins apsinuoginusius seksualių Snieguolių kūnus. Slapti kambariukai ir užkambariai, tamsusis Dark Erotic Labirintas, erotiškiausia aplinka, tik rinktinė publika ir saldžiausi bei ugningiausi gėrimai. Kalėdinis Sekso Karnavalas tikrai ne kiekvienam!!! Kada gi dar galima įgyvendinti slapčiausias savo svajones, jei ne karščiausios bei ryškiausios šventės išvakarėse.

Ai, ir dar moterims su kelnėmis negalima blink.gif

*****, ot būtų nuotykis į tokią orgiją nueiti bigsmile.gif Tik jaučiu skuosčiau atgal neatsigreždama, nors skamba nuodėmingai...
Atsakyti
Ir Kuo tai siejasi su Kristaus Gimimu?
Šlykštynės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 23, 21:33)
Ir kam taip žmogų prieš pat Kalėdas ant žemės nuleist? blink.gif

Ten tau ir vieta biggrin.gif

QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 23, 21:35)
Oj, tai tu dabar nauja škurka biggrin.gif Tai man atrodo, tuoj galėsi čia išminties perlais dalintis  lotuliukas.gif

Man rašo 31 metų bičas. Ar čia skaitosi jau iš tų jaunų, bet dar kabinamų, ar iš tų, kur mamos ieško? Iš foto net pagalvojau, kad vyresnis, tik pasijaunino (kaip mėgsta draugas.lt draugai)

Kai po ilgo laiko, tai visai linksma tame draugas.lt smile.gif

Šiaip prieš kelis mėnesius saviugdos tikslais užsiregistravau pazintysxxx  doh.gif Va ten tai aukštasis pilotažas  lotuliukas.gif Nesvarbu, kad nei foto, plius parašiau, kad seksą tik iš meilės pripažįstu, o čia tik smalsumo vedama. Vistiek per pirmą valandą gavau kokius 5 laiškus su pasiūlymais pasimylėti. Gerai, kad nesu kokia tai auksinė ar sidabrinė, tai man daugumos foto nerodo. Nes kur rodo, tai jomajo biggrin.gif

esu aš ten buvusi, tų patirčių - vežimu vežk. ir iksuose buvau. Nusibodo.
Ir čia tuoj nusibos. Ryt išsitrinsiu.
Įdomu, ko siekia vyrai, kurie įsideda ne savo nuotraukas.

Ne į temą. Iksuose atkreipiau dėmesį į vienos moters anketą. Dvi ar trys nuotraukos, ir visose atsukus užpakalį. Nuogą. Su megztiniu, su kelnėm, bet subinė nuoga. Stora, baisi, rūbai baisūs, fonas baisus. Ir gal šimtas komentarų iš vyrų su komplimentais tai šiknai. Seniai manęs tame puslapyje nėra, na bet ta anketa įstrigo ilgam. Dabar galvoju, gal ne taip mes tų vyrų ieškom?
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 23, 23:04)

Ne į temą. Iksuose atkreipiau dėmesį į vienos moters anketą. Dvi ar trys nuotraukos, ir visose atsukus užpakalį. Nuogą. Su megztiniu, su kelnėm, bet subinė nuoga. Stora, baisi, rūbai baisūs, fonas baisus. Ir gal šimtas komentarų iš vyrų su komplimentais tai šiknai. Seniai manęs tame puslapyje nėra, na bet ta anketa įstrigo ilgam. Dabar galvoju, gal ne taip mes tų vyrų ieškom?

Tipo, užsidėti per mažus stringus ir palaukti, kol koks riebus spuogas ant šiknos išdygs, tada nusifotkinsti su kokiu bulvių kasimo megztiniu ir vualia, vyrai pradės į eilutę rikiuotis? doh.gif Ai, gal geriau mane tegul išsirenka už aštrų liežuvį negu dėl nuogos šiknos.
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 23, 22:07)
Tipo, užsidėti per mažus stringus ir palaukti, kol koks riebus spuogas ant šiknos išdygs, tada nusifotkinsti su kokiu bulvių kasimo megztiniu ir vualia, vyrai pradės į eilutę rikiuotis?  doh.gif Ai, gal geriau mane tegul išsirenka už aštrų liežuvį negu dėl nuogos šiknos.

Nebuvo jokių stringų.
Tai kad už liežuvį niekas neišsirenka. Jei išsirinktų, nesėdėtum čia.
Kakavaryte, temos sumanytoja, kaip dingo taip dingo. Nepaklausėm, kaip ją išsirinko.
Atsakyti
Misija (ne)įmanoma. Iki kitų Kalėdų susirasti meilužį, kad šis man kvepalų padovanotų.
Va taip. Dabar ramiai galiu miegoti, nes turiu tikslą metams į priekį biggrin.gif
Atsakyti