QUOTE(pem8 @ 2014 12 24, 00:53)
lietuviams su vazektomija sudėtinga. jie jautriai į šitą sferą reaguoja. labai juokinga. aš turiu šunį ir pažįstu daug šunininkų (atskira tema, pasižymim ateities analizėms

), tai lietuviai diedai net į šunų kastraciją laaabai jautriai reaguoja. čia, beje, įdomus punktas kultūrinėms studijoms. kalės sterilizacija dar jiems nieko, bet va kiaušai tai šventas dalykas. kaip tu drįsti į
juos kėsintis???
o ką tie vokiečiai skaito? jau susidomėjau. britų pilotas tai vargšas su manim susipažinęs Džeimsą Džoisą ėmė skaityt.
Tą irgi žinau.

Kai reikėjo man katę sterilizuot, tai ex pritarė visom keturiom, čia jo jo reikia, nemorčiuos, kačiukų neves ir t.t. O kai papasakojau kaip draugės katinas morčiuodamas namus baigia išsmardint, ir kad apsisprendė jį iškastruoti, tai tokios džiaugsmingos reakcijos, kaip kad ant mano katės, jau nebuvo
Su laiku turės susiprast vyrai, kad naudingiau - ar moters sveikatos žalojimasis su kontraceptikais, pleistrais, spiralėm ir pnš., ar vazektomija, po kurios vaizingumas yra atstatomas jei prisireiktų vėl. Nesidomi žmonės, nesigilina, nesąmoningi. Kiekvienam savo ego svarbiau, o kitas nors ir š...e tesimala, bile man gerai.

Tiesa, fb buvo tema apie vazektomijas, tai ir merginos tuo klausimu buvo "NE"

Buvau apšalus - vadinas ne tik vyrukams, bet ir daugumai moterų vis dar vyro kiaušiukų turinys kaip koks šventas reikalas
Ką ten tie vokiečiai skaito, nesuprantu. Nemoku vokiečių, aš angliškai su jais susikalbu. Bet knygos stoooros, ir taip susidomėję, atsipalaidavę skaito.

Man pačiai įdomu, koks ten tas turinys ir apie ką skaitoma