Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 ir vis (vėl, jau) vieniša

bijau, kad tos storos knygos anaiptol ne kantas ar kamasutra... veikiau "kaip pigiau pasidaryti namo remontą".
Atsakyti
yra ir lietuviu tu geru vyru
tik ne kiekvienai lemta sutikt
ir turbut nuo 30 gera sutiks tikimybe mazeja
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 23, 23:34)
JAu padėjau  lotuliukas.gif  Nebetilpo daugiau nei vienas  doh.gif

Kūdintis negaliu dabar, nes:
1. laukia daug stalų, nuklotų silkėm, grybais, kūčiukais, pyragėliais ir t.t.
2. paskui dar laukia stalai su keptom antimis, tortais, vyniotiniais ir mišrainėmis
3. paskui dar laukia nauji metai ir +3 dienos kaime, o ten irgi įprastai ne salotos lapus kramsnojam.

Bet kai sausio 4 dieną grįšiu į namus, ryškiai bus apsiėdito pagirios. Labai geras motyvas kūdinimuisi. Ir nieko, iki pavasario sukūsiu wink.gif Kiek man čia reikia - kokių 5 kg.

Bet kaip mane užknisa toks oras - šiandien grįžau prieš pietus, ir visą dieną namie prabuvau, po virtuvę prasitryniau ir prie kompo. Dabar norėčiau išeiti į lauką ir kokius 5 km. vienu ypu nueiti.

O jums niekada nešovė mintis, kad nebūtina visko ryti, kas ant stalo padėta, o paskui atrajoti savaitę? Aš, gilioj jaunystėj irgi, bėdni studentai buvom, nuvažiuodavom švenčių pas labai skaniai gaminančią ir super vaišingą tetą. Tą, kur kai jau visko išsiragauji ir padvigubini to, kas buvo skaniausia, graudžiom šuniuko akim žiūri: "ką? neskanu? juk dar bandelės su lašinukais neragavai? na, tai dar vieną suvalgyk." Yra buvę, kad ir skrandis sustojo ir visaip. Po trečių tokių Kalėdų, būdama sveiko proto ir niekieno neverčiama, priėjau išvados, kad pilvas tai tas pats ir ten daugiau nereikia kimšti, nei įprasta vakarienė. Labai lengvai, net nuo gausausio vaišių stalo, sugebu atsikelti saikingai soti ir jokių problemų. Nebūtina visko, kas ant stalo į skrandį suslėpti. Juk nepavalgysi už metus į priekį.
Kūčias pasidarau saikingą vakarienę, pvz., mėgstamiausia silkė su pakepintom morkom ir bulvėm. Kisieliaus, kūčiukų. Juk šventas Petras neskaičiuos, ar tikrai tuos 12 patiekalų suvalgiau. Labai tikiuosi, kad už kitas vertybes būsiu matuojama. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 24, 09:29)
Labai tikiuosi, kad už kitas vertybes būsiu matuojama. ax.gif

as ir taip darau
pernai du kuciukus suvalgiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pem8 @ 2014 12 24, 00:36)
labutės. žeuriai noriu prie jūsų prisijungti, bet žeuriai neturiu laiko biggrin.gif

prisistatau ir pasiteisinu: artėju prie 40, išsiskyrusi 3 metai. 2 vaikai nualinę mano taurią asmenibę. vienas nuo teisėto vyro, kitas nuo senbernio, kuris pats nežino, kaip tai atsitiko g.gif ).  tame tarpe du meilužiai. a) brazilų kompozitorius  cool.gif britų pilotas (dabartinis). kitų neatsimenu unsure.gif  patirtis pažinčių portaluose- 3 savaitės (daugiau neiškenčiau). mano lemtis, kažkodėl kodėl???? - užsieniečiai. per tas tris savaites gavau pasiūlymą įsikraustyt pas vienišą prancūzą (sakė, jo namas didelis, o mano butas mažas, zaraza nu). už  4000 niekas nesiūlė, būčiau pasirašiusi. o čia už sykį, mėnesį, metus? unsure.gif

Sveikute 4u.gif
Mes su vaikais tai rašom žeurei Pasitaisyk ir tu. mirksiukas.gif
dabar daugiau kur bus leidžiama dvibalsis eu, kai eurą įves. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pem8 @ 2014 12 24, 01:13)

jis atsivilko iš tos trijų savaičių patirties darnioj poroj. nieko neslėpė, nei kad vedęs, nei kad žmona alkoholikė ir depresikė, todėl kartu nebegyvena. aš pasakiau, kad aš irgi tokia, tai va turėjom ką panagrinėt. paskui nagrinėjimai persikėlė į alaus barą ir toliau. šalia didžiausio savo kozirio, kad ne idiotas, jis dar ir vazektomiją pasidaręs. va tuo mane galutinai paėmė biggrin.gif

Jei vazektomiją pasidaręs, tai idiotas. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cheetah @ 2014 12 24, 02:04)
Ką ten tie vokiečiai skaito, nesuprantu. Nemoku vokiečių, aš angliškai su jais susikalbu. Bet knygos stoooros, ir taip susidomėję, atsipalaidavę skaito. smile.gif Man pačiai įdomu, koks ten tas turinys ir apie ką skaitoma smile.gif

Tai tu jų imk ir paklausk ir papasakos. gal yra vertimas, pati pasiskaitysi. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lapė. @ 2014 12 24, 09:34)
as ir taip darau
pernai du kuciukus suvalgiau  lotuliukas.gif

Puiku, kad aš ne viena tokia stalų nešlavėja. 4u.gif
Tik dabar prisijungei, ar senbuvė šiame forume? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Juokiuos garsiai iš jūsų rašliavų. Taip, draugas.lt visko gali rasti. Man irgi iššaukia pasipriešinimą, atstūmimą, kai vyrai ir realybėj, ne tik internetinėj erdvėj, sveikinasi labute, labukas...Fui. Geriau ką išmintingo pametėtų. Va, tada tai gali sudomint..
Prisiduodu: esu ištekėjus, bet esam šaunių draugių kompanija, kuri karts mėgsta pašėlt, pakvailiot. Žodžiu, nesam praradusios gyvenimo džiaugsmo. Mūsų kompanijoj yra ir vienų (ne vienišų), tai, kai papasakoja tokių dalykėlių iš pasimatymų...Mirk juokais...
O draugų, manau, kad galima rast internetinėse pažinčių svetainėse, tik reik gerokai perfiltruot ir daugokai:)
Kaip jums Twoo svetainė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurda: 24 gruodžio 2014 - 09:34
Vieniša, - sutarkim, kad įvardijam statusą- gyvenanti viena- neturinti vyro ar sugyventinio. o dvasinė būsena, vieniša bet ne viena, viena, bet ne vieniša, jau potemėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 24 gruodžio 2014 - 10:10
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 23, 21:59)
Kaip bajeris. Nuėjau į tas pažintis pasižiūrėti, kaip laikosi. O ten toooooks laiškas, tooooks kvietimas į Kalėdinę ištvirkavimo pasaką.

Man tai idomiausia - kaip ten saugumas del ligu? Nestumo?
QUOTE(Cheetah @ 2014 12 24, 00:38)
Vyras, pasidaręs vazektomiją, tai man jau netinka, nes dar norėč pagimdyt.

As ka tik Chuck Norris biografija perskaiciau, tai jis irgi vazektomuotas, bet paeme to reikalo is riesutu ir apvaisino daktarai ta zmona naujaja. ax.gif
QUOTE(pem8 @ 2014 12 24, 00:53)
lietuviams su vazektomija sudėtinga. jie jautriai į šitą sferą reaguoja. labai juokinga. aš turiu šunį ir pažįstu daug šunininkų (atskira tema, pasižymim ateities analizėms biggrin.gif ), tai lietuviai diedai net į šunų kastraciją laaabai jautriai reaguoja. čia, beje, įdomus punktas kultūrinėms studijoms. kalės sterilizacija dar jiems nieko, bet va kiaušai tai šventas dalykas. kaip tu drįsti į juos kėsintis???

Tikrai taip, teko susidurt.
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2014 12 24, 02:04)

Su laiku turės susiprast vyrai, kad naudingiau - ar moters sveikatos žalojimasis su kontraceptikais, pleistrais, spiralėm ir pnš., ar vazektomija, po kurios vaizingumas yra atstatomas jei prisireiktų vėl. Nesidomi žmonės, nesigilina, nesąmoningi. Kiekvienam savo ego svarbiau, o kitas nors ir š...e tesimala, bile man gerai.  doh.gif Tiesa, fb buvo tema apie vazektomijas, tai ir merginos tuo klausimu buvo "NE"  blink.gif Buvau apšalus - vadinas ne tik vyrukams, bet ir daugumai moterų vis dar vyro kiaušiukų turinys kaip koks šventas reikalas  biggrin.gif

Kad vyrai tik tai ir teturi biggrin.gif
daugiau mes viską o viską be jų sugebam, o apsivaisinti- nė per kur. tai kaip nebrangint? biggrin.gif
Papildyta:
Ir visa studija. Aišku, kaip 2x2
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 24, 12:16)
Kad vyrai tik tai ir teturi biggrin.gif
daugiau mes viską o viską be jų sugebam, o apsivaisinti- nė per kur. tai kaip nebrangint? biggrin.gif

Oi, ne. Man vyriški darbai nelimpa ir taškas. Net peilių galąsti visai nemoku.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 12 24, 11:10)

As ka tik Chuck Norris biografija perskaiciau, tai jis irgi vazektomuotas, bet paeme to reikalo is riesutu ir apvaisino daktarai ta zmona naujaja. ax.gif

Užuojauta. Žvaigždė žvaigždė, bet jei jau vaiko padaryt pats nebegali. doh.gif geriau jau petras iš palūšio. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Na čia ir pripiešėt. Nuotaiką visai dienai man pataisėt. O tai ir aš ir vaikas su slogom ir snargliais iki kelių.

QUOTE(pem8 @ 2014 12 24, 01:46)
dar kitas. informacinės technologijos. intelektas žvėriškas. moters niekada neturėjęs. užsakymas - susirašinėti iki išsekimo, susitikti bijau. durdomas karoče, atsiprašau lietuvybės.

Šitą reikėjo jamt. Keist užsakymą. Anie kieti, bet juos eina perlaužt. Ir ten pradauši ledą rasi sidabrą, a paskui da ir auksą viduje galim rast. Jei nesupuvęs.

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 24, 09:29)
O jums niekada nešovė mintis, kad nebūtina visko ryti, kas ant stalo padėta, o paskui atrajoti savaitę?

*****! Tokia mintis po kiekvieno apsirijimo aplanko. Na ką aš kalta kad protas iš paskos eina....

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 24, 11:09)
Vieniša, - sutarkim, kad įvardijam statusą- gyvenanti viena- neturinti vyro ar sugyventinio. o dvasinė būsena, vieniša bet ne viena, viena, bet ne vieniša, jau potemėj.

Oi. Tada vieniša ir aš. Kol kas nenoriu vyro namie. Bet kad užsimanysiu tai turbūt irgi beveik faktas.
Atsakyti