Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(cile @ 2014 12 28, 13:41)

Papildyta:

Nersykloj ragalapis, o bendram akve tai tas plaukiojantis papartis neblogas daiktas - pas ji ir tu saku daug ir ypac saknys ilgos tankios.

Plaukiancio paparcio gal niekad ir neturejau g.gif Juk ne kopustas? bigsmile.gif Ale maza ko as neturejau...
Bendram akve ricijoj ir tam paciam ragalapy pas mus buvo pora maziuku issislapste. Gupiuku ir 1 kardinolas. Bet kaip atsirado tose pavirsiaus dziunglese, taip ir gyveno iki pilnametystes. Suleidus per mazus is mailinyko... turbut nezinotu, kad reikia sleptis. Gal keli ir butu gudresni ax.gif
Bendram akve tik skestancias ragalapio apacias reikia laikas nuo laiko paskabyt, kad pavirsiui pluduriuotu ir psio. Tiesa paskum jo atsikratyt sunku, nes prisiveisia atsakanciai, o ismest... O dar jei spygliukus pradeda barstyt... Tsant, eglute dziaugsites iki Triju karaliu, o spygliukais - visus metus biggrin.gif
--------------
Pagal nuorodas tas Lietus su mazais sedevrais tai joa!! lotuliukas.gif Bet kiek ans laiko su dantu krapstukais besitiurlindamas sugaista... tai jau tik ne pora valandu schmoll.gif Ir siaip dziadas netinginys: pas ji kai ne postas,- viskas KAPITALISKAI persodinta thumbup.gif O ir lituku kurybai aiskiai nepagaili. Turbut neturi fantazijos kur juos turiningiau isleist biggrin.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
---------------
As gi jamciau ir nusmurgusius augaliukus! Dideliai isbujojusiu net netureciau kur kist. Jei atsigautu - grazinciau. O jei ne, tai ne unsure.gif
Kol buvom kaime nieks nejunginejo sviesos tai augalai druciai i "ekrana" uzlinko. Jie neatsities,- teks be eiles TV taisyt. Vot ta proga ir rasciau vietele dar kam nors. Norssss, gal dar reik luktert kol Kvy-kvy termosa nusipirks. (Negi savo vesies per toki sliduma) mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2014 12 28, 14:12)
nu tiek daug dar jo neturiu kad uzkist negyvai biggrin.gif bet cile tu teisi nereik man tu zuvyciu, nes ir pries tai rasiau - nera ir gerai ir vargo maziau. cia tik kaip alia pirmam kartui idomu ir pan o paskui tikrai nebus kur det po 10-20 zuvyciu. ir taip pas mane ju per daug jau biggrin.gifD

BET ZINOT KA?
prasiurbiau akva, pakeiciau dali vandens ir bac ziuriu prie sildytuvo maliavka plaukioja tai tik greit capt ir i nersykla meciau. smile.gif tai kaip sakau - matyt sitam buvo lemta gyvent.  thumbup.gif

Ragalapis tik idealiausia, o siaip belenkokios zoles tinka. Zuvims tai nieko, tik pacios zoles per ilgesni laika nesusodintos gali nepadoriai issiklaipyt.
Manau net is po pusnies pasikasus kokiu nors darzo zolyneliu ir nuplovus... Turbut uzmerktos nesuputu per kokia savaite? O paskui galima keist, aba jau bus laikas su visa mamke is mailinyko ispravadint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2014 12 28, 02:08)
Kvyka kokio dydžio galinio fono reiktų?Turiu melynos spalvos likutį jei tiktų padovanočiau smile.gif

40X25 cm ax.gif

QUOTE(cile @ 2014 12 28, 12:54)
<...>
Mazu akvuku privalumas, kad su nedideliais nuostoliais galima greit patirties igyt ir nenuobodus uzsiemimas...O kaip gaires galetu but akvariumisto Lyjalietus detaliai aprasyta patirtis su gausiom iliustracijom. Tik nepamenu kuriam forume veiksmas vyko, bet paieskojus rasciau.
p.s.beje, kaip ten su tais atlaidais baiges - vyko kas ar nelabai ?

QUOTE(cile @ 2014 12 28, 13:06)

Vat sitie mane ir buvo uzbure smile.gif O purto (nepykit, jei kas toki turit) nuo situ.... Aisku del skonio nesigincijama, bet purto... purto... puuuurtooo...
user posted image
user posted image

Noris naturalaus blideeelio.... smile.gif Kad ir apzelusio gausiai gausiais biggrin.gif
user posted image

O DEL TERMOSO. Gryzau nesina siandien kibiru is makses (turejau viena menka bliuduka biggrin.gif nepatogus vandenukui keisti) ir pamirsau nueiti prie termosu! Po simts kalakutu. Galva blogesne uz sloika!

p.s. ACIU, kad mane normaliai priemet i savo bureli biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Priaugo daug augaliuku akvariume,galiu pasimainyti ar kaip smile.gif Brukstelkite i AZ smile.gif

Vilnius,Zirmunai.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 28, 14:39)
Pagal nuorodas tas Lietus su mazais sedevrais tai joa!!  lotuliukas.gif  Bet kiek ans laiko su dantu krapstukais besitiurlindamas sugaista... tai jau tik ne pora valandu  schmoll.gif  Ir siaip dziadas netinginys: pas ji kai ne postas,- viskas KAPITALISKAI persodinta  thumbup.gif  O ir lituku kurybai aiskiai nepagaili. Turbut neturi fantazijos kur juos turiningiau isleist  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Kad kurybingas ir darbstus be proto tai joa, bet kad litu labai leistu, tai kad lyg ne...nei jokiu trasu, nei co2, jokios brangios irangos - tame ir zavesys....ar as ten ka praleidau g.gif
---------------
o kokiu tamsta augalu dar pageidautumet? gi vietos tam TV labai maza wink.gif turiu sagitaria subulata, to mineto hediyotis salsmani, javos ir dar dvieju samanu, tu letai auganciu paparciuku microsorium, galeciau nugnybt dumbliu rutuliuko gabaleli. Dar turiu rotalos rausvos, bet jai pas mane per tamsu. Yra planas kraustytis nuo vasario (nes kursiu norfa irgi uzdaro doh.gif )prie Pramones maxes, tai jau ten nuo zooparko kone ranka paduot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 12 28, 15:05)
Galva blogesne uz sloika!

p.s. ACIU, kad mane normaliai priemet i savo bureli biggrin.gif

Kauniecius visur myli! (Net Afrikoj) wub.gif O Tavo vienintele biografijos deme,- kad esi buvus Vilniuj. rolleyes.gif
tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 12 28, 16:03)
Kad kurybingas ir darbstus be proto tai joa, bet kad litu labai leistu, tai kad lyg ne...nei jokiu trasu, nei co2, jokios brangios irangos - tame ir zavesys....ar as ten ka praleidau  g.gif
---------------
o kokiu tamsta augalu dar pageidautumet? gi vietos tam TV labai maza wink.gif turiu sagitaria subulata, to mineto hediyotis salsmani, javos ir dar dvieju samanu, tu letai auganciu paparciuku microsorium, galeciau nugnybt dumbliu rutuliuko gabaleli. Dar turiu rotalos rausvos, bet jai pas mane per tamsu. Yra planas kraustytis nuo vasario (nes kursiu norfa irgi uzdaro  doh.gif )prie Pramones maxes, tai jau ten nuo zooparko kone ranka paduot wink.gif

Trasu pila. (Is akies). Ir vandeni stabiliai koreguoja. Irgi nixai i lita atsiremia.
------------------
Bet ir blasko Tave ziaurusis likimas! verysad.gif O Maksimoj ar ne Kika erdves uzsiemus? g.gif
Ka as zinau kokiu augalu noriu. Gal tu kur negaila ir kur pas Tave neauga?
Niu pasistengsiu nufotkint TV tada ziesim kas dar te galetu tilpt. Jau ir juodos izoliacijos (remontui) prasimaniau, ir labai knieti jums parodyt "raudonaja valisnerija". Kol dar nesupuvo. Ale jau kokias 2 savaites laiko! lotuliukas.gif Tos zalios labiau puna negu raudonoji. Anas matyt jau per daug nubanzainau.
Tik, Cile, as Tau i privata fotke atsiusiu, o Tu idesi. OK?
(Siaip is viso fotkiu niekur nemoku kelt, bet vaiku kai jie baigs tusintis prisiprasysiu). blush2.gif
Atsakyti
Kvyka-mano likutis kaip tik tokio dydžio +2cm iš abiejų pusių apkirpti.Jei tinka rašykit až susitarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 28, 16:32)
as Tau i privata fotke atsiusiu, o Tu idesi. OK?

Nea, nebemoku ir as kelt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 28, 17:10)
Kauniecius visur myli! (Net Afrikoj)  wub.gif  O Tavo vienintele biografijos deme,- kad esi buvus Vilniuj.  rolleyes.gif
tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Tai va kodel su manim net melanijom pasidalint nieks nenori-as juk ne Kauniete doh.gif ka jau cia sakyt apie samana,nei kas dalinasi,nei pirkt randu kur doh.gif

Papildyta:
Tiesa,ragalapis uzkniso juodai doh.gif vis neairkiau aplinkybem atsiskyre koks spygliuku ziedelis tas visas,tai filtra jau tsibodo su pincetu valyt nun spygliu ir siaip plaukioja pavirsiui jo siuksliu verysad.gif planuoju mest laukgir pasisodint i kampa prie filtro bolbitis heudelotii g.gif didelis augalas,bet mano akvariumas aukstas,noriu vieno didesnio,kad uzsleptu iranga,o ir auga begalo letai,nereiklus apsvietimui,kaip ir tiktu man g.gif gal kas turit?kokie atsiliepimai? auginat grunte ar prirista prie sakos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 12 28, 17:02)
Nea, nebemoku ir as kelt  doh.gif

Hmm... Kubilina, ku-ku!! bigsmile.gif
Atsakyti
Gerai, kad prasiurbiau dugna. Tikrai jau buvo ka siurbt.. Kai margas gruntas, taip nelabai matosi.

O siaip tos baltos nuosedos man tikrai nepatinka... Pagal informacini paveiksliuka speju CO2 trukumas, nes tai mano netikrai elodejai nepatinka kazkas. Lyg ir prileido ugliu nauju, daug saknu is visur pridygo, bet patys lapiukai darosi permatomi ir daug baltu nuosedu doh.gif

Pakeiciau 40 proc. vandens ir dabar gupius kyla ir virsu ir gaudo ora... Jopapa. Ir taip jau ne pirma kart. PO nakties po pakeitimo vandens jis jau po visa akva duodasi. Tik nepatinka tas vaizdelis. Oro truksta?

Dabar del tu dumblio rutuliuku. Imanoma juos patiems pasidauginti? smile.gif Kai keiciant vandeni as juos delne pasukioju, pamaigau, jie tam kartui sumazeja ir plaukioja vandens pavirsiuje. PAskui pasipucia ir guli dugne. Bet, kad didetu, aisku dar nesimato. Auga jie akvose normaliai? Ar spec. salygu reikia "dauginimuisi"?
Atsakyti