Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

pradžioj ir man krevetės nesiveisė, bent taip maniau, vėliau jau ūgtelėjusius ėmiau pastebėt. Jei daug žolių, joms rojus, ypač viršuj. sėdi sau sąžalyne arba javoj dar. Dar anubio šaknis mėgsta
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2014 12 28, 21:52)
Pavėlavau aš čia jau su savo patarimais lotuliukas.gif pati išsprendėt  ax.gif

Buvo tema pastrigus. Kazkiek laiko postai neissisiuntinejo, o kol sugalvojau per privata parasyt MK jau pati mailinyka mezge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 12 28, 18:51)
Joa, sitas gerulis ir auga taaip letai - baisiau uz anubi. Na ir labai grazus. Megsta iaugt i kelmus, bet galima ir i grunta ibrukt.

Jes! jau maniau,kad vel bus netinkamas ar per didelis mano akviukui,bet kadangi letai auga...
Dar del pacio sodinimo augalu patarimu noreciau,tarkim siuo atveju bolbiti pirksiu is zmogaus,akvriume pas ji jau n metu auga,tai gan nemazas,bet yra daug senu lapu kuriuos apskabyt reiks,o ka daryt su saknim,jei lapus lupsiu,tai saknis patrumpint,pakirpt? Ir risiu prie kelmuko,tai ilgesnes saknis tuomet i grunta ileist,ar tegu sau pluduriuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 28, 21:12)
Buvo tema pastrigus. Kazkiek laiko postai neissisiuntinejo, o kol sugalvojau per privata parasyt MK jau pati mailinyka mezge  biggrin.gif

biggrin.gif plastmasinis, su daug daug adata pravarytų skylučių, akmeniu, žolėm, tegu bando išgyvent. krevetės taip gerai matosi dabar biggrin.gif visokio dydžio. Kariai mano čia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 12 28, 21:39)
bigsmile.gif 
o tai ne tas pats foto kelt asmenine zinute ir i foruma?  g.gif
Papildyta:

na matyt ne veltui sakoma kad Kaledos- stebulu metas  biggrin.gif

Per musu ikelinejimo versija kazkaip nesusiformatuoja ir siaubingai didele fotke forume atsiranda. O Kubilina savo private ja suformatuos tad tik jai vienai bus blogai biggrin.gif
Ir jokio kaledinio stebuklo nebus schmoll.gif Greiciau velykinis. Ryt taisysiu rema ir, jei reiks, augaliukus paramstysiu. Tada gali reikt laukt kol drumstumas praeis (filtro gi nera). Tada prasysiu, kad dukra paskolintu fotika (nors jis mano) ir, kad paskui sunus ikeltu. Iki Velyku tikrai, TIKRAI tureciau spet susisukt drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(sineriuke @ 2014 12 28, 22:13)
Jes! jau maniau,kad vel bus netinkamas ar per didelis mano akviukui,bet kadangi letai auga...
Dar del pacio sodinimo augalu patarimu noreciau,tarkim siuo atveju bolbiti pirksiu is zmogaus,akvriume pas ji jau n metu auga,tai gan nemazas,bet yra daug senu lapu kuriuos apskabyt reiks,o ka daryt su saknim,jei lapus lupsiu,tai saknis patrumpint,pakirpt? Ir risiu prie kelmuko,tai ilgesnes saknis tuomet i grunta ileist,ar tegu sau pluduriuoja? g.gif

Paprastai tik papuvusios ir ziauriskai per dideles saknys apskabomos, bet kai noris, kad leciau augtu - galima ir patrumpint. Tik nepersistengiant!!
-------------------
Krevetkos tai joa, tiesiog akyse ikriuku pritvinksta kai tik vandenio biski pakeiti nestuke.gif O normaliom salygom nebuna perdem seksavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 28, 21:33)
Krevetkos tai joa, tiesiog akyse ikriuku pritvinksta kai tik vandenio biski pakeiti  nestuke.gif  O normaliom salygom nebuna perdem seksavos  smile.gif

tai vanduo mano krevetnyke labai daznai keiciamas. nes koki puse- litra kate nulaka, litras nugaruoja. tai kas pora dienu yra dalipamas. bet va kaip nera kreveciuku taip nera verysad.gif net nesimato, kad butu nestuke.gif kazi ko joms truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 12 28, 22:43)
tai vanduo mano krevetnyke labai daznai keiciamas. nes koki puse- litra kate nulaka, litras nugaruoja. tai kas pora dienu yra dalipamas. bet va kaip nera kreveciuku taip nera  verysad.gif  net nesimato, kad butu  nestuke.gif  kazi ko joms truksta  g.gif

Nu idomu...gal tada joms sviezio kraujo reik g.gif Visumoj tai jos tikrai vislus ir neinoringi padariukai...sakyciau kietas vanduo nepatinka, nu bet mano darbiniam 10-12ltr kubike be dangcio taipogi vandenelis garuodavo, bet krevetkos vaikuodavosi. Tiesa, irgi tokiom bangom - po demografinio sprogimo budavo visiskas stilis kuri laika. Paskui atnaujinau populiacija, emiausi vandenuka reguliarais sviezint, dar kazkokia dailia samana iveisiau ir subujojo mano krevetukai...o tada persikraustem i mazesne parde ir del vietos stokos kolegos i ofisa issitempe mano numyleta krevetyna...ciut neisnaikino gyvasties, bet visggi pavyko reanimuot... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 12 28, 22:43)
tai vanduo mano krevetnyke labai daznai keiciamas. nes koki puse- litra kate nulaka, litras nugaruoja. tai kas pora dienu yra dalipamas. bet va kaip nera kreveciuku taip nera  verysad.gif  net nesimato, kad butu  nestuke.gif  kazi ko joms truksta  g.gif

Pamegink kaip tik reciau keist. As kas 2-3 savaites nagus kisu tai jos jau buna pasiilgusios ir istroskusios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 12 28, 21:53)
Nu idomu...gal tada joms sviezio kraujo reik  g.gif

tai, kad jos visos pas mane zviezios dar g.gif nu bet matyt reiks pabandyt sviezienos ileist biggrin.gif

QUOTE(arvydas. @ 2014 12 28, 21:53)
Pamegink kaip tik reciau keist. As kas 2-3 savaites nagus kisu tai jos jau buna pasiilgusios ir istroskusios  drinks_cheers.gif

tai, kad jau ne nuo manes priklauso tas vendens ketimas biggrin.gif kiek kate nugeria, nugaruoja tiek dapilu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 12 28, 23:02)

tai, kad jau ne nuo manes priklauso tas vendens ketimas  biggrin.gif  kiek kate nugeria, nugaruoja tiek dapilu  biggrin.gif

Irgi ne pats geriausias variantas. Kur kate nulaka galima uzskaityt kaip keitima, bet kur nugaruoja schmoll.gif Kiba Tu pradinuko neskaitai?? bigsmile.gif Taigis nugaruoja H2O, o chliorkalkes pasilieka! Vat taip po biski kaupiasi, kaupiasi... Netruksi susilaukt momento, kad ne tik krevetes, bet ir kate frigidiska pataps biggrin.gif
----------
Musiskes morda nebeilenda prie "teliko". Anksciau buvau pamirses kulisa idet, tai per aplinkui prasibraudavo iki maitinimo skylutes ir irgi stebetinai greit vandenelis "garavo". Mazam labai jauciasi, o Sarkozy liezuvis iiilgas: puse akviuko per pora dienu ir nebera biggrin.gif
Dar jin niekaip negali atsispirt pagundai nusiurbt is to kibiro kur zmona grindis plauna. SKANUMELIS! drinks_cheers.gif Ir dzin, su kokiais skalbimo milteliais ax.gif
Atsakyti
http://public.fotki....vini/akvariumas
Papildyta:
QUOTE(tvini @ 2014 12 29, 15:24)

Niu niekaip foto neina man ikelti :-(
Papildyta:
http://public.fotki....variumas/#media[/
Atsakyti
http://public.fotki....vini/akvariumas
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2014 12 28, 23:02)
tai, kad jos visos pas mane zviezios dar  g.gif  nu bet matyt reiks pabandyt sviezienos ileist  biggrin.gif
tai, kad jau ne nuo manes priklauso tas vendens ketimas  biggrin.gif  kiek kate nugeria, nugaruoja tiek dapilu  biggrin.gif

Tiutiute ka darau ne taip kad isikelia.ne fot o nuoroda,aiskiai viska parasete. Az aciu,bet kodel ne foto keliasi o nuoroda? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvini: 29 gruodžio 2014 - 14:49