Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(sineriuke @ 2014 12 28, 17:17)
planuojupasisodint i kampa prie filtro bolbitis heudelotii g.gif didelis augalas,bet mano akvariumas aukstas,noriu vieno didesnio,kad uzsleptu iranga,o ir auga begalo letai,nereiklus apsvietimui,kaip ir tiktu man g.gif gal kas turit?kokie atsiliepimai? auginat grunte ar prirista prie sakos? 4u.gif

Joa, sitas gerulis ir auga taaip letai - baisiau uz anubi. Na ir labai grazus. Megsta iaugt i kelmus, bet galima ir i grunta ibrukt.

QUOTE(kvyka @ 2014 12 28, 17:43)
Dabar del tu dumblio rutuliuku. Imanoma juos patiems pasidauginti? smile.gif Kai keiciant vandeni as juos delne pasukioju, pamaigau, jie  tam kartui sumazeja ir plaukioja vandens pavirsiuje. PAskui pasipucia ir guli dugne. Bet, kad didetu, aisku dar nesimato. Auga jie akvose normaliai? Ar spec. salygu reikia "dauginimuisi"?

Dideja jie tikrai labai letai...o as tiesiog juos suplesau, ypac kai buna netolygiai apvalus. Jie lygtaimegsta nulatini judinima/ridinejima, kad butu tolygiai apvalus. as juos porametu auginu, dideliu neuzauga bet tokiu pusetinu, kaip pardej joa, tokiu man ir uztenka....
Del to gupiaus tai geriau keist vandens po 20-30% bet dazniau..o jeis "sriubos" jau bais daug, tada galima nusiurbt tarkim 50%, bet nusistovejusi svaru vandeni sugrazint atgal.
Atsakyti
netiesa apie anubi biggrin.gif auga kaip isprotejes, greiciau uz valisnerijas smile.gif rimtai. abu turiu vienodai ilgai, tai valisnerijos tik daigelius meto o i virsu neauga. o anubis viena po kito lapa leidzia ir nauja kupsta isaugino (jau atskyriau ir perkeliau i kita vieta) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 12 28, 11:06)

Na akvariumai ne visai low tech, pilama osmoze, kad minkštesnis vanduo būtų, o kartais minkštas vanduo kai kuriems augalams gerokai svarbiau nei leidžiamas co2. mažiukui akvai tai nesunku to osmozinio vandens prisifiltruot, o kai didelis akva ir psio.. Labai norėčiau bent per pus minkštesnio vandens, kad UG augint, bet be minkšto vandens jis neaugs.
Atsakyti
SOS
vienas žuviukas iš filtro užsilenkė. Ar kas turi patirties-išgyvens krevetės ir tas žuviukas sloinike? be šildymo, burbulų, filtro g.gif gal parduotuvėse yra pirkti kokių tinklelių bendram akvui, kur galima įleisti mažiuką?
Atsakyti
išspręsta. Krevetės, aišku, galėjo keliaut natūraliai išgyvent, na bet palepinsiu biggrin.gif o Garra rufa, jei išgyvens, teks dovanoti. streso buvo jam, bet kita vertus, nu bliamba, filtre išgyveno, tai gal kaip nors jau g.gif labai nustebom, kad filtre radom gyvybės. Būtumėm ir nežinoję, kad žuvys veisiasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M.K.: 28 gruodžio 2014 - 20:19
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 28, 17:18)
Hmm... Kubilina, ku-ku!!  bigsmile.gif

smile.gif žinoma įkelsiu
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 12 28, 21:23)
smile.gif  žinoma įkelsiu

Pagaliau pamatysim cherry TV thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, pas kurią ten buvo iš vamzdžio aplipdyto akmenėliais pagaminta dekoracija-vazonas ir jame įsodintas lotosas. Ar ne rūgsta ten vanduo? Ar auga lotosas?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 12 28, 20:30)
Pagaliau pamatysim cherry TV  thumbup.gif  bigsmile.gif

Kalėdinis stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2014 12 27, 22:21)
mano krevetės (red chery) dauginasi kaip išprotėjusios.

bigsmile.gif kaip faina
o va miniskes visai nenori daugintis doh.gif as joms ir filtra ir siltyduva suorganizavau, bet joms matyt ziema ir joks dauginimaisi nerupi. lauksim pavasario cool.gif

QUOTE(arvydas. @ 2014 12 28, 15:32)
Tik, Cile, as Tau i privata fotke atsiusiu, o Tu idesi. OK?
(Siaip is viso fotkiu niekur nemoku kelt, bet vaiku kai jie baigs tusintis prisiprasysiu).  blush2.gif

o tai ne tas pats foto kelt asmenine zinute ir i foruma? g.gif
Papildyta:
QUOTE(kubilina @ 2014 12 28, 20:33)
Merginos, pas kurią ten buvo iš vamzdžio aplipdyto akmenėliais pagaminta dekoracija-vazonas ir jame įsodintas lotosas. Ar ne rūgsta ten vanduo? Ar auga lotosas?

pas mane cia buvo lotuliukas.gif
vanduo nerugo, nes as gal kokie 5cm iki virsaus buvau uzklijavus ir tik tiek mazai grunto buvo biggrin.gif dabar jau stovi pilnas tas vamzdis grunto.
o va lotoso nebeturiu verysad.gif ancitrusas ten vis isknisdavo kol galiausiai nunyko cry.gif

QUOTE(Tuomce @ 2014 12 28, 20:34)
Kalėdinis stebuklas  biggrin.gif

na matyt ne veltui sakoma kad Kaledos- stebulu metas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 12 28, 21:36)
bigsmile.gif  kaip faina
o va miniskes visai nenori daugintis  doh.gif  as joms ir filtra ir siltyduva suorganizavau, bet joms matyt ziema ir joks dauginimaisi nerupi. lauksim pavasario  cool.gif

O vandenuka kas kiek laiko sviezinat? Jau turbut buvau rasius, kai maniskes irgi nenorejo vaikuotis, bet kai emiau kozna sekmadieni sviezint vandeni po kokius 15-20%, tai jos masiskai visos apsikiausiniavo. Dabar nemazai jaunimo ropineja, tiesa, senuju raudonu krevetku lyg ir sumazejo..pasimyriojo ar zuveliokai sudorojo, nezinia g.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2014 12 28, 19:11)
SOS
vienas žuviukas iš filtro užsilenkė. Ar kas turi patirties-išgyvens krevetės ir tas žuviukas sloinike? be šildymo, burbulų, filtro g.gif gal parduotuvėse yra pirkti kokių tinklelių bendram akvui, kur galima įleisti mažiuką?

Pavėlavau aš čia jau su savo patarimais lotuliukas.gif pati išsprendėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 28 gruodžio 2014 - 20:57