QUOTE(Boruze5 @ 2015 02 25, 19:08)
Nera ko cia gincitys ,man cia jokio tikslo meluoti ,be to labai mylejomJK.
I savaite karta as uzstoksciau keisdama ,nepykit ,Juk jus kabinates prie mano uosles.Tegu zmones kurie perka suvokia ,kad reikes valytis.Taip ziema ,kai lb salta kvapo maziau.
Mano nuomuone tokia ir ne kitokia smarve baisi butu valant karta i savaite.As nebandziau savaite nesipraust.
Ir niekas nekaltina gyvuneliu ,kad savite darydami i viena vieta jie kvepet turetu.Jus cia asmeniskai ir keistai reaguojat.
Kaiuliukai patys nesmirda ,jei bus gerai priziurimi.Man patys mielaiusi.Nenoriu cia irodinet to ko man nera buve,valem kas antra diena.
I savaite karta as uzstoksciau keisdama ,nepykit ,Juk jus kabinates prie mano uosles.Tegu zmones kurie perka suvokia ,kad reikes valytis.Taip ziema ,kai lb salta kvapo maziau.
Mano nuomuone tokia ir ne kitokia smarve baisi butu valant karta i savaite.As nebandziau savaite nesipraust.

Kaiuliukai patys nesmirda ,jei bus gerai priziurimi.Man patys mielaiusi.Nenoriu cia irodinet to ko man nera buve,valem kas antra diena.
As tikrai nesigincyju, o tuo labiau nebandau kabintis prie Jusu

O kad reiks valyti narva, tai faktas, ta turetu suprasti visi, kas planuoja isigyti siuos mielus padarelius, tik tas kvapas tikrai nera toks stiprus kaip ziurkenu arba kates (kate as ir turiu)