Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Tautmilės Prieglaudėlė
Dovanojamos dvi jūsų kiaulytės! (Patelės). Dovanojamos ir atskirai, tik rimtai ir atsakingai apsisprendusiems auginti bei išmanantiems apie jų laikymą ir priežiūrą. Dovanojamos su narvu ir kitais daiktais. Šiuo metu jos yra Kaune, bet su galimybe atvežti į Vilnių. Kreiptis į Rasą +37067571548

https://www.facebook...h...e=1
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2015 02 28, 14:26)
ateinam pasirodyti smile.gif Žako ir Žaklinos palikuonys smile.gif Auga kaip ant mieliu  doh.gif
user posted image

Koks gražuoliukas wub.gif
Atsakyti
.. uoj, čia žiūriu kokia diskusija užvirė, kai atsakė į mano klausimą. Nors aš net klausiau ne to.. Klausiau kurioj buto/namo vietoj laikot kiaulytes tik dėl patogumo maitinti ar bendrauti su jomis, aš sau galvoju, kad gal svetainėj, kuomet dažniausiai būnam susirinkę visa šeima, būtų ir jūrų kiaulytei gerai su narveliu, ir mes ją stebėtume ir t.t. ir pan. O gal virtuvėj, tada ji smagiai kvyktų man maistą gaminant.. rolleyes.gif Žodžiu, vyksta pasiruošimo darbai, norisi viską apgalvoti rolleyes.gif

O kvapas, kaip ir bet kur - jei tvarkasi ir prižiūri (namus, kates, kiaulytes, save, bet ką.. ), tai ir nesmirdi ir akiai patrauklu. 4u.gif

Labai gražios nuotraukos kiauliukų... wub.gif
Atsakyti
SVEIKUČIAI bigsmile.gif oi kokių gražių draugų atsirado wub.gif

Linkėjimai nuo Pupos. biggrin.gif Gyvena puikiai: laksto pasišokinėjama, ėda, terorizuoja ir kakoja thumbup.gif Žodžiu viskas normoje pas mus

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atile: 03 kovo 2015 - 15:08
QUOTE(andra96 @ 2015 02 28, 10:41)

na nemanau kad jusu ar dar kazkieno kiauliukai eda kazka tokio ypatingo nei bet kurios is musu,nebent jie mesedziai yra pas jus mirksiukas.gif mano Uosiui tik duok mesos,kazkoks jis keistas labai ane linete lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi keistas jis,keistas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Limpopuka tikriausiai teks operuot,nes tas guziukas ne piktybinis,bet procesai vyksta,ryt nesiu apziurai,jau buvau sekmadieni ,tarsiuos operacijai,jis linksmas, stiprus dar,tikiuosi geriausio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 03 03, 18:59)
oi keistas jis,keistas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Limpopuka tikriausiai teks operuot,nes tas guziukas ne piktybinis,bet procesai vyksta,ryt nesiu apziurai,jau buvau sekmadieni ,tarsiuos operacijai,jis linksmas, stiprus dar,tikiuosi geriausio  ax.gif

vaje verysad.gif visgi teks verysad.gif tuomet sveikatos jam ir jegu.na o mano Persiui vel dantys nuluzo,kazkaip isgirdau keistai ji begeriant is gertuveles,paziurejau,ogi dantys nuluze virsutiniai vel,bet viskas gerai,ataugineja,eda kaip beprotis.vakar pasveriau tai Persis 1kg210g sveria o Uosis 1kg160g.sakau gal biski ant dietos pasodinti,sienelio daugiau duoti,kurio beje visai needa,tik ir ziuri kur ka skaniau nuciupus lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Sveiki visi, senai rodemes su Runa, buvom abi labai uzsiemusios,o kadangi pries sventes atsirado sese vardu Moliugelis, tai dienos buvo uzimtos pazindinimu.... Kas buvo labai nelengva.Daug streso ir mums ir kiaulytems, kurios bande issiaiskinti kieno virsus yra. unsure.gif Praejo jau apie tris menesius ir palikau as jas pagaliau galutinai bendruose apartamentuose.Buna aisku visko... doh.gif bet paemus bendra vaizda, tai gyvena jau pakankamai draugiskai.Vnz kai kartu tai tris kartus per diena kazko susipyksta,o kai buna atskirai, tai tada zviegimas baisus, nes atskirtos... nesuprasi tu mano moteriskiu doh.gif
Svarbu,kad abi labai mylimos,socios,svarios ir reguliariai sportuojamcios wub.gif biggrin.gif
Tik iskilo beda su Moliugeliu...
user posted image

Sito grazaus snukucio savininke grauzia medziagas.Nesvarbu kokios sudeties,spalvos ar rasto... neisranki lotuliukas.gif Kaip atpratinti taip daryti? baisu, kad su pilvu ko blogai nebutu... Nes tik nepamatai ir jau isikandus.Skilamusiu vadinu.Isseilina didziausia plota,o grauzia su tokiu malonumu.Zaislu kalnas kuriuos gali grauzti,uzsiemimo irgi netruksta, nes turi ta savo kardonini miesteli, anksciau esu dejus foto senoj temoj.
Gelbekit... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2015 03 04, 10:33)
vaje verysad.gif  visgi teks verysad.gif tuomet sveikatos jam ir jegu.na o mano Persiui vel dantys nuluzo,kazkaip isgirdau keistai ji begeriant is gertuveles,paziurejau,ogi dantys nuluze virsutiniai vel,bet viskas gerai,ataugineja,eda kaip beprotis.vakar pasveriau tai Persis 1kg210g sveria o Uosis 1kg160g.sakau gal biski ant dietos pasodinti,sienelio daugiau duoti,kurio beje visai needa,tik ir ziuri kur ka skaniau nuciupus lotuliukas.gif

operacija 12 dienai uzrase,sake visko gali but,bet as rizikuosiu ir vetas sake reik operuot,rizika aisku nemaza, amzius,narkoze .
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 03 04, 20:54)
operacija 12 dienai uzrase,sake visko gali but,bet as rizikuosiu ir vetas sake reik operuot,rizika aisku nemaza, amzius,narkoze .

Bebrui sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 03 04, 18:54)

verysad.gif Persis su Uosiu laikys kumstukus uz drauga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2015 03 02, 18:59)
.. uoj, čia žiūriu kokia diskusija užvirė, kai atsakė į mano klausimą. Nors aš net klausiau ne to.. Klausiau kurioj buto/namo vietoj laikot kiaulytes tik dėl patogumo maitinti ar bendrauti su jomis, aš sau galvoju, kad gal svetainėj, kuomet dažniausiai būnam susirinkę visa šeima, būtų ir jūrų kiaulytei gerai su narveliu, ir mes ją stebėtume ir t.t. ir pan. O gal virtuvėj, tada ji smagiai kvyktų man maistą gaminant..  rolleyes.gif  Žodžiu, vyksta pasiruošimo darbai, norisi viską apgalvoti  rolleyes.gif

O kvapas, kaip ir bet kur - jei tvarkasi ir prižiūri (namus, kates, kiaulytes, save, bet ką.. ), tai ir nesmirdi ir akiai patrauklu.  4u.gif

Labai gražios nuotraukos kiauliukų...  wub.gif

mes savo merginas laikom svetaineje.ten dazniausiai bunam.daugiausiai svetainei sviesos.Nieko izeisti nenoriu, bet manau, kad virtuve nelb gera vieta. kai gamini valgyti visi kvapai ir garai...o ir saldytuvo neatidarysi, nes viska mato ir viska girdi biggrin.gif bet jei nera kur kitur deti tai tada jau nieko nepadarysi. mes asmeniskai galetume ir atskira kambari jom skirti, bet tada klausimas kaip daznai uzeisi per visa diena.o kai visada greta tai ramu.pamatai kada ant ranku pasipraso ir aplamai matai visada kaip jos gyvena, nes kai buni uzsiemes visa diena, tai vakara norisi praleisti kartu.isnesam I kita kambari kai sveciu buna, kad kiaulytes nestresuotu.
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2015 03 05, 09:12)
mes savo merginas laikom svetaineje.ten dazniausiai bunam.daugiausiai svetainei sviesos.Nieko izeisti nenoriu, bet manau, kad virtuve nelb gera vieta. kai gamini valgyti visi kvapai ir garai...o ir saldytuvo neatidarysi, nes viska mato ir viska girdi biggrin.gif bet jei nera kur kitur deti tai tada jau nieko nepadarysi. mes asmeniskai galetume ir atskira kambari jom skirti, bet tada klausimas kaip daznai uzeisi per visa diena.o kai visada greta tai ramu.pamatai kada ant ranku pasipraso ir aplamai matai visada kaip jos gyvena, nes kai buni uzsiemes visa diena, tai vakara norisi praleisti kartu.isnesam I kita kambari kai sveciu buna, kad kiaulytes nestresuotu.

Pas mus irgi svetainėj narvelis.Mūsų vaikinas,tai išsireikalauja dėmesio,nes tik grįžtam namo,išgirsta,kad duris atsirakinom ir šūkauja garsiai,kad ant rankų paimtumėm.Kai ateina svečių,irgi išnešu į kitą kambarį.Nelabai noriu kam rodyti,turiu baimę,kad nenužiūrėtų.Kažkada vaikystėj auginau 3 fainus,jaunus žiurkėnus.Atėjo močiutės pažystama,nužvelgė juos ir pasakė,kad du tai šiaip sau,o vat vienas tiesiog nuostabus.Dar jai nespėjus išeiti,tas nuostabusis jau gulėjo nebegyvas verysad.gif Ar jūs visiem rodot savo augintinius?
Atsakyti