Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Kadangi mes truputi daugiau negu pries metus baigem statytis nama ir isikelem gyventi , tai dazniausiai sveciai vis nori apziureti visa nama, tai ir mergaites pamato.visiem labai patinka ir bando paglostyti, o man tada plaukai piestu stojasi ir as visus stengiuosi graziai ir neakivaisdziai isprasyti prie stalo. Bet buna ir tokiu draugu kuriem nebaisu rodyti, nes myli gyvunus ir moka elgtis, nors ant ranku neleidziu imti.As turbut perdaug itari ir jei kazkas svetimas eina ten kur jos yra as einu paskui... o kai reik kazkur isvaziuoti ir palikti anytai pasaugoti, kad uzeitu kelis kartus I diena paziureti ar visko turi merginos, tai man isvis isterija buna.su tokiu dideliu nerimu isvaziuoju, paskui skambinu kelis kartus paklausti ar viskas gerai. Nes ji isivaizduoja kad labai gerai viska zino ir moka ir neklauso ko as jos prasau nedaryti ir ka padaryti... tai mane lb siutina.matyt speceliai taip daro... Zmones nesupranta kad kiauliukai turi rutina prie kurios yra iprate ir jos reik laikytis, kad nestresuotu.
Issipleciau as cia labai.jautri tema man.
o kai pareinam ir mes namo tai kiaulytes rekauja.iskarto turi eiti pasimiluoti, paklausti kaip dienele praejo ir papasakoti ka joms lauktuviu parnesem. biggrin.gif
Atsakyti
As saviskius laikau virtuvej, butent del tos priezasties, kad ten daugiausiai bunam ir galim skirti jiems daugiausiai demesio ten wub.gif O kad pradeda kvykset tik atidarius saldytuva, arba patraskinus maiseli, arba pradejus ka nors pjaustyti, man labai smagu buna wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sabranapsi @ 2015 02 27, 00:34)
Pigiai pardodu dvi 4 savaičiu jūru kiaulytes.
Mielos, pripratusios prie vaikų, nesikandžioja.
Abidvi moteriškos lyties.
Iškilus klausimams rašykite į AZ.

Šiuo metu kialytes gyvena Vilniuje smile.gif
Parduodu po 8 Eur

user posted image
user posted image

Kiaulytes, labai laukia nauju namu smile.gif
Atsakyti
Sove man mintis, kad reiktu isteigti kiaulyciu darzeli.kai kazkam reik isvaziuot ilgesniam laikui, kad palikti galima butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2015 03 06, 21:06)
Sove man mintis, kad reiktu isteigti kiaulyciu darzeli.kai kazkam reik isvaziuot ilgesniam laikui, kad palikti galima butu  lotuliukas.gif

gera mintis,bet mano parsiai bedos neturi,visi beveik pesasi,kas juos ims lotuliukas.gif dazniausiai palieku kaimynams,maziausiai streso,niekur keliaut toli nereikia,nors jei iskeliauja tai isdresiruoja ir kitus seimininkus ir ju augintinius doh.gif
Atsakyti
musu narvas didelis ir medinis tai smarkokai neprikeliausi.labai noreciau tureti galimybe palikti irgi kiaulyciu augintojams...kazkaip ramiau butu isvaziuoti...
Atsakyti
atsauke Limpopelio operacija,susirgo veterinaras,tai sake gal operuos penktadieni arba sestadieni,kas gerai,galesiu ji prisiziuret,nesjau galvojau imt atostogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2015 02 28, 16:26)
ateinam pasirodyti smile.gif Žako ir Žaklinos palikuonys smile.gif Auga kaip ant mieliu  doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
mazyliams dvi savaites ir viena diena  wub.gif

Jetau koks grožis smile.gif Jau laukiu sekmadienio, kai galėsiu gražuolę pasiimti. Velta laukia savo naujos draugės, bent tikiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara1976 @ 2015 03 13, 12:50)
Jetau koks grožis smile.gif Jau laukiu sekmadienio, kai galėsiu gražuolę pasiimti. Velta laukia savo naujos draugės, bent tikiuosi  lotuliukas.gif

Labai gražios wub.gif o kuri bus Jūsų naujoji draugė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2015 03 13, 20:30)
Labai gražios wub.gif  o kuri bus Jūsų naujoji draugė? smile.gif

Mūsų šviesesnė - ji mergaitė, juodukas berniukas, kiek žinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara1976 @ 2015 03 13, 20:49)
Mūsų šviesesnė - ji mergaitė, juodukas berniukas, kiek žinau smile.gif

Aišku smile.gif Linkim, kad susidraugautų jūsų panelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2015 03 16, 14:02)
Aišku smile.gif  Linkim, kad susidraugautų jūsų panelės  4u.gif

Mūsų nauja gyventoja, vardu Sema, jau pas mus smile.gif Labai miela mažylė ir labai puikiai adaptavosi smile.gif
Iš karto įleidau pas Veltą į narvą, galvojau, pažiūrėsiu kaip elgsis, o tada spręsiu, ar reikia laikinai atskirti, ar ne. Ir Velta (šaunuolė) labai gražiai priėmė mažylę, pauostinėjo, pavaikščiojo ratais, ir susidraugavo. Mažytė pradžioje gan nedrąsi buvo, sėdėjo susigūžusi kamputyje, bet po kokios valandos apsiprato, pradėjo ėsti, vaikštinėti, net Veltą iš jos namelio išvarė (turi du namelius, kiekvienai po vieną, bet negi į savo eisi smile.gif) O vakarop net abi žaisti pradėjo, lakstyti ratais, popkorninti ir ėda vieną salotos lapą susiglaudusios smile.gif Manau, viskas bus gerai pas mus smile.gif
Aišku, lyginant su Velta, mažylė dar labai nedrąsi, prie mūsų net neina, ko nepasakyčiau apie dičkę, ji tik užuodžia ir bėga prie narvo krašto, kad pagurklį pakasytum.
Bet šiaip nemėgsta, kad ant rankų imčiau, bėga nuo manęs, bet jei įkiši ranką, tada ateina, palaižo, leidžiasi šiek tiek paglostoma. Kažkoks užburtas ratas, ji bėga, kad neimčiau, aš jos ir nekankinu gaudydama (narvas didelis, tikrai jai vietos pakanka išsilakstyti), o nebūdama ant rankų, ji niekada ir nepripras prie rankų.. Tai va taip ir gaunasi, kad pradžioj turi kankinti, kad priprastų? doh.gif
Atsakyti