Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos XXXXVII

QUOTE(South @ 2015 01 07, 14:30)
varna, neapsigauk, juk jis turejo proga buti su tavimi, bet pats pabego, issigando isipareigojimu, lygtais vyru nezinai, kai buvai laisva, taves taip nereikejo, kad visa tai pasiulytu, bet kai grizai pas vyra, kai esi su kitu, tada prabudo pas ji medziotojo instinktas, bet kokia kaina vel tave tureti, taip elgiasi dauguma vyru. As visgi liksiu prie savo nuomones, kad jis isimylejes tavo jaunysteje, o dar esi aistringa moteris, tai ir zavi ji tavyje.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 14:35)
kad ne to jis issigando. nepabugo jis isipareigojimu, nes ir pries tai man siule ir gyvenima kartu ir ateiti. jis suabejojo, kad as sugebesiu but su juo, kai jam reikes operacijos ir ta laika po jos. nes tai, kas labiausiai mus jungia, to nebus, bent jau kuri laika. todel pats mane paliko.
ar sitoj situacijoj negalima izvelgti meile? juk jis paliko mane, kad man butu geriau, kad man nereiketu jo slaugyti, rupintis, o galeciau kurtis pati savo ateiti  biggrin.gif

patikek, nenorint isipareigojimu, prikalbet visko galima. o dabar kas, viskas gerai jam
Papildyta:
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 15:01)
gal ir lengviau butu, jei jis paliktu. bet taip rimtai, nutrauktu betkoki bendravima. ieskociau kokia savaitele, rasyciau, poto palikciau ramybeje. kaip viskas issisprestu. nors ir skaudetu labai.
Mobatai, labas  bigsmile.gif

sveikute smile.gif . ziuriu nugrybavusi visai esi. ar ne tu grybu uzvalgei? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 15:15)
as ir nesiginu, kad elgiuosi slyksciai.
o tu nenoretum atsidulkint, jei zinotum, kad poto laukia keli menesiai bado?  smile.gif

tas badas lauks betkokiu atveju.
Atsakyti
Mobatai, ti kodel jis su zmona skyres? juk galejom mes ir toliau meiluziaut ir tiek smile.gif

grybuku as neuzvartojau. kitka vartojau biggrin.gif

kas pas tave lovos reikaluose naujo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 15:20)
kodel seima staiga turetu jo nebepriimt staiga, jei dabar jie puikiai sutaria ir daug bendrauja? kad neapkraut nei jos, nei manes, jis ir zada vaziuoti i sanatorija uz savo pinigus. jis issiskyre su zmona taikiai, jie lig siol bendrauja, vaikai suauge ir taip pat su jais gerai sutaria. ner cia jokio kriminalo ir dramos  doh.gif

as ir nesakau, kad isipainiojusi i kazkoki kriminala. tu tik vis garantuota, kad seima priims. is kur tokios garantijos? duok dieve, kad operacija pavyktu sklandziai. bet gali atsitikti ir nenumatytu atveju
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 15:33)
Mobatai, ti kodel jis su zmona skyres? juk galejom mes ir toliau meiluziaut ir tiek  smile.gif

tikrai ne dėl jūsų. Tikrai.
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2015 01 07, 15:34)
as ir nesakau, kad isipainiojusi i kazkoki kriminala. tu tik vis garantuota, kad seima priims. is kur tokios garantijos? duok dieve, kad operacija pavyktu sklandziai. bet gali atsitikti ir nenumatytu atveju

garantuota nesu, bet taip galvoju. matau.

QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 15:35)
tikrai ne dėl jūsų. Tikrai.

as visad ir sakiau, kad ne del manes jis skyres biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 15:43)
garantuota nesu, bet taip galvoju. matau.
as visad ir sakiau, kad ne del manes jis skyres  biggrin.gif

iš tiesų tai ieškokit trečio. Tikrai. Iš vyro, kurį jūs sakot mylit- tyčiojatės, kvailinat jį.
Na meilužis su jumis daro tą patį.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 15:45)
Na meilužis su jumis daro tą patį.

o . kazkas naujo bigsmile.gif kodel taip sakot?
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 15:48)
o . kazkas naujo  bigsmile.gif  kodel taip sakot?

todėl, kad jis jau pasimatovo jus, ir žinodamas kad jūs jam visai nereikalinga tiesiog naudojasi jaunu kūnu, ir jo net neskaudina tai, kad tuo kūnu naudojasi ne jis vienas.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 16:04)
todėl, kad jis jau pasimatovo jus, ir žinodamas kad jūs jam visai nereikalinga tiesiog naudojasi jaunu kūnu, ir jo net neskaudina tai, kad tuo kūnu naudojasi ne jis vienas.

is kokiu mano pasakojimo detaliu jus nusprendet, kad jo neskaudina tai, kad as miegu ir su vyru? siaip idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 16:06)
is kokiu mano pasakojimo detaliu jus nusprendet, kad jo neskaudina tai, kad as miegu ir su vyru? siaip idomu  smile.gif

jei skaudintų- jis jūsų atsisakytų. Čia paprasta. Jis gi jums niekuo neįsipareigojęs. Jį labai tenkina tai, kad jūs kitam priklausot- reiškia jis gali būti laisvas. Ir viskas. Tokiu ir jaučiasi. Na o tai kad kalba, liežuvis be kaulo prikalbėt gali bet ką.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 16:17)
jei skaudintų- jis jūsų atsisakytų. Čia paprasta. Jis gi jums niekuo neįsipareigojęs. Jį labai tenkina tai, kad jūs kitam priklausot- reiškia jis gali būti laisvas. Ir viskas. Tokiu ir jaučiasi. Na o tai kad kalba, liežuvis be kaulo prikalbėt gali bet ką.

atsisakymas galbut skaudintu labiau.
kiek zmoniu, tiek nuomoniu manau. as nesijauciu, kad jis mane isnaudotu ar jam nerupeciau
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 16:22)
atsisakymas galbut skaudintu labiau.
kiek zmoniu, tiek nuomoniu manau. as nesijauciu, kad jis mane isnaudotu ar jam nerupeciau

be abejo. Jūs gi įsimylėjus pačią meilę. Ne jį, ne meilužį- o jausmą. Tai ir nejaučiat. Kai pajusit- paliksit. Bet jūs bijot tai pajausti, slepiatės nuo savęs ir manot jog jums sekasi smile.gif
Atsakyti