QUOTE(South @ 2015 01 07, 14:30)
varna, neapsigauk, juk jis turejo proga buti su tavimi, bet pats pabego, issigando isipareigojimu, lygtais vyru nezinai, kai buvai laisva, taves taip nereikejo, kad visa tai pasiulytu, bet kai grizai pas vyra, kai esi su kitu, tada prabudo pas ji medziotojo instinktas, bet kokia kaina vel tave tureti, taip elgiasi dauguma vyru. As visgi liksiu prie savo nuomones, kad jis isimylejes tavo jaunysteje, o dar esi aistringa moteris, tai ir zavi ji tavyje.

Papildyta:
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 14:35)
kad ne to jis issigando. nepabugo jis isipareigojimu, nes ir pries tai man siule ir gyvenima kartu ir ateiti. jis suabejojo, kad as sugebesiu but su juo, kai jam reikes operacijos ir ta laika po jos. nes tai, kas labiausiai mus jungia, to nebus, bent jau kuri laika. todel pats mane paliko.
ar sitoj situacijoj negalima izvelgti meile? juk jis paliko mane, kad man butu geriau, kad man nereiketu jo slaugyti, rupintis, o galeciau kurtis pati savo ateiti
ar sitoj situacijoj negalima izvelgti meile? juk jis paliko mane, kad man butu geriau, kad man nereiketu jo slaugyti, rupintis, o galeciau kurtis pati savo ateiti

patikek, nenorint isipareigojimu, prikalbet visko galima. o dabar kas, viskas gerai jam
Papildyta:
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 15:01)
gal ir lengviau butu, jei jis paliktu. bet taip rimtai, nutrauktu betkoki bendravima. ieskociau kokia savaitele, rasyciau, poto palikciau ramybeje. kaip viskas issisprestu. nors ir skaudetu labai.
Mobatai, labas
Mobatai, labas

sveikute

Papildyta:
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 15:15)
as ir nesiginu, kad elgiuosi slyksciai.
o tu nenoretum atsidulkint, jei zinotum, kad poto laukia keli menesiai bado?
o tu nenoretum atsidulkint, jei zinotum, kad poto laukia keli menesiai bado?

tas badas lauks betkokiu atveju.