Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos XXXXVII

QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 16:28)
be abejo. Jūs gi įsimylėjus pačią meilę. Ne jį, ne meilužį- o jausmą. Tai ir nejaučiat. Kai pajusit- paliksit. Bet jūs bijot tai pajausti, slepiatės nuo savęs ir manot jog jums sekasi smile.gif

idomiai. visko gali buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 17:04)
todėl, kad jis jau pasimatovo jus, ir žinodamas kad jūs jam visai nereikalinga tiesiog naudojasi jaunu kūnu, ir jo net neskaudina tai, kad tuo kūnu naudojasi ne jis vienas.

Nusikalbejai, kad jam tas pats, juk sake varna, kad liepia rinktis, kad pyktasi del to, kad ji su vyru.
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 07, 16:32)
Nusikalbejai, kad jam tas pats, juk sake varna, kad liepia rinktis, kad pyktasi del to, kad ji su vyru.

ir jis ją jau paliko? Pasakyt ir aš galėčiau bet kam bet ką. Svarbu nuo to pasakymo prie manęs tvirčiau prisirištų ir aš galėčiau toliau naudotis.
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 07, 16:32)

na pasak Lapkritines Ausros zmogus sakyti gali ka nori, o is tiesu jam visai vienodai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 17:38)
ir jis ją jau paliko? Pasakyt ir aš galėčiau bet kam bet ką. Svarbu nuo to pasakymo prie manęs tvirčiau prisirištų ir aš galėčiau toliau naudotis.

Galima, bet nereiskia, kad taip ir buna visada.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 16:38)

tik kad tvirciau as neprisikabinau. maza ka jis man sako, jei as pati jam parasau ar paskambinu ir mes susitinkam, nesvarbu pries tai jis man sake, kad mane myli, ar kad palieka mane. mano veiksmu tai neitakoja. sumaisties inesa, bet ir taip jos yra daug. ir as galiu rinktis ar but su juo. ir jeigu jam is tiesu manes nereikia kaip moters, tik kaip meiluzes, tai anksciau ar veliau tai isaiskes, arba tada, jei as nuspresiu but su juo, o jis des i kojas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 16:39)
na pasak Lapkritines Ausros zmogus sakyti gali ka nori, o is tiesu jam visai vienodai  smile.gif

jam ne visai vienodai. Jam svarbu, kad jo padėtis niekaip nepasikeistų. Nė į vieną pusę.
Papildyta:
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 16:42)
tik kad tvirciau as neprisikabinau. maza ka jis man sako, jei as pati jam parasau ar paskambinu ir mes susitinkam, nesvarbu pries tai jis man sake, kad mane myli, ar kad palieka mane. mano veiksmu tai neitakoja. sumaisties inesa, bet ir taip jos yra daug. ir as galiu rinktis ar but su juo. ir jeigu jam is tiesu manes nereikia kaip moters, tik kaip meiluzes, tai anksciau ar veliau tai isaiskes, arba tada, jei as nuspresiu but su juo, o jis des i kojas  smile.gif

saviapgaulė, kad neveikia. Niekaip neveiktų- net bendrauti nebūtumėt pradėjus. Jūsų kaip moters žinoma nereikia. Kam jam jūs- jūs jam kaip vaikas. Savvus jau užaugino ir paliko. Pradėt iš naujo biggrin.gif kam? Išaiškės ne tada kai jis dės į kojas, o tada kai atsiras dar viena meilužė. O ji būtinai atsiras. Jūs būsit nusibodus.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 16:43)
jam ne visai vienodai. Jam svarbu, kad jo padėtis niekaip nepasikeistų. Nė į vieną pusę.

tai valio! niekas ir nesikeis, as su vyru, o jis mano meiluzis. man tinka ir patinka. tik jis cia kelia audras, kad yra susiktas jobaris ir kad daugiau to nepakes. tyletu sikna suraukes ir megautusi.
Papildyta:
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 16:48)
Papildyta:
saviapgaulė, kad neveikia. Niekaip neveiktų- net bendrauti nebūtumėt pradėjus. Jūsų kaip moters žinoma nereikia. Kam jam jūs- jūs jam kaip vaikas. Savvus jau užaugino ir paliko. Pradėt iš naujo biggrin.gif kam? Išaiškės ne tada kai jis dės į kojas, o tada kai atsiras dar viena meilužė. O ji būtinai atsiras. Jūs būsit nusibodus.

dar viena meiluze bus? nu duosiu as jam dar viena gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 16:49)
tai valio! niekas ir nesikeis, as su vyru, o jis mano meiluzis. man tinka ir patinka. tik jis cia kelia audras, kad yra susiktas jobaris ir kad daugiau to nepakes. tyletu sikna suraukes ir megautusi.

manau jog jūs taip girdit. Nes norit taip girdėti. O ir šiaip jis meilužės neturėtų, jei būtų niekam tikęs manipuliatorius. Varnele, jūs situacijos nekontroliuojat, nors jums atrodo atvirkščiai.
Papildyta:
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 16:53)
dar viena meiluze bus? nu duosiu as jam dar viena  gun_bandana.gif

ir labai greitai , sprendžiant pagal jo kalbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 16:55)
manau jog jūs taip girdit. Nes norit taip girdėti. O ir šiaip jis meilužės neturėtų, jei būtų niekam tikęs manipuliatorius. Varnele, jūs situacijos nekontroliuojat, nors jums atrodo atvirkščiai.
Papildyta:
ir labai greitai , sprendžiant pagal jo kalbas smile.gif

jei man taip sako, as taip ir girdziu. neilgai jis mane kaip meiluze turejo, susigriebe skirtis, tad...ka jis cia tokio pasake, kas isduotu, jog planuoja kita susirast g.gif kaip as cia nepastebejau...
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 16:59)
jei man taip sako, as taip ir girdziu. neilgai jis mane kaip meiluze turejo, susigriebe skirtis, tad...ka jis cia tokio pasake, kas isduotu, jog planuoja kita susirast  g.gif  kaip as cia nepastebejau...

kai sako rinkis biggrin.gif tai visada viliasi jog pasirinks ne jį. Galų gale yra precedentas.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 18:05)
kai sako rinkis biggrin.gif tai visada viliasi jog pasirinks ne jį. Galų gale yra precedentas.

Nusikalbi ir toliau.
Atsakyti