Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingasis amžius (Muhteşem Yüzyıl)

jo..... labai liudna serija verysad.gif man patiko kaip Suleimas suprato, kad ten kava ir nieko nesake rolleyes.gif ,man atrodo dabar jis jau viska atleistu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2015 02 08, 01:53)
jo..... labai liudna serija  verysad.gif  man patiko kaip Suleimas suprato, kad ten kava ir nieko nesake rolleyes.gif ,man atrodo dabar jis jau viska atleistu  wub.gif

drinks_cheers.gif
Ir kaip tos moterys atejo Hiurem padekot i rumus wub.gif kiek kartu buvo diskutuota, kad filme neakcentuota jos labdaros veikla, ten tik retkarciais kazka uzsimine, kad kokia mecete stato ir viskas
Atsakyti
Šiandien turbūt bus liūdna serija. Mirs Hiurem, ane?
Atsakyti
Turėtų. Jau ir taip tęsiama guma su ta artėjančia mirtimi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, DA gerbėjos... 4u.gif Turiu klausimą - vakar rodė, Suleimano prisiminimus, kaip kažkokią knygą su skrynute užkasė, gal žinote, kas ten tokio buvo? Nors ir RU versiją šio serialo esu peržiūrėjusi, visgi apie tai esu praleidusi....
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2015 02 08, 15:16)
Sveikos, DA gerbėjos...  4u.gif  Turiu klausimą - vakar rodė, Suleimano prisiminimus, kaip kažkokią knygą su skrynute užkasė, gal žinote, kas ten tokio buvo? Nors ir RU versiją šio serialo esu peržiūrėjusi, visgi apie tai esu praleidusi....

Man rodos, ten Ibrahimo dienoraštis, nors nesu tikra.
Atsakyti
Na va, ir nebėra Hiurem. Sugraudino mane šiandienos serija verysad.gif
O Nurbanu tai tokia bjauri, net nuo mirusios liepė žiedą nuimti. mad.gif

Beje, aišku čia jau senokai rodė, bet kur dingo Fatma Sultan? Kai rodė tą seriją, kurioje Sultonas turėjo ją pasikviesti, kaip tik turėjau svečių, tai ir negirdėjau jų pokalbio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jol: 08 vasario 2015 - 18:47
O manęs Hiurem mirtis kažkaip nesugraudino. Aišku, serija liūdna, kaip visad prasmingi, už širdies griebiantys veikėjų monologai, žvilgsniuose atsispindintis skausmas, bet nebuvo gaila su ja atsisveikinti. Va dėl Mustafos tai ilgai širdį skaudėjo verysad.gif

Fatma tiesiog išvyko į savo rūmus atgal gyventi.

O Nurbanu, tai suprantu. Gi Hiurem ją buvo įsakiusi nužudyti, suprantama, kad meilės jai nejautė, o pagarbą prie akių tik iš reikalo rodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 08 vasario 2015 - 18:56
QUOTE(mickute7 @ 2015 02 07, 23:32)
As siandien irgi graudinausi ir asara nubraukiau, nors jau  kokiam geguzes menesi buvau perziurejus online, dabar tik retkarciais uzmetu aki, ale ve retkarciais  uzmesdavau aki , bet siandie kazkaip sujaudino iki paciu pasirdziu ir kaip su Suleimanau sedejo, ir kaip princai gale atjojo, kai zinai kad mama mirsta ir ju laukia atsisveikinimui  verysad.gif

ir aš nublioviau. Gerai sukurta serija. Ir aktorė puikiai susitvarkė su vaidmeniu.

QUOTE(Isyankar @ 2015 02 08, 15:17)
Man rodos,  ten Ibrahimo dienoraštis, nors nesu tikra.

ir aš taip supratau.
Atsakyti
Halit Ergenč irgi aukštumoje. Nuostabus įsikūnijimas į vaidmenį.
Atsakyti
Aš šiandien per seriją ir apie Suleimano likimą susimąsčiau. Visą gyvenimą buvo garbinamas, tarp turtų gyveno, bet tokius išgyvenimus teko patirti. Kažin, ar šlovė to tikrai verta. Nuolat blaškytis tarp meilės artimui ir valdovo pareigos, spręsti kam gyventi, kam mirti. Kaip susitaikyti su sąžine artimiausią draugą, sūnų pražudžius, mylimosios mirtį išgyventi. Ir kiek pastebėjau serialo pabaigoje tikrai be galo subtiliai atskleidžiama jo vidinė kančia per užsisklendimą, sapnuojamus košmarus, liūdną žvilgsnį. Aš nebūčiau tokio skausmo ir sąžinės graužaties ištvėrus tikrai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 08 vasario 2015 - 20:56
QUOTE(Justmina @ 2015 02 07, 11:18)
Gal žinot kur būtu galima ją nusipirkti?smile.gif

Lt didziuosiuose knygynuose vis dar yra wink.gif
Atsakyti