Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingasis amžius (Muhteşem Yüzyıl)

Manau, kad Hiurrem išėjimas buvo padarytas labai gražiai ir subtiliai, puikiai pastatyta serija, labai gražūs monologai, o mane labiausiai žavi tai, kad aktoriai ir be žodžių puikiai perteikia scenų nuotaikas, tiesiog bravo jiems už tai, tai pat labai gražios buvo paskutinės akimirkos Suleimano ir Hiurrem kartu, tas eilėraštis, sustojęs laikas, aktorių veidai buvo kažkas nuostabaus, o dar muzika... verkiau kaip mažas vaikas wub.gif rolleyes.gif Visada buvau Hiurrem pusėje ir skaudu buvo matyti, kad net ir stipriausi ir labiausiai kovojantys žmonės nėra atsparūs mirčiai.. verysad.gif Bet kaip bebūtų visos istorijos turi pabaigas ir gaila, kad šiai istorijai tai pat artėja pabaiga.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrielia @ 2015 02 09, 16:56)
Manau, kad Hiurrem išėjimas buvo padarytas labai gražiai ir subtiliai, puikiai pastatyta serija, labai gražūs monologai, o mane labiausiai žavi tai, kad aktoriai ir be žodžių puikiai perteikia scenų nuotaikas, tiesiog bravo jiems už tai, tai pat labai gražios buvo paskutinės akimirkos Suleimano  ir Hiurrem kartu, tas eilėraštis, sustojęs laikas, aktorių veidai buvo kažkas nuostabaus, o dar muzika... verkiau kaip mažas vaikas  wub.gif  rolleyes.gif Visada buvau Hiurrem pusėje ir skaudu buvo matyti, kad net ir stipriausi ir labiausiai kovojantys žmonės nėra atsparūs mirčiai..  verysad.gif  Bet kaip bebūtų visos istorijos turi pabaigas ir gaila, kad šiai istorijai tai pat artėja pabaiga..  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man isvis labai patinka siame seriale mirties pavaizdavimas, niekur taip graziai nesu maciusi jos parodytos kaip cia..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 09 vasario 2015 - 17:13
Nors daug kas smerkė Hiurem, aš taip pat ją visada palaikiau. Nepamirškim, kokiais laikais ji tada gyveno, juk buvo kova dėl išlikimo. Jei tokia Hiurem gyventų dabartiniais laikais, tai aišku, kad būtų visai kitokia situacija. Be to, ji juk ir daug gerų darbų padarė, labdara užsiėmė, kas paskutinėmis serijomis ir buvo parodyta, kai moterys atėjo dėkoti Hiurem. Ir tikrai mylėjo Sultoną.
Atsakyti
Meilės (ne)buvimą kiekvienas matome kitaip ax.gif Čia jau vieta interpretacijoms, kaip ir knygą skaitydami, tuos pačius dalykus įžvelgiame per skirtingas prizmes. Aš abejoju Hiurem meile sultonui. Manau, ji labiau mylėjo save, o Suleimanas buvo tik priemonė pamanipuliuoti ir pasiekti savo tikslų. Tikrą meilę seriale mačiau tarp Hatidžės ir Ibrahimo bei Bajezito ir Huridžihan wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 09 vasario 2015 - 18:14
QUOTE(Isyankar @ 2015 02 09, 19:14)
Meilės (ne)buvimą kiekvienas matome kitaip ax.gif  Čia jau vieta interpretacijoms, kaip ir knygą skaitydami, tuos pačius dalykus įžvelgiame per skirtingas prizmes. Aš abejoju Hiurem meile sultonui. Manau, ji labiau mylėjo save, o Suleimanas buvo tik priemonė pamanipuliuoti ir pasiekti savo tikslų. Tikrą meilę seriale mačiau tarp Hatidžės ir Ibrahimo bei Bajezito ir Huridžihan wub.gif

Iš tiesų,jei Ibrahimas mylėjo Hatidžė?Tai iš kur ta neištikimybė?O Hiurem tikrai mylėjo savo vaikus,dėl kurių ir darė viską,kas leistina ar neleistina mūsų dabarties akimis.O jos meile Suleimanui irgi net neabejoju...Kiekvienas myli save,nes meile sau išreiškia ir meilę kitam asmeniui....Tačiau jos melė sau nebuvo perdėta...bent aš mačiau meilę Suleimanui ir jos elgesy ir jos žodžiuose ir jos elgesy. Keista, jos mirtis parodyta labai gražiai ir subtiliai...o Suleimano mirtis man ,kaip valdovo,parodyta silpnai...Na,ir iš vis po Hiurem mirties ....jau neliko įdomumo..
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2015 02 09, 18:33)
Iš tiesų,jei Ibrahimas mylėjo Hatidžė?Tai iš kur ta neištikimybė?O Hiurem tikrai mylėjo savo vaikus,dėl kurių ir darė viską,kas leistina ar neleistina mūsų dabarties akimis.O jos meile Suleimanui irgi net neabejoju...Kiekvienas myli save,nes meile sau išreiškia ir meilę kitam asmeniui....Tačiau jos melė sau nebuvo perdėta...bent aš mačiau meilę Suleimanui ir jos elgesy ir jos žodžiuose ir jos elgesy. Keista, jos mirtis  parodyta labai gražiai ir subtiliai...o Suleimano mirtis man ,kaip valdovo,parodyta silpnai...Na,ir iš vis po Hiurem mirties ....jau neliko įdomumo..

Dar kartą sakau: tokius dalykus mes kiekvienas matome skirtingai. Nėra prasmės įrodinėti, nes bendros tiesos nėra.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 02 09, 19:54)
Dar kartą sakau: tokius dalykus mes kiekvienas matome skirtingai. Nėra prasmės įrodinėti, nes bendros tiesos nėra.

Todėl ir diskutuojam....jei nėra nuomonių skirtumo nera ir diskuto tongue.gif
Atsakyti
Maciau siandien anonsa naujo turku serialo, itariu rodys po DA, tai Balibejaus gerbejos galesit megautis, rodys seriala Ciauskute, kur jis pagrindinis herojus,o ir apie filma geru atsiliepimu skaiciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2015 02 10, 15:23)
Maciau siandien anonsa naujo turku serialo, itariu rodys po DA, tai Balibejaus gerbejos galesit megautis, rodys seriala Ciauskute, kur jis pagrindinis herojus,o ir apie filma geru atsiliepimu skaiciau thumbup.gif

Nu kokia gera naujiena. Man laabai knyga patiko, idomu bus filma ziuret thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anine @ 2015 02 10, 16:32)
Nu kokia gera naujiena. Man laabai knyga patiko, idomu bus filma ziuret  thumbup.gif

knyga labai faina,bet serijale iš jos tik pavadinimas liko schmoll.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Anine @ 2015 02 10, 16:32)
Nu kokia gera naujiena. Man laabai knyga patiko, idomu bus filma ziuret  thumbup.gif

kiek skaiciau, kad serialas nuo knygos labai skiriasi smile.gif
Atsakyti
Aš po DA jau nebežiūrėsiu to serialo. Vis dėlto pavasaris, vasara artėja, nesinorės sėdėti prie tv, kai lauke geras oras. Be to po tokio epo kaip DA reikia morališkai atsikvėpti. Aš lauksiu, kol pradės Kiosem Sultan transliuoti smile.gif
Atsakyti