Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingasis amžius (Muhteşem Yüzyıl)

QUOTE(širlė @ 2015 02 10, 15:23)
Maciau siandien anonsa naujo turku serialo, itariu rodys po DA, tai Balibejaus gerbejos galesit megautis, rodys seriala Ciauskute, kur jis pagrindinis herojus,o ir apie filma geru atsiliepimu skaiciau thumbup.gif

Man irgi viena online DA žiūrėtoja pasakojo, kad kai baigsis DA, būtinai pažiūrėčiau Čiauškutę, nerealiai faianas serialas. Aišku, visai kitoks nei DA.

Bet kaip čia kažkas minėjo, vasara artėja, nesinori įsipareigoti telikui. smile.gif
Atsakyti
As tai ar vasara ar ziema, neisipareigoju jokiam filmui, dziaugiuosi, kad galiu atsisukti ir paziureti veliau, visa vasara taip DA ziurejau, ir dabar lygiai taip pat ziuriu, nes man gaila laiko butu sedet tas 2 val, tas reklamas ziuret, ir siaip labai daug ka jau prasukineju DA bereiksmius kokius pokalbius, tai sutaupo laiko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2015 02 11, 08:30)
Man irgi viena online DA žiūrėtoja pasakojo, kad kai baigsis DA, būtinai pažiūrėčiau Čiauškutę, nerealiai faianas serialas. Aišku, visai kitoks nei DA.

Bet kaip čia kažkas minėjo, vasara artėja, nesinori įsipareigoti telikui. smile.gif

jauciu pradesiu ziuret, nes daugiau jokio kito neziuriu, , KG baigiau, dabar per darbus nespeju diena ziuret, o kazkaip be turkisku serialu bus nyku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif reiskia pakaitomis draugiausi su LNK ir online lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrielia @ 2015 02 09, 15:56)
Manau, kad Hiurrem išėjimas buvo padarytas labai gražiai ir subtiliai, puikiai pastatyta serija, labai gražūs monologai, o mane labiausiai žavi tai, kad aktoriai ir be žodžių puikiai perteikia scenų nuotaikas, tiesiog bravo jiems už tai, tai pat labai gražios buvo paskutinės akimirkos Suleimano  ir Hiurrem kartu, tas eilėraštis, sustojęs laikas, aktorių veidai buvo kažkas nuostabaus, o dar muzika... verkiau kaip mažas vaikas  wub.gif  rolleyes.gif Visada buvau Hiurrem pusėje ir skaudu buvo matyti, kad net ir stipriausi ir labiausiai kovojantys žmonės nėra atsparūs mirčiai..  verysad.gif  Bet kaip bebūtų visos istorijos turi pabaigas ir gaila, kad šiai istorijai tai pat artėja pabaiga..  unsure.gif

Man tai viena scena labai istrigo verysad.gif Kai koridoriumi vede Hiurem is lauko, kur visi susirinke buvo, tai einant po odaliskas Hiurem susmuko sultono gleby. Jau galvojau, kad viskas verysad.gif . Bet pamenat, kaip jie susipazino? Gi lygiai taip pat apsimete aplspanti jo glebyje. Sitas momentas man nerealiai pavaziduotas, tiek pradzia, tiek pabaiga wub.gif

QUOTE(širlė @ 2015 02 09, 17:09)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man isvis labai patinka siame seriale mirties pavaizdavimas, niekur taip graziai nesu maciusi jos parodytos kaip cia..

As ziuredama apie mirti masciau. Po tokiu filmu jau kaip ir zinai kokie ten angelai ateis pasiimti smile.gif Ir isvis labai vercia susimastyti. Cia jauna atkeliavo, pagimde, uzaugino, viskas... Labai jau trumpas tas gyvenimas unsure.gif

Atsakyti
Man irgi ta viena nuostabiai pavaizduota kur suklupo Hiurrem ir Suleimanas ją sugavo wub.gif , kūrėjai lyg ir norėjo pasakyti, kad ten kur prasidėjo jų istorija, ten ir pasibaigė ... wub.gif šis serialas tikrai dar ilgam išliks mano atmintyje ir jei tik kada kartos per tv būtinai pažiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
o tai kiek seriju per TV beliko? nuo kada ta ciauskute jau anonsuoja? ar ne tuo paciu laiku rodys? as irgi ziuriu prasukinedama patogiu laiku per gala- nieko tiesiogiai nebeziuriu vien del reklamu.
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 02 11, 16:08)
o tai kiek seriju per TV beliko? nuo kada ta ciauskute jau anonsuoja? ar ne tuo paciu laiku rodys? as irgi ziuriu prasukinedama patogiu laiku per gala- nieko tiesiogiai nebeziuriu vien del reklamu.

po hiurem mirties man regis liko4-6 serijos g.gif
Atsakyti
Vasario 21 rodys dokumentinį filmą apie serialą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2015 02 11, 21:24)
Vasario 21 rodys dokumentinį filmą apie serialą smile.gif

Cia per lnk? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiurem @ 2015 02 12, 14:47)
Cia per lnk?  rolleyes.gif

Per lnk, Vasario 21d. 16.50val., iškart po DA mirksiukas.gif Programoje parašyta toks pavadinimas "Didingojo amžiaus paslaptys. Dekoracijos, kostiumai, papuošalai".. Laukiu nesulaukiu blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrielia @ 2015 02 12, 19:46)
Per lnk, Vasario 21d. 16.50val., iškart po DA  mirksiukas.gif  Programoje parašyta toks pavadinimas "Didingojo amžiaus paslaptys. Dekoracijos, kostiumai, papuošalai".. Laukiu nesulaukiu blush2.gif  thumbup.gif

Aciu smile.gif super ir as lauksiu thumbup.gif
Atsakyti
As prameciau momenta, kada mihrimah pastojo, juk ji su vyru susipykus, atskirai miegojo, is kur tas nestumas? gal ne nuo vyro? g.gif
Ojus saunuoles, kaip pastebit tokius dalykus kaip hiurem alpimas dabar ir pazinties pradzioje. as ziurejau,maciau, bet nesutapatinau, ir tik paskaicius dabar dasilo kaip zirafai kad taip ir buvo, tik tada suvaidintas buvo, o dabar tikras tas alpulys. Ir nors visa seriala hiurem nemegau del jos intrigu, bet paskutine serija priverte ir jos gailetis. Prarado du vaikus, kiti du nekencia vienas kito, istikima liko tik dukra, kuria pati prievarta istekino uz nemylimo. Viska dare del sosto, ir neteko juo pasidziaugti verysad.gif
Atsakyti