QUOTE(IDeina @ 2015 01 15, 00:20)
Man, kaip propogavusiai "no fat" mityba, tai atrodo labai daug. Geras šaukštas aliejaus, kai prieš tai viskas ant garų, ne daugiau kaip 1% riebumo ir tt
Bet nesiskundžiu ir su džiaugsmu to laikysiuosi. Pažiūrėsim po savaitės kaip su rezultatais bus. Knygoje rašoma, kad esant reikalui pirmiausia mažinti riebalų kiekį, tik ne baltymus ir daržoves.
Šiandien pirma kartą pasidariau kalafijorų košę. Sutryniau, pridėjau džiovintų pomidorų ir šiek tiek kokosų pieno. Pasaka, o ne garnyras
Dar dėl majonezo norėjau susižinoti - kiek laiko jis gali stovėti pasigaminus?
Bet nesiskundžiu ir su džiaugsmu to laikysiuosi. Pažiūrėsim po savaitės kaip su rezultatais bus. Knygoje rašoma, kad esant reikalui pirmiausia mažinti riebalų kiekį, tik ne baltymus ir daržoves.
Šiandien pirma kartą pasidariau kalafijorų košę. Sutryniau, pridėjau džiovintų pomidorų ir šiek tiek kokosų pieno. Pasaka, o ne garnyras

Dar dėl majonezo norėjau susižinoti - kiek laiko jis gali stovėti pasigaminus?
Dauguma, norinciu numesti svori, valge nuriebintas varskes ir baidesi riebalu:) Riebalas reikalingas, jei jis teisingas:) Kai angliavandenius gauni tik is darzoviu, o ne is bandeliu ar saldumynu, tikrai nereikia valgyti nuriebinto maisto. Asmeniskai as, saukstais edziau kokosu alieju ir taip nuvariau svori, kad reikejo prisiaugineti. O baltymo labai daug negalima, mazdaug 1 g/1 tavo svorio kg. Jei aktyviai sportuoji, galima baltymo kiek daugiau. Tau butu paprasciau, jei viska I lentele ivedinetum, tada aiskiau matytum, kiek ko suvalgai.
http://www.kalorijos.lt/
Svarbiausia, kad nebevalgai saldesiu, miltiniu/grudiniu/krakmoliniu. 5 kg. tai cia baika, net nepastebesi kaip ju neturesi. Paskaitytum musu archyva, geriau viska suprastum ir rastum kiek kg pamete musu mergaites:)
QUOTE(Gricė @ 2015 01 14, 20:26)
Laba diena,
Sky, turiu klausimą apie graikišką aliejų.
Draugė parvežė lauktuvių iš Kretos alyvuogių aliejaus. Ant dėžutės parašyta 0,3 (ne talpa
, tiesiog po užrašu, kad tai alyvuogių aliejus nemažu šriftu tas skaičius parašytas). Klausiau draugės, ką tai reiškia, bet konkrečiai ir ji pati nežinojo. Sakė, kad vienoj parduotuvėj aiškino, kad kuo tas skaičius mažesnis, tuo aliejus kokybiškesnis, kitoje parduotuvėje - priešingai, kad prastesnis... Suprantu, kad turistams kas ką nori, tą ir šneka. Sakau, paklausiu ten gyvenančios, kaip ten iš tikrųjų yra su tais aliejais? Jei kitą sykį prašysiu lauktuvių aliejaus , tai žinosiu, kokio prašyti.
Ačiū
IDeina, sveika prisijungus
Sky, turiu klausimą apie graikišką aliejų.
Draugė parvežė lauktuvių iš Kretos alyvuogių aliejaus. Ant dėžutės parašyta 0,3 (ne talpa

Ačiū
IDeina, sveika prisijungus

Kaip Nidulia minejo greiciausiai tai rugstingumas, jis priklauso nuo alyvuogiu rusies, nes tu rusiu keli simtai... Zinok parduotuviniai aliejai tai ir bus tokie... kaip cia pasakius... nezinia net ar tas skaicius tikras, bet siaip padoriu aliejumi laikomas iki 0.8 rugstingumo, bet aisku kuo mazesnis skaicius - tuo geriau.
Jei jau prasysi lauktuviu graikisko aliejaus, prasyk kad is kokio kaimo bobulytes nupirktu. Neestetiskas jis bus - greiciausiai plastmasiniame butelyje ir drumzlinas, bet pats paciausias

O siaip atvarykit i kipra visoms lauktuviu duosiu savo al aliejaus



QUOTE(IDeina @ 2015 01 14, 18:58)
Merginos, jungiuosi aš prie jūsų
Dar tik trečia diena kaip maitinuosi pagal whole30.

Sveika prisijungus, linkiu pakely nepasiduoti, nes man regis pirma pradzia pati sunkiausia

As irgi su kg kaunuosi, tik man kur kas daugiau pamesti reikia. Prie riebalo iprasi, gal ne per diena. Va stai kava su kok aliejum jau puse darbo, tada pamegink ta pati kalafiora su sviestu ghe trinti, darzopves ir toliau gali sekmingai garinti - juk skaniau nei virtos - bet isgarinus irgi sviestuko ar al aliejaus uzsipilk, kai nusibos garintos dazoves - tas pacias i orkaite su riebaliuku

Kai nugalesi galvoje ta riebalo baime net nepajusi kad vartoji jo taip kaip knyga ir raso, ir zinoma susivesti meniu i kokia lentele tikrai padeda pirmai pradziai, nors tai gana uzknisantis darbas

QUOTE(Hippie @ 2015 01 14, 23:16)
Sveika prisijungus




Hippie, supratau supratau, morku mazinsiu arba is viso nedesiu

Taip taip taip tas veidelio mazojimas uzknisantis reikalas, bet kai nera is ko rinktis.... ech..
Maniskis irgi lepioskinas ne tas zodis, bet tai galvoju del to gal neverta skirtis, bent kol kas

QUOTE(-sky- @ 2015 01 14, 10:22)
O as spuogu net paauglysteje neturejau, tik raudoni ir belendancius kapiliarus. O va paleo regis tikrai pablogino reikala, bet vis sau sakau, kad cia valymasis vyksta
Taip mes Graikiskoj dalyje gyvenam
Turku okupuotoj net nesu buvusi
As gyvenu Paphos, o dirbu Limassolyje. Tad jei reikia kokio patarimo planuojant atostogas - prasom drasiai kreptis

Taip mes Graikiskoj dalyje gyvenam



Aciu uz pasiulyma



QUOTE(mėnulis @ 2015 01 14, 22:37)
A norit seubiako pries miega? Sanatorijoj dietinis maistas: https://www.facebook...a...2778&type=1
hahaha prisizvengiau

QUOTE(-sky- @ 2015 01 15, 09:58)
Kaip Nidulia minejo greiciausiai tai rugstingumas, jis priklauso nuo alyvuogiu rusies, nes tu rusiu keli simtai...
O siaip atvarykit i kipra visoms lauktuviu duosiu savo al aliejaus
) Turime ir juodo ir balto
Taip vadinamas juodas aliejus spaudziamas is pavirtu ir sauleje isdziovintu alyvuogiu, o baltas is tu, kur tiesiai nuo medzio
Juodo aliejaus parduotuveje vargu ar rasi, nes cia toks biski zaidimas su juo nemenkas.
O siaip atvarykit i kipra visoms lauktuviu duosiu savo al aliejaus



Ačiū, Sky,
pirmą kartą išgirdau apie juodą aliejų. Kaip norėčiau paragauti

QUOTE(mėnulis @ 2015 01 15, 00:37)
A norit seubiako pries miega? Sanatorijoj dietinis maistas: https://www.facebook...a...2778&type=1
Aha, bet liūdna, kad ne ką geresnis maistas darželiuose...
QUOTE(Izolda @ 2015 01 15, 21:34)
Aha, bet liūdna, kad ne ką geresnis maistas darželiuose...

QUOTE(IDeina @ 2015 01 14, 23:20)
Man, kaip propogavusiai "no fat" mityba, tai atrodo labai daug. Geras šaukštas aliejaus, kai prieš tai viskas ant garų, ne daugiau kaip 1% riebumo ir tt
Šiandien pirma kartą pasidariau kalafijorų košę. Sutryniau, pridėjau džiovintų pomidorų ir šiek tiek kokosų pieno. Pasaka, o ne garnyras
Dar dėl majonezo norėjau susižinoti - kiek laiko jis gali stovėti pasigaminus?
Šiandien pirma kartą pasidariau kalafijorų košę. Sutryniau, pridėjau džiovintų pomidorų ir šiek tiek kokosų pieno. Pasaka, o ne garnyras

Dar dėl majonezo norėjau susižinoti - kiek laiko jis gali stovėti pasigaminus?
Jooo, laikykis



Apie savaitę.
QUOTE(-sky- @ 2015 01 15, 08:58)
O siaip atvarykit i kipra visoms lauktuviu duosiu savo al aliejaus
) Turime ir juodo ir balto
Hippie, supratau supratau, morku mazinsiu arba is viso nedesiu
Taip taip taip tas veidelio mazojimas uzknisantis reikalas, bet kai nera is ko rinktis.... ech..
Maniskis irgi lepioskinas ne tas zodis, bet tai galvoju del to gal neverta skirtis, bent kol kas


Hippie, supratau supratau, morku mazinsiu arba is viso nedesiu

Taip taip taip tas veidelio mazojimas uzknisantis reikalas, bet kai nera is ko rinktis.... ech..
Maniskis irgi lepioskinas ne tas zodis, bet tai galvoju del to gal neverta skirtis, bent kol kas

Niu tu, vilioke mergele


Žiūrėk tu man





QUOTE(katinone @ 2015 01 15, 10:50)

Sveikos damos
Dar finaliniam suviliojimui dalinuosi apie alyvuogiu aliejaus nauda. Jei kam idomu kapstytis, tam tekstuke pilna nuorodu i tyrimus. Dauguma faktu jau mums visoms ir taip zinomi, tik stai mane sutrikde truputi pasakymas, kad kaitinimui jis tinka, tai kaip ten yra is tiesu? .

Dar finaliniam suviliojimui dalinuosi apie alyvuogiu aliejaus nauda. Jei kam idomu kapstytis, tam tekstuke pilna nuorodu i tyrimus. Dauguma faktu jau mums visoms ir taip zinomi, tik stai mane sutrikde truputi pasakymas, kad kaitinimui jis tinka, tai kaip ten yra is tiesu? .
QUOTE(-sky- @ 2015 01 16, 12:58)
Sveikos damos
Dar finaliniam suviliojimui dalinuosi apie alyvuogiu aliejaus nauda. Jei kam idomu kapstytis, tam tekstuke pilna nuorodu i tyrimus. Dauguma faktu jau mums visoms ir taip zinomi, tik stai mane sutrikde truputi pasakymas, kad kaitinimui jis tinka, tai kaip ten yra is tiesu? .

Dar finaliniam suviliojimui dalinuosi apie alyvuogiu aliejaus nauda. Jei kam idomu kapstytis, tam tekstuke pilna nuorodu i tyrimus. Dauguma faktu jau mums visoms ir taip zinomi, tik stai mane sutrikde truputi pasakymas, kad kaitinimui jis tinka, tai kaip ten yra is tiesu? .
Kaitinimui tinka tas riebalas, kuris kambario temperaturoje sukieteja: kokosas, ghi, taukai

Sveikos,
SKY, Hippie - apie avokadu salotu tema kalbant del cesnaku - man vertejas nuorodoj kur idejai SKY isverte kad turi buti cesnakas. as jau rasiau pagal save kiek. pas mus dabar ridikeliai tai ne kazka, jokio kartumo ir naturalumo. vat kai bus pavasari tikri, tada galima ir be cesnako, duos jis tikra skoni
o dabar reik kazko macniau
SKY, Hippie - apie avokadu salotu tema kalbant del cesnaku - man vertejas nuorodoj kur idejai SKY isverte kad turi buti cesnakas. as jau rasiau pagal save kiek. pas mus dabar ridikeliai tai ne kazka, jokio kartumo ir naturalumo. vat kai bus pavasari tikri, tada galima ir be cesnako, duos jis tikra skoni

