Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 07, 12:12)
AČIŪ, kas pamąstėte apie mano voniukščią lotuliukas.gif Tik mano pasimetimas nesumažėjo...Gal tikrai jas naikinti, jei dėčiau į vidų mozaiką, jau labai viskas maišysis, nes daugiau neturiu jos kur įterpti doh.gif  doh.gif
Pradinė nišų paskirtis buvo dėl grožio, tik vat ar čia jau labai gražu....sad.gif

Mozaika prie metro stiliaus plytelių tiktų jei ana būtų stiklinė. Ar gražu įvairios nišos- tai kiekvieno skonio reikalas. Jūsų atveju jos atrodo netvarkingai, nes yra skirtingam aukšty. Geriau jau sulygiuoti tiek viršų, tiek apačią ax.gif arba padaryti vieną didelę ir ten įklijuoti veidrodį jei jau baiminamasi mozaikos. Dar noriu paklausti o metro plytkos su facetu g.gif
Kompas vis pavagia t raidę, tai gerai, kad perskaičiau ką parašiau- vietoj metro buvo mero plytelės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 07 sausio 2015 - 15:08
QUOTE(femme @ 2015 01 07, 14:55)
Dar Sage green spalvos:

o čia gražių pilkai žalių paletė kairėje:
user posted image

o kuri čia iš šitų spalvų šitam paveikslėlyje?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kustucius @ 2015 01 07, 16:10)
o kuri čia iš šitų spalvų šitam paveikslėlyje?

Neimanoma pagal foto pasakyti, nebent speti, nes itaka daro apsvietimas bei foto redagavimas. Arciausiai atrodo 6176, bet tai kiekvienas gamintojas turi savo paletes su savais kodais.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 07, 15:19)
Neimanoma pagal foto pasakyti, nebent speti, nes itaka daro apsvietimas bei foto redagavimas. Arciausiai atrodo 6176, bet tai kiekvienas gamintojas turi savo paletes su savais kodais.

norioų būtent tokios spalvos ir ne ryškenės, gali būti blaneksnė, bet ne ryškesnė, kaži kaip tokią išgauti g.gif .
Ar yra dažomų tapetų, kad paviršius būtų į klasikos temą ar kažkaip panašiai? Čia šiaip klausiu, gal nereiktų tada stipriai lyginti sienų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 07, 16:19)

o man Clary sage, 1678, todėl tikrai pasitikėt negalima monitorium rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 07, 16:40)
o man Clary sage, 1678, todėl tikrai pasitikėt negalima monitorium rolleyes.gif

Turbut turejot omeny 6178.
Gali buti ir tokia spalva, bet net turit ta koda nieko is to nepesi, reikia ziureti, kas musu dazu parduotuvese yra.

ta pati foto, en variantu..

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
[quote=vida777,2015 01 07, 14:05]

Vidurine nisa man atrodo net labai tinkama vonios kambario dekoravimui - vaza, deko figura, zvake, galu gale, kad ir tos kvapu lazdeles...

Tokia ju paskirtis iki šiol ir buvo, apačia drėgsta, nes ten tiesiog tapetas, bet kad labai tragiškai, tai ne blush2.gif

O tos sonines - neprisitasko maudantis? Buteliukus ten laikyti/pasideti/pasiimti maudantis patogu?
Tokie dalykai niekada ten nestovėjo, neturėjau gražių, tai tiesiog kokią vazą numestadau ir tiek.....

Jei vonios kambario plyteles butu itin dekoratyvios, galetu tu nisu ir nebuti, bet jei renkates minimalistines plyteles, ta siena vistiek reikes kazkaip dekoruoti, kitaip bus labai primityvus ir nuobodus vaizdas.
Kol kas galvoju apie paveikslus blush2.gif Ar dar ką nors tinkamo kalbinti ant sienos, kad įeini ir oplia koks nors gražumas ant sienos kabo lotuliukas.gif

Papildyta:
[quote=TuDa,2015 01 07, 16:07]Mozaika prie metro stiliaus plytelių tiktų jei ana būtų stiklinė.
[/quote]

Nepykit, nesupratau minties..... blush2.gif mirksiukas.gif,

Gal pas kurią kompe yra klasikinių vonių, kur tos nišos būtų, nes šiaip jos čia gal iš dabartinių laikų atkeliavusios....
Papildyta:
Nėra tragiškas variantas, na bet plytelės ne metro smile.gif

user posted image

Pas mane irgi yra pašvietimas, bet kai tapetai tokie "liuksiniai" tai nelabai ir matosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Štai ir metro, nėra superinis reikalas, bet visai nieko, jei joje bus gražus, mielas, dekoratyvus akcentas:
user posted image

Tik aš galvoju apie kreminės spalvos plytelės, kaip virtuvėje turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 07 sausio 2015 - 16:32
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 07, 17:24)
Štai ir metro, nėra superinis reikalas, bet visai nieko, jei joje bus gražus, mielas, dekoratyvus akcentas:
user posted image

Tik aš galvoju apie kreminės spalvos plytelės, kaip virtuvėje turiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai tada bus tikras zidinys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 07, 17:47)
Tai tada bus tikras zidinys lotuliukas.gif

Bus prabangi vonia, ne bet kokia, o su židiniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nežinau, sukasi visokios mintys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 07, 16:24)
Nepykit, nesupratau minties..... blush2.gif  mirksiukas.gif,

Ko nesupratai. Pasirinkti stiklo mozaika biggrin.gif o ne akmens mases. Tada graziai deretu abi. Butu panasus blizgumas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 07, 16:48)
ta pati foto, en variantu..

nelabai supratau, kokiu tikslu tuos spalvų filtrus padėliojot?

originalios nuotraukos visam internete beveik identiškas atspalvis.

niekaip negaliu pamatyti realių proporcijų, net akys paskaudo biggrin.gif protas sako, kad praustuvai turėtų būti normaliame aukštyje, bet man jie iki kelių atrodo biggrin.gif
user posted image
kažkokia vizualinė apgaulė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 07 sausio 2015 - 17:33
QUOTE(femme @ 2015 01 07, 18:23)
nelabai supratau, kokiu tikslu tuos spalvų filtrus padėliojot?

Kad negalima spalvos rinktis pagal foto, nes gali neatspindeti realybes. Ypac is vienos foto ir susiradus tikslu koda.
Atsakyti