Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(femme @ 2015 01 07, 17:23)
nelabai supratau, kokiu tikslu tuos spalvų filtrus padėliojot?

originalios nuotraukos visam internete beveik identiškas atspalvis.

drinks_cheers.gif ir aplamai, koks skirtumas, kokia originali, jei zmogui patiko tas variantas spalvos, kuris buvo idetas biggrin.gif jau kai imama saknis knist, tai pagatavi ir kompo vidurius isnarstyt biggrin.gif

kuzdaite, mesk lauk tas nisas. jas ten galima ir protingai apzaisti, labai jau kazko nepridirbant. Bet kam reikia galvos skausmo, jei galima apseiti be jo. Aplamai, tai daryk ka nori, vistiek bus i altoriu panasu smile.gif o isstatineti ten priemones prausimosi, tai jau tik is dideles bedos, net nesuprantu kokios, nes yra spinteles juk tam: kas ka naudoja, tas ta issiima prausdamasis. paskui atgal viska sudeda. bus lengvesne sienos prieziura ir maziau galvos kvarsinimo, kaip ten ka gerai padaryt. Jei aplamai turetum kokia ideja gera, ar svajoniu vaizdeli, kuri noretum realybeje turet, tai dar suvokiu prasme to viso reikalo. Bet dabar bandai kazka prie kazko pritraukti ir isspausti. Retai tais pavyksta. Minciu ir patarimu gal ir gausi, bet tik atsakyk sau i viena klausima: ar tau realiai reikia tu nisu, ar tik bandai kazka sumastyt, ko nei tau reikia, nei tu nori.
Kitas reikalas dar, tai pacios plyteles. tau nesipjaus vonia su likusiu interjeru? ar as painioju kazka, ar tu jau misraire is patikusiu gabaliuku bandai sudelioti savo namuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 01 07, 18:41)
, bet tik atsakyk sau i viena klausima: ar tau realiai reikia tu nisu, ar tik bandai kazka sumastyt, ko nei tau reikia, nei tu nori.
Kitas reikalas dar, tai pacios plyteles. tau nesipjaus vonia su likusiu interjeru? ar as painioju kazka, ar tu jau misraire is patikusiu gabaliuku bandai sudelioti savo namuose?  g.gif

Nišų aš noriu, tik vat kaip kaip jas sutvarkyti - NEŽINAU. Jei ir toliau nežinosiu, naikinsiu jas lotuliukas.gif
Mano tas interjeras juokingas - virtuvė sutvarkyta, miegamas sutvarkytas, svetainė - baisus reikalas, o dabar priėjo laikas voniai:)
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 07, 18:09)
Nišų aš noriu, tik vat kaip kaip jas sutvarkyti - NEŽINAU. Jei ir toliau nežinosiu, naikinsiu jas lotuliukas.gif
Mano tas interjeras juokingas - virtuvė sutvarkyta, miegamas sutvarkytas, svetainė  - baisus reikalas, o dabar priėjo laikas voniai:)

visai nieko juokingo tvarkytis etapais. normalus reikalas esant tam tikrai situacijai.

na, jei nori, tai nori, tik jos dabar tokio altorelio principu isdestytos. man kazkaip norisi jas suvienodinti. tarkim deti juostas, kurios sutaptu su krastiniu nisu apacia ir vidurines nisos virsutine linija. plyteles deciau gal iki krastiniu nisu apatines linijos. tada virs jos deciau juosta is dekoratyviniu plyteliu ar poliuretano. ir ta pacia juosta deciau virsuje. zodziu, issikirciau erdve, kurioje yra nisos ir neisskirciau kazkaip atskirai paciu nisu. taip gal kiek susvelnetu tos ju skyles.
O siaip tai nisa pati is saves nulis grozio. Pirmiausia turi atsakyti i klausima kodel tau jos reikalingos. Nisa toks reikalas, kad ji pateisinama tik tuo atveju, jei yra kuo pateisinti jos atsiradima biggrin.gif Tai daugiau minusas, nei pliusas interjere, nes ziurek, kaip nori, tai vistiek skyle ir tiek. jei rasi sprendima, kaip jos gali puosti tavo vonia, tai valio. Tiksliau, turi nuspresti, kas jose bus tokio, kad jos tikrai puos tavo vonia. o jei ten isstatysi priemones, tai bus ne kas. tada turi nusiteikti, jog turesi pirkti priemones, kurios bus vertos isstatymo, reiks pasipirkti induku graziu, kas ko gero nebus pigu. tai vat, kai pamastai, paskaiciuoji, tai gal geriau investuoti i koki grazesni veidrodi ar sviestuva, o ne nisu apdirbima ir dekoravima. mastyk mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va - del tu nisu kaip ir neber ka pridurti smile.gif Tiek geru klausimu uzduota ir patarimu/pamastymu pateikta thumbup.gif
As tik dar paklausiu - kaip tos nisos suformuotos? Gipskartono pagalba storinant siena ar ilysta/isikirsta "kazkur anapus"?
Jei tai gipskartonas, tai iseina, kad nedidele patalpa dar susiaurinta +-15cm g.gif

Palikti ar naikinti nisas tikrai nepasakysiu, bet ju auksti/apacia manau koreguoti visgi reiktu, nes butent su "Metro" plytelemis, kur daug liniju, tas skirtumas bus labai ryskus.
O jei dar plyteles bus tik iki puses sienos, ir dar noresite jas graziai uzbaigti su dekoratyviniu borteliu...vienoj nisoj jis eis vienur, kitoj kitur...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 07 sausio 2015 - 20:28
Kaip nišos pagamintos, nebepasakysiu, daryta iš gipskartonio, manau, kur jų nėra, dėta tiesiog daugiau akmesn vatos nei reikia ir viskas, o kur jos - reikalingas kiekis vatos :4
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 07, 18:09)
.... o dabar priėjo laikas voniai:)

1000 idėjų Jūsų voniai http://www.lonny.com/photos/Bathroom 4u.gif gal ką atrasit biggrin.gif
Atsakyti
Kaip ten bebuve, taciau bet kokia sienine nisa, atliekanti nesvarbu kokia funkcija - praktine ar dekoratyvine, vistik padidina erdve arba naudinga plota.

As asmeniskai labai nemegstu horizontaliu dekoratyviniu nisu, nes tos tai tikrai tik menkniekiu ir smulkmenu kaupykla - nei naudos, nei grozio blush2.gif . Bet man is principo patinka bet kokie integruoti dalykai.

http://www.schreiner.../81bc8d0e3f.jpg

http://www.wandgesta...beleuchtung.jpg

iremintos nisos:
http://s1h.roomido.c...56e43fe08cb.jpg
Atsakyti
wub.gif http://dustjacket-at...farmhouse.html/
Atsakyti
Naktinėju, žiūriu TuDos foto, galvoju apie visus komentarus ir turiu klausima:
Ar bus kvaila ir negražu, jei tą galinę sieną visą varyti metro plytelėmis, arkų apačias sulyginti, o gal net ir viršų ir jų vidų bei sienelės išlipinti mozaika (spalva gal panašia kaip grindys, kad nebūtų daug spalvų), o kitas sienas kaip planavau, iki pusės tik.
Čia tokia naktinė mintis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 07, 23:48)

Čia tokia naktinė mintis blush2.gif  blush2.gif

O kokios grindys?
Atsakyti
nežinau, net kaip paklaust blush2.gif

man pagamino baldus ir padarė ne lygius, o tokius rievotus, meistras sako, kad taip gražiau, nei lygu....ta prasme, aš pati kalta, nes nesupratau apie ką kalba, iš pradžių kai tokią lentynėlę padarė, tai ten nelabai ir akis krito, o dabar ant batų dėžės, man tai nelabai patinka blush2.gif

save raminu, kad tas lygumas yra mados reikalas, tarkit žodį, dėl tų rievotumo, nes dar kiti baldai laukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 01 08, 10:19)
nežinau, net kaip paklaust blush2.gif

man pagamino baldus ir padarė ne lygius, o tokius rievotus, meistras sako, kad taip gražiau, nei lygu....ta prasme, aš pati kalta, nes nesupratau apie ką kalba, iš pradžių kai tokią lentynėlę padarė, tai ten nelabai ir akis krito, o dabar ant batų dėžės, man tai nelabai patinka blush2.gif

save raminu, kad tas lygumas yra mados reikalas, tarkit žodį, dėl tų rievotumo, nes dar kiti baldai laukia ax.gif

ar jūs kalbat apie faktūrą, ar apie spalvą? Vaizdinė medžiaga nepamaišytų biggrin.gif
Atsakyti