QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 07, 18:09)
Nišų aš noriu, tik vat kaip kaip jas sutvarkyti - NEŽINAU. Jei ir toliau nežinosiu, naikinsiu jas
Mano tas interjeras juokingas - virtuvė sutvarkyta, miegamas sutvarkytas, svetainė - baisus reikalas, o dabar priėjo laikas voniai:)
visai nieko juokingo tvarkytis etapais. normalus reikalas esant tam tikrai situacijai.
na, jei nori, tai nori, tik jos dabar tokio altorelio principu isdestytos. man kazkaip norisi jas suvienodinti. tarkim deti juostas, kurios sutaptu su krastiniu nisu apacia ir vidurines nisos virsutine linija. plyteles deciau gal iki krastiniu nisu apatines linijos. tada virs jos deciau juosta is dekoratyviniu plyteliu ar poliuretano. ir ta pacia juosta deciau virsuje. zodziu, issikirciau erdve, kurioje yra nisos ir neisskirciau kazkaip atskirai paciu nisu. taip gal kiek susvelnetu tos ju skyles.
O siaip tai nisa pati is saves nulis grozio. Pirmiausia turi atsakyti i klausima kodel tau jos reikalingos. Nisa toks reikalas, kad ji pateisinama tik tuo atveju, jei yra kuo pateisinti jos atsiradima

Tai daugiau minusas, nei pliusas interjere, nes ziurek, kaip nori, tai vistiek skyle ir tiek. jei rasi sprendima, kaip jos gali puosti tavo vonia, tai valio. Tiksliau, turi nuspresti, kas jose bus tokio, kad jos tikrai puos tavo vonia. o jei ten isstatysi priemones, tai bus ne kas. tada turi nusiteikti, jog turesi pirkti priemones, kurios bus vertos isstatymo, reiks pasipirkti induku graziu, kas ko gero nebus pigu. tai vat, kai pamastai, paskaiciuoji, tai gal geriau investuoti i koki grazesni veidrodi ar sviestuva, o ne nisu apdirbima ir dekoravima. mastyk