Žalia Rūta, aš klausiau prieš tai kas yra plaušo plokštė? LMDP ar MDF?
QUOTE(kustucius @ 2015 01 07, 12:12)
Gal kas turite pavyzdžių, kaip atrodo miegamasis baltomis sienomis? Norėčiau įdėti žalią spalvą (atspalvis nėra svarbus) , o ji man gražiausiai žiūrisi su balta, todėl reikėtų pavyzdžių, kokia grindų spalva labiausiai tiktų ir kaip padekoruoti, kad kambarys atrodytų šiltas. Lovos dar neturiu, todėl galiu spalvas bet kokias rinktis.

Daugiau:
http://www.google.lt...p;ved=0CAsQsAQ#
QUOTE(femme @ 2015 01 07, 11:24)
//www.google.lt/images?q=green+white+...p;ved=0CAsQsAQ#[/url]
jaučiu klasikinio stiliaus nelabai ką rasiu tokios spalvos derinyje

Papildyta:
QUOTE(femme @ 2015 01 07, 11:24)
va šitas fainas
QUOTE(dives @ 2015 01 07, 12:22)
Žalia Rūta, aš klausiau prieš tai kas yra plaušo plokštė? LMDP ar MDF?
Cia geriau Ikejos klauskite

QUOTE(kustucius @ 2015 01 07, 12:39)
jaučiu klasikinio stiliaus nelabai ką rasiu tokios spalvos derinyje
, nes arba kaimas visiškas, arba modernas visur. Pagrinde sienos žalios, o aš nenoriu, bent jau kol kas. Jaučiu teks mintį kreiptį kitos spalvos linkme
Papildyta:
va šitas fainas

Papildyta:
va šitas fainas
Nemanau, kad žalsva netinka klasikai, kaip tik samaniniu barchatu nemažai liudviko stiliaus sofučių ir krėslų traukta.
Tik ta žalia gal labiau tiktų ne ryški ar salotinė, o olive green, sage green, duck egg green.

Mūsų miegamajam suplanuota panaši spalvų gama, man miegui labai tinkama atrodo....
QUOTE(femme @ 2015 01 07, 12:45)
Mūsų miegamajam suplanuota panaši spalvų gama, man miegui labai tinkama atrodo....
I melynuma tinka miegamajam, nes zalia, kuo daugiau i geltonuma, tai augimo, gyvybes (miegamajam

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 07, 12:52)
I melynuma tinka miegamajam, nes zalia, kuo daugiau i geltonuma, tai augimo, gyvybes (miegamajam
) spalva, todel tinka darbo kambariuose, cia taip sako protingi dedes 

Sage green ir duck egg green ir yra su mėlynu atspalviu

QUOTE(Liolio @ 2015 01 07, 06:54)
Dar vienas klausimas. Ar butina derinti vonios ir praustuvo maisytuvus? Vonios maisytuva gavom dykai is mano mamos, o va dabar suku galva ar praustuvui gaut is kazkur panasu, ar nebutina per galva verstis. Vonia ir kriaukle priesingose sienose, bet aisku toje pacioje patalpoje.
Žiūrint ką turite omeny "skirtingus", jei kitos serijos, tai, galima drąsiai rasti labai panašių, net nepasakytum, jog iš kitos serijos

Jei turite galvoje, kad vienas, pvz., chromas, o kitas sendintas varis, tai tada - NE

Tiesa, esu mačiusi tokios makalynės, bet man negražu.
AČIŪ, kas pamąstėte apie mano voniukščią

Pradinė nišų paskirtis buvo dėl grožio, tik vat ar čia jau labai gražu....

QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 07, 13:12)
Pabandykite keisti vonia, vis tiek darot beveik viska naujai... Interjero permainos dazniausiai i nauda

Femme, as del zalio miegamojo siaip rasiau, bendrai, tik po jusu pasisakymu

Papildyta:
Tiesa, buvo kalba apie gobeleno impregnavima.
Tai suzinojau, kad labai kenksmingos medziagos ir nepatariamas reikalas

QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 06, 22:44)
Na bandau kelti foto, komentarų apie dabartinę padėtį nelaukiu
Metro stiliaus šviesias plytelės norėčiau dėti tokio aukščio, kaip dabar tos lentelės, na nebent nuteisite, jog bus negražu, nes pati vargiai įsivaizduoju....
Ar jas klijuoti iki pat lubų?
Nekeista liks tik gridų plytelės, jos l. panačios į sienų lenteles - medžio imitacija, ilgos ir siauros tokios
Virš plytelių galvoju apie šviesius tapetus arba dažyti
Vonia kol kas liks ši, praustuvas bus keičiamas, o wc jau yra:)

Nekeista liks tik gridų plytelės, jos l. panačios į sienų lenteles - medžio imitacija, ilgos ir siauros tokios

Virš plytelių galvoju apie šviesius tapetus arba dažyti

man tokios nisos (vertikalios) patinka, bet jos turi buti praktiskos.
Kaip dabar jus jas naudojate/priziurite? Patogu/nepatogu, naudinga/nenaudinga?
Nisu dugnas turi buti dengtas daznam valymui tinkamu pavirsiumi. Kas ten yra dabar?
Vidurine nisa man atrodo net labai tinkama vonios kambario dekoravimui - vaza, deko figura, zvake, galu gale, kad ir tos kvapu lazdeles...
O tos sonines - neprisitasko maudantis? Buteliukus ten laikyti/pasideti/pasiimti maudantis patogu?
Jei vonios kambario plyteles butu itin dekoratyvios, galetu tu nisu ir nebuti, bet jei renkates minimalistines plyteles, ta siena vistiek reikes kazkaip dekoruoti, kitaip bus labai primityvus ir nuobodus vaizdas.
Ir duso galva reketu kabinti zemiau - vienoje linijoje su kranu.
QUOTE(femme @ 2015 01 07, 11:45)
Tik ta žalia gal labiau tiktų ne ryški ar salotinė, o olive green, sage green, duck egg green.

fantastiskai nuostabi spalva miegamajam kambariui. Beje, rami zalia spalva (o man visos ramios, kurios yra maisytos su pilka

Nuo tokios zalios man butu bloga

QUOTE(femme @ 2015 01 07, 11:45)
Nemanau, kad žalsva netinka klasikai, kaip tik samaniniu barchatu nemažai liudviko stiliaus sofučių ir krėslų traukta.

wow wow wow, dabar jau žinau koks miegamasis bus

Dar Sage green spalvos:

o čia gražių pilkai žalių paletė kairėje:

o čia gražių pilkai žalių paletė kairėje: