Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(akvilyte @ 2015 01 15, 13:58)
Pasaka wub.gif  is ploksciu dar paprasciau viskas bigsmile.gif  o sonus irgi aptraukinejot???? Ar tik galvugali???

Taip, kaina - pasaka smile.gif, o pati lova normali irnesakyk.gif
Taip, aptraukeme visus galus, kad neapsidauzytume koju nei i sonus, nei i astrius kampus, o ir ta baisia plokste reikejo paslepti smile.gif
Atsakyti
Kas ką veikia - kas lovas gamina, kas šviestuvų dairosi, kas užuolaidas keičia, o aš su vonia vargstu, gavau vaizdą, ką manote:
user posted image

Čia taip matosi duris atvėrus, tos pačios kvadratinės plytkos, jei jas nušvilpsite, tai tada, kaip pupukas sakė, ieškosiu po 10 Lt už kvd:))
Man pačiai jos prabanga nedvelkia, toks lyg paprastutis variantas, ko ir noriu smile.gif
Tik vat plytelių apvadai žiauriai brangūs, jei atsilieptų, kad ir į a/ž, kas dėjo iš to poliuterano, būčiau labai dėkinga. Aš vis tą minkštą poliut. randu, kur tada tas keitasis????

akvilyte, labai noriu pagirti, gal ne tiek už darbštumą, kiek už originalumą bei sugebėjimą visus savo rankomis kurtus daiktus pritaikyti namuose 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 15 sausio 2015 - 13:43
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 15, 14:37)
Kas ką veikia - kas lovas galima, kas šviestuvų dairosi, kas užuolaidas keičia, o aš su vonia vargstu, gavau vaizdą, ką manote:
user posted image

Čia taip matosi duris atvėrus, tos pačios kvadratinės plytkos, jei jas nušvilsite, tai tada, kaip pupukas sakė, ieškosiu po 10 Lt už kvd:))

man asmeniškai tos kvadratinės ne taip smarkiai pretenzingos, vonios forma tinka prie jų, svarbu su šviestuvais , veidrodžiu, kitais aksesuarais nenugrybaut. Man šiek tiek dekoratyvesnių daiktų prie šitų plytkų norėtųsi, nei prie metro plytelių wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 15 sausio 2015 - 13:43
QUOTE(femme @ 2015 01 15, 14:42)
man asmeniškai tos kvadratinės ne taip smarkiai pretenzingos, vonios forma tinka prie jų, svarbu su šviestuvais , veidrodžiu, kitais aksesuarais nenugrybaut. Man šiek tiek dekoratyvesnių daiktų prie šitų plytkų norėtųsi, nei prie metro plytelių wink.gif

Vonia ant kojų, kodėl tokią įdėjo - nežinau....
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 15, 14:37)

Tik vat plytelių apvadai žiauriai brangūs, jei atsilieptų, kad ir į a/ž, kas dėjo iš to poliuterano, būčiau labai dėkinga. Aš vis tą minkštą poliut. randu, kur tada tas keitasis????

minkštieji tai tie tokie kaip jūros putos, su nagu įspaust galima ir jie yra putų polistirolo.
Kietieji yra poliuretano:
http://classiclinede...boms_ir_sienoms.

Papildyta:
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 15, 14:45)
Vonia ant kojų, kodėl tokią įdėjo - nežinau....

tai aš jūsų vonią ir turiu omeny.
Atsakyti
Ačiū, femme, labai, na kaina juokinga, palyginus su plytelių apdailos kaina, gaunasi, kad pačios plytelės pigiau nei kad apvadai, negi juos sunku iškepti....
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 01 15, 12:46)
Mat kaip g.gif O as susidariau ispudi, kad jus isikure toooli nuo didmiesciu smile.gif 

Del lovos - turejau mintyje kad ir paprastesnis variantas butu grazus mirksiukas.gif 
Kol Akvilyte atsakys, ir as pasisakysiu: pats gamybos procesas mums uztruko pusdieni, bet iki to reikejo viska pasiruosti, o kaip zinia - paruosiamieji darbai trunka ilgiau nei pats darbo procesas mirksiukas.gif
Ermitaze uzsisakeme, kad issipjautu keturis gabalus plokstes pagal musu matmenis, bei reikejo sulaukti kad jas pristatytu, nes i lengvaji automobili netilpo.
Audejo balduose pirkome porolona, Audimpeks pirkome gobelena (35lt/m), dar kitur pirkau sagutes, bei audinio prisaudymo "sautuva" ir metalines kojeles (abeji Ermitaze). Jei atmintis nepaveda, aptraukto lovos remo kaina gavosi ~350lt. Ciuzinius bei groteles turejome is anksciau...
Senbuvems neidomu, bet kitoms pridedu foto, kad butu aiskiau apie ka "eina kalba":

Gal galit pafotkint kaip lovu kojos atrodo ax.gif nes snekinu savo vyra darytis lova, o jis nepasiraso, sako geriau nusipirkti doh.gif Bet as labai noreciau kad virsugalvis butu baltos spalvos ar dramblio kaulo gobelenas, tik kazin kaip su teplumu g.gif
Atsakyti
prasinesiau pro medzio centro plytelines...
nu kaip sunku kaip sunku jauciu teks fotkint realia situacija ir ieskot jusu pagelbos smile.gif atrodo ot pilku plyteliu reikia, anokia cia beda. o pasirodo beda...
noriu mat kad tiktu ir sienai ir grindims, nenoriu primarmaliuot mazoj patalpoj triju rusiu plytku. ir kad akcentas butu. ir kad su esamom nesipyktu.
pasiguodziau schmoll.gif
Atsakyti
Ar aš teisingai suprantu, čia du šviestuvai už šią kainą?
http://www.sofasands...oly-table-lamps
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 15, 14:09)

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 15, 15:09)

kokie gražūs wub.gif man irgi šiaip reikia, dairaus...jei siųsitės, tai per tarpininkus?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 01 15, 15:12)

visai gundo kaina ir gražūūū wub.gif

va čia kiek grožių:
http://www.amerikiet....lt/sviestuvai/
Atsakyti