Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 15, 16:07)
ridzis?

tai šitas mes visos žinom, bet pas jas gi sąlygos kitos, čia neregistruota SM, reikia rašyt tiesiai į paštą 33boonton@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 01 15, 16:15)
tai šitas mes visos žinom, bet pas jas gi sąlygos kitos, čia neregistruota SM, reikia rašyt tiesiai į paštą  33boonton@gmail.com

O tikrai zinot, kad patikima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 15, 16:18)
O tikrai zinot, kad patikima? g.gif

tai, kad pinigų net į priekį neima, o atsiimant kaip supratau...aš esu jau 2 nemazus uzsakymus isiuntus, vienas iskeliavo jau i Lt, daugiau nezinau, rekomenduoju bandyt tiesiog 4u.gif
Atsakyti
Nu geru cia sviestuvu femme uzrodei...
as tai tokius pajamciau i miegamaji:
http://www.overstock...amp;searchidx=1

Tik kazin kiek man jie galutinai kainuotu...as kai neturiu patirties su siuntimais, tai bijau kad PVM ar dar kokius mokescius priskaiciuos...

QUOTE(femme @ 2015 01 15, 14:19)
taip, per tarpininkus.
va čia dar pigiau:
http://www.overstock...25/product.html

tuoj išgriūsiu, kokios kainos sad.gif taip nesąžininga bebe.gif

http://www.overstock...;TID=L2LC_Table

Atsakyti
QUOTE(birzelis @ 2015 01 15, 16:22)
Tik kazin kiek man jie galutinai kainuotu...as kai neturiu patirties su siuntimais, tai bijau kad PVM ar dar kokius mokescius priskaiciuos...

Pažiūrėkit pakuotės svorį, laivu už kg 5-7 doleriai + 10 % tarpininkavimas. Gausit per 2-3 mėn. Pvm ir muito per tarpininkę turėtų nebūt.
Bet mano akimis uz 200 lt vienas šviestuvas pigiau grybo lt kainas žinant. Nenustebčiau, jei toje lt pardėj kur radau ashley šviestuvus kaina triguba keturguba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 15 sausio 2015 - 15:38
QUOTE(akvilyte @ 2015 01 15, 14:46)
As siap ne i tema.... Ka laikot ant valgomojo stalo??! Na koki dekora??

Ačiū už pasiūlymą išmatuoti plautuvę. Parašiau Ikėjai laišką- atsakė, kad yra tiekimo sutrikimai tai nežinia kada gaus. Pasinaudosiu JUODAI pasiūlymu, bandysiu užsisakyti iš nurodyto tinklapio biggrin.gif

Man ant stalo turi būti bent kas padėta, kitaip atrodo nepatraukliai. Tas dekoras keičiasi, kaip ir pas tave. Vasarą geriausiai- priskyniai šviežių gėlių ir thumbup.gif . Taip tai nieko ypatingo nededu, iš to kas indaujoj yra sukomponuoju ir tiek. Šiuo metu stalas atrodo va taip ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gerai Jums, TuDa, kai mažų dvikojų nėra lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gražu wub.gif

Aš tai dabar laikau vazoniką ant stalo, ar ilgai bus, nežinau, nes mano maži dvikojai nerealiai viską daužo, vakar tokią mielą sviestinę papylė doh.gif doh.gif Gaila verysad.gif Gal kur sviestinių užmatėte, iš stiklo?
Man taip pat tuščias stalas negražu... schmoll.gif

O šiaip tai jau parduotuvėse svogūninių įvairių yra, galima ir orchidėją statyti, galima šakelių pasimerkti, man jau pavasaris, šiandien norėjau sėją pradėti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 15 sausio 2015 - 16:35
man sitas koks wub.gif http://www.overstock...p;searchidx=499
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2015 01 15, 14:05)
Nezina kaip mamagabi dare, bet mes lovoj grezem skylutes plokstej, tada iveri per sagute siula... Mes su virvele darem, duri per medziaga, paralona, plokste ir islendi nugarinej daly... Tada pritrauki kiek reikia ir lovoj bent jau mes prisaudem... Na zigzagu kad neisciuoztu....

O va foteliuke darem kitaip, nes ten net irta plokste nugarelej, tai darem su vielute... Vielute per sagute, tadavel per visus sluoksnius, kitoj pusej dejom pagaliuka ir vielute uzsukom. Paziurek pas mane bloge... Yra nuotrauka... Jei nori giliu idubimu tai reikia audinio daugiau ir pirma sudet sagutes o tik paskui prisaudyt audinio krastus... As tokio efekto ir lovoj norejau, ale per mazai audinio turejau sad.gif aisku yra tie idubimai, bet va tokie kaip gavos foteliuky, tai man pasaka  wub.gif

O ka kitoj pusej lovos daret, kaip slepet viska? Ar palikot nedengta?
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 15, 14:19)
taip, per tarpininkus.
va čia dar pigiau:
http://www.overstock...25/product.html

as jau esu ne karta klaususi, bet taip ir negavau konkretaus atsakymo.. ar kuri nors turite sviestuva is Amerikos ir naudojate ji LT? Kaip yra su tais transformatoriais - adapteriais? esu turejusiu keleta elektriniu prietaisu is US, tai teko naudotis converteriu (nuo apacios trecias):
http://www.voltageco...converters.html
na tokio tai nepaliksi ijungto visa laika- pavojinga...
ar visgi perdarote lempos "vidurius"?

QUOTE(dives @ 2015 01 15, 14:26)
femme, radau tarpininkę kur laivu pigiai siunčia, galėsiu prirodyt, tarpininkavimas tik 10proc. +5dol siuntimas, aš nežinau ar čia galima tai rašyt, bet manau visoms aktualu pigesne paslauga pasinaudot

siuntimas 5lt kg, ar 5lt is viso? jei antras variantas- tai LAIKYKIS AMERIKA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2015 01 15, 20:31)
as jau esu ne karta klaususi, bet taip ir negavau konkretaus atsakymo.. ar kuri nors turite sviestuva is Amerikos ir naudojate ji LT? Kaip yra su tais transformatoriais - adapteriais? esu turejusiu keleta elektriniu prietaisu  is US, tai teko naudotis converteriu (nuo apacios trecias):
http://www.voltageco...converters.html
na tokio tai nepaliksi ijungto visa laika-  pavojinga...
ar visgi perdarote lempos "vidurius"?
siuntimas 5lt kg, ar 5lt is viso? jei antras variantas- tai LAIKYKIS AMERIKA  biggrin.gif

mane irgi labai domina šis klausimas, 5dol kainuoja 1kg siuntinio
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2015 01 15, 15:04)
Gal galit pafotkint kaip lovu kojos atrodo  ax.gif  nes snekinu savo vyra darytis lova, o jis nepasiraso, sako geriau nusipirkti  doh.gif  Bet as labai noreciau kad virsugalvis butu baltos spalvos ar dramblio kaulo gobelenas, tik kazin kaip su teplumu g.gif

Deja, bet negaliu smile.gif
Iskeliavom i naujus namus ir lova teko isardyti, kad pro duris issinesti galetume. nes 2x2m:) Dabar stovi tik ciuziniai ant pliko remo (turejome is anksciau) bei atskirai - lovugalis. Ji pasilikome, jei reikes pertrauksiu nauja spalva, kad tiktu prie naujo interjero smile.gif
Plokstes sonams ir galui teks uzsisakyti naujai.

Del spalvos - dazniausia praktiskiausia spalva buna "per viduri", nei tamsi, nei visiskai sviesi, panasiai kaip ir grindu danga, nes ant vienos matosi vienoki nesvarumai, ant kitos - isryskeja kitokie, bet...
as uz tai, kad rinktis norima/patinkanti/tinkanti/deranti/priimtina audinio varianta, kuris dziugintu, o nebutu toks tik "is reikalo". Jei jis dar ir pakankamai kokybiskas, tai pavalymas nuo dulkiu ar kt. nesvarumu jam neturetu labai pakenkti.
Kaip pvz.: musu audinys nebrangus, bet jo kokybe esu visai patenkinta: ir dregnai esu valiusi (vyro plauku prieziuros priemoniu likdavo) ir kas savaite siurbliu pabruzinu mirksiukas.gif Vis dar kaip naujas thumbup.gif

P.S. Dareme kaip Akvilyte nupasakojo.
Nugarine dalis "baisi", bet nieks nezino ir nemato smile.gif
Va jus dabar jau zinote lotuliukas.gif Galima ja pridengti (paprastu perkeliu), bet nematau reikalo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 15 sausio 2015 - 20:05