Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(femme @ 2015 01 15, 15:14)
visai gundo kaina ir gražūūū wub.gif

va čia kiek grožių:
http://www.amerikiet....lt/sviestuvai/

čia yra tas šviestuvas irgi, nematau kainos tik blush2.gif
Atsakyti
labai grazus, tik man tas blizgus gaubtuvas kazkaip ni ocen... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 01 15, 15:13)
kokie gražūs wub.gif  man irgi šiaip reikia, dairaus...jei siųsitės, tai per tarpininkus?

taip, per tarpininkus.
va čia dar pigiau:
http://www.overstock...25/product.html

tuoj išgriūsiu, kokios kainos sad.gif taip nesąžininga bebe.gif

http://www.overstock...;TID=L2LC_Table
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 15 sausio 2015 - 14:21
QUOTE(femme @ 2015 01 15, 15:19)
taip, per tarpininkus.
va čia dar pigiau:

femme, radau tarpininkę kur laivu pigiai siunčia, galėsiu prirodyt, tarpininkavimas tik 10proc. +5dol siuntimas, aš nežinau ar čia galima tai rašyt, bet manau visoms aktualu pigesne paslauga pasinaudot
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 01 15, 14:26)
femme, radau tarpininkę kur laivu pigiai siunčia, galėsiu prirodyt, tarpininkavimas tik 10proc. +5dol siuntimas, aš nežinau ar čia galima tai rašyt, bet manau visoms aktualu pigesne paslauga pasinaudot

taip, cia anokia paslaptis smile.gif taip siuncia laureta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 01 15, 15:28)
taip, cia anokia paslaptis smile.gif taip siuncia laureta smile.gif

oi, ne, kaip sakant, apsaugok V..., nuo šitos personos doh.gif

koks įdomus
http://www.overstock...mp;searchidx=14
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 01 15, 14:32)
oi, ne, kaip sakant, apsaugok V..., nuo šitos personos doh.gif

lotuliukas.gif pasizymejus "asaba" biggrin.gif
Atsakyti
As siap ne i tema.... Ka laikot ant valgomojo stalo??! Na koki dekora?? Ar tuscias stovi??? Vasara ok, as pasimerkiu geliu.... Rudeni vaisius padekle laikau.... Kaledos- aisku koks dekoras... O dabar????nna liudnas tas vienisas stalas.... Truksta ant jo kazko...
Atsakyti
[quote=akvilyte,2015 01 15, 13:34]
dvi dienas po darbo ir savaitgali smile.gif bet ne istisai... ir valgyt padaryt reik ir vaikus panencyt... realiai sakyciau jei to nereiktu daryt, tai per dvi dienas galima susisukt...
[/quote]
nu jo, labia manyciau labia greit, kai toks rezultatas, ir ypac kaina biggrin.gif man jau maniau kad labia pigiai radau, tai tokia lova eko odo kainavo 1650 unsure.gif

Del lovos - turejau mintyje kad ir paprastesnis variantas butu grazus mirksiukas.gif
Kol Akvilyte atsakys, ir as pasisakysiu: pats gamybos procesas mums uztruko pusdieni, bet iki to reikejo viska pasiruosti, o kaip zinia - paruosiamieji darbai trunka ilgiau nei pats darbo procesas mirksiukas.gif
Ermitaze uzsisakeme, kad issipjautu keturis gabalus plokstes pagal musu matmenis, bei reikejo sulaukti kad jas pristatytu, nes i lengvaji automobili netilpo.
Audejo balduose pirkome porolona, Audimpeks pirkome gobelena (35lt/m), dar kitur pirkau sagutes, bei audinio prisaudymo "sautuva" ir metalines kojeles (abeji Ermitaze). Jei atmintis nepaveda, aptraukto lovos remo kaina gavosi ~350lt. Ciuzinius bei groteles turejome is anksciau...
Senbuvems neidomu, bet kitoms pridedu foto, kad butu aiskiau apie ka "eina kalba":
user posted image

Pupukas24 - lauksim vaizdu bigsmile.gif
[/quote]
aciu uz issamu aprasyma 4u.gif jauciu bandysiu kalbinti kad I kitus kambarius pasidarytume patys biggrin.gif
del vaizdu, galesiu nutraukti 4u.gif

[quote=kuzdaite,2015 01 15, 14:37]
Kas ką veikia - kas lovas gamina, kas šviestuvų dairosi, kas užuolaidas keičia, o aš su vonia vargstu, gavau vaizdą, ką manote:
user posted image
[/quote]
nu man visvien kazkodel tie kvadratukai nilabai, bet kad geriau nei buvo tai tikrai biggrin.gif

[quote=Elle_,2015 01 15, 15:17]
labai grazus, tik man tas blizgus gaubtuvas kazkaip ni ocen... g.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif
Atsakyti
AKVILYTE, MAMAGABI, o kaip tas sagutes prisiuvot, kad tokia iduba butu? Ta prasme kai remas jau aptrauktas, kaip prisiut? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2015 01 15, 14:56)
AKVILYTE, MAMAGABI, o kaip tas sagutes prisiuvot, kad tokia iduba butu? Ta prasme kai remas jau aptrauktas, kaip prisiut? blush2.gif

Nezina kaip mamagabi dare, bet mes lovoj grezem skylutes plokstej, tada iveri per sagute siula... Mes su virvele darem, duri per medziaga, paralona, plokste ir islendi nugarinej daly... Tada pritrauki kiek reikia ir lovoj bent jau mes prisaudem... Na zigzagu kad neisciuoztu....

O va foteliuke darem kitaip, nes ten net irta plokste nugarelej, tai darem su vielute... Vielute per sagute, tadavel per visus sluoksnius, kitoj pusej dejom pagaliuka ir vielute uzsukom. Paziurek pas mane bloge... Yra nuotrauka... Jei nori giliu idubimu tai reikia audinio daugiau ir pirma sudet sagutes o tik paskui prisaudyt audinio krastus... As tokio efekto ir lovoj norejau, ale per mazai audinio turejau sad.gif aisku yra tie idubimai, bet va tokie kaip gavos foteliuky, tai man pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 01 15, 15:26)

ridzis?
Atsakyti