[quote=akvilyte,2015 01 15, 13:34]
dvi dienas po darbo ir savaitgali

bet ne istisai... ir valgyt padaryt reik ir vaikus panencyt... realiai sakyciau jei to nereiktu daryt, tai per dvi dienas galima susisukt...
[/quote]
nu jo, labia manyciau labia greit, kai toks rezultatas, ir ypac kaina

man jau maniau kad labia pigiai radau, tai tokia lova eko odo kainavo
1650
Del lovos - turejau mintyje kad ir paprastesnis variantas butu grazus
Kol Akvilyte atsakys, ir as pasisakysiu: pats gamybos procesas mums uztruko pusdieni, bet iki to reikejo viska pasiruosti, o kaip zinia - paruosiamieji darbai trunka ilgiau nei pats darbo procesas
Ermitaze uzsisakeme, kad issipjautu keturis gabalus plokstes pagal musu matmenis, bei reikejo sulaukti kad jas pristatytu, nes i lengvaji automobili netilpo.
Audejo balduose pirkome porolona, Audimpeks pirkome gobelena (35lt/m), dar kitur pirkau sagutes, bei audinio prisaudymo "sautuva" ir metalines kojeles (abeji Ermitaze). Jei atmintis nepaveda, aptraukto lovos remo kaina gavosi ~350lt. Ciuzinius bei groteles turejome is anksciau...
Senbuvems neidomu, bet kitoms pridedu foto, kad butu aiskiau apie ka "eina kalba":
Pupukas24 - lauksim vaizdu
[/quote]
aciu uz issamu aprasyma

jauciu bandysiu kalbinti kad I kitus kambarius pasidarytume patys
del vaizdu, galesiu nutraukti
[quote=kuzdaite,2015 01 15, 14:37]
Kas ką veikia - kas lovas gamina, kas šviestuvų dairosi, kas užuolaidas keičia, o aš su vonia vargstu, gavau vaizdą, ką manote:

[/quote]
nu man visvien kazkodel tie kvadratukai nilabai, bet kad geriau nei buvo tai tikrai
[quote=Elle_,2015 01 15, 15:17]
labai grazus, tik man tas blizgus gaubtuvas kazkaip ni ocen...
[/quote]