QUOTE(robertuxas @ 2016 07 31, 20:29)
Sveiki,
Prasidejus namo apdailai reikia pirkti ir zidini, nes be jo negaliu atlikti sienu ir lubu apdailos darbu.
Namas pas mus nedidelis, sandarus, zidinys bus naudojamas tik del malonumo, tad didelio spizinio griozdo nereikia. Turiu pasidares oro paemima is lauko. Kainu segmentas.. butu gerai itilpti i 1t eur.
Nezinau ka jus manote apie Kratki firmos zidinius? Man pagal kaina, estetika jie labiausiai patinka.
Ziurimi variantai:
Kratki Nadia 10 (gal 12)
Kratki Lucy 12
Kratki Zibi 11
Sarasas gavosi vos ne nuo brangiausio iki pigiausio. Kazi kuom Nadia seria pranasesne uz Lucy ar Zibi? Kainu skirtumai 100-200eur. Kuom skiriasi? Gal uz panasia kaina galima ir is kitu gamintoju ziureti?
Papasakosiu savo patirti. Musu kriterijai zidiniui buvo tokie pat, isskyrus tai, kad mes ieskojom pakeliamom durelem. Tarp pasirinkimu taip pat buvo Kratki Nadia, juo labiau, kad kazkas is forumieciu neblogai apie juos atsiliepe. Taciau susiradus meistra ir jam uzsiminus apie variantus, jis nors ir labai nepeike Kratki, siule pasiziuret jo zodziais "siek tiek rimtesni" varianta cekiska Romotop arba jau "rimta varianta" -'Sparthem. Aisku, Spartherm kaina kandziojasi (lyginant su lenkiskais), todel kuri laika net rimtai nesvarsciau, taciau meistras parekomendavo taip pat vokiska kapsule Arcadia, kuri yra to paties Sparthermo gaminys. Musu svarstymai pasibaige paciupinejus kapsules vietoje - atidareme, uzdareme dureles Romotop, po to Arcadia ir prie Romotop jau negrizome. Patikekit, galite daug analizuoti ir lyginti popieriuje, bet siulau nuvykti i zidiniu salona ir pabandyti. Objektyvumo delei turiu pasakyti, kad Kratki Nadia taip ir nepabandziau, bet galiu itarti, kad gaminys turetu buti panasus cekiskam. Taip, uz vokiska teks pamoketi daugiau, taciau kaip tik pasitaike akcija, be to, zidinio sandarumas, svaraus stiklo sistema man atrodo svarbus dalykai. Dar toks niuansas, mums labai norejosi kuo didesnio ugnies lango, t.y. kuo siauresnio dureliu remelio, kuris mano zmonai primine orkaite, tad ir sioje vietoje vokiskas - be konkurencijos (siuo aspektu dar teko matyti gana isvaizdu Dovre, kuri musu meistras prikygino tai paciai Kratki).
Tiek pastebejimu, galbut kazkuo pravers.