Įkraunama...
Įkraunama...

Krosnelė ar židinys -5

kazin ar mano noras realus rolleyes.gif

Noriu krosneles kuri butu aukstesne, ty aukstis apie 1 metra, ketine ir stilius labiau tinkamas lengvam kaimui, o ne modernui. Krsoenel bus ne pagrindinis sildymo budas, stoves 35 kv kambaryje (visas 1 ausktas apie 80 kv),

Kaina iki 700 eur.

Visos Jotul tai gan zemos, o graziau man tiktu kokia ausktesne blush2.gif

Gal kas ka pasiulys ko pasidairyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 09 01, 15:45)

Noriu krosneles kuri butu aukstesne, ty aukstis apie 1 metra, ketine ir stilius labiau tinkamas lengvam kaimui, o ne modernui. Krsoenel bus ne pagrindinis sildymo budas, stoves 35 kv kambaryje  (visas 1 ausktas apie 80 kv),

Kaina iki 700 eur.

Visos Jotul tai  gan zemos, o graziau man tiktu kokia ausktesne blush2.gif

Daugiau nei biudeztas bet gal sitas: http://www.gamix.com...rodukt_210.html
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2016 09 01, 15:08)
Daugiau nei biudeztas bet gal sitas: http://www.gamix.com...rodukt_210.html

nu noretusi papraastesnio, nes sitas tai jau labai i save atkreipiantis demesi...visas aukuras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 09 01, 16:32)
nu noretusi papraastesnio, nes sitas tai jau labai i save atkreipiantis demesi...visas aukuras blush2.gif

Na jis juodas ir kazkaip nelabai kreipia demesi, bet yra ir toks pvz variantas: http://www.gamix.com...rodukt_209.html
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 09 01, 14:45)

Noriu krosneles kuri butu aukstesne, ty aukstis apie 1 metra, ketine ir stilius labiau tinkamas lengvam kaimui, o ne modernui. Krsoenel bus ne pagrindinis sildymo budas, stoves 35 kv kambaryje  (visas 1 ausktas apie 80 kv),

Kaina iki 700 eur.

Visos Jotul tai  gan zemos, o graziau man tiktu kokia ausktesne blush2.gif

Dabar yra labai didelis krosnelių pasirinkimas visiems skoniams ir t.t. Sunku, ką ir patarti. Dažnai į sodybas vežam, bet skoniai ir poreikiai skiriasi visų. Gal kas patiks ir išsirinksite Krosneles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kros: 02 rugsėjo 2016 - 23:54
O kas kaip saugot krosneles nuo mažų vaikų?
Atsakyti
QUOTE(balbiesas @ 2016 09 04, 20:36)

Pas draugą mačiau metalinį aptvarėlį, ar geriau pavadinti tvorelę? Manau tiktų ir medinis reikalas. Na blogiausiu atveju elektrinis piemuo:)
Atsakyti
sveiki, gal rekomenduosite kokia lauko krosnele - zidini?
kol kas nusiziurejau morso living serijos, bet gal yra kas panasaus? invicta dizainas nepatiko, o kitu gamintoju isvis neradau.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 04, 22:10)
sveiki, gal rekomenduosite kokia lauko krosnele - zidini?
kol kas nusiziurejau morso living serijos, bet gal yra kas panasaus? invicta dizainas nepatiko, o kitu gamintoju isvis neradau.

Pats naudoju Morso Forno. Pasaka, jei lyginti su skardinukais. Įkaista tolygiai, iš visų pusių, kepk ką nori, ar picą ar krevetes + terasoje per lietų šildo:) Jei naudotumėte atviroje vietoje,vistiek kaminą geriau pajungti,nors 1m, nes vėjas dūmus blaško ir dangtis gerai, ypač kepant didelius gabalus mėsos ar norint gauti šašlyko skonį
Papildyta:
QUOTE(balbiesas @ 2016 09 04, 19:36)

Yrs specialiai tam skirtos tvorelės pvz.:
user posted image

Geriau rinktis tvirtinamas prie sienos, nes kokių 3m. vaikas, nepritvirtintas gana lengvai nusviedžia į šoną :)
Atsakyti
QUOTE(gllop @ 2016 09 05, 10:39)
Pats naudoju Morso Forno.  Pasaka, jei lyginti su skardinukais. Įkaista tolygiai, iš visų pusių, kepk ką nori, ar picą ar krevetes + terasoje per lietų šildo:)  Jei naudotumėte atviroje vietoje,vistiek kaminą geriau pajungti,nors 1m, nes vėjas dūmus blaško ir dangtis gerai, ypač kepant didelius gabalus mėsos ar norint gauti šašlyko skonį

bet as nelabai supratau kaip jame saslykus kept? ir groteles atrodo mazokos...
Kazi kur KLP toki paziuret? ar nepusto pelenu i akis salia sedint?
Atsakyti
Nu nekyla ranka moket daug uz krosnele, kuria jungsi itariu ne kazin kiek daznai.
Tai nuo zinomu firmu dabar galvojam gal pirkti daugiau kaip dvigubai pigesne, pvz kratki K6.

Kazkaip man atrodo kai ne pagrindiniam sildymui tai tikrai ir lenkiska bus pakankamai gera. Kazin ka pakomentuos zinogvai apie tas lenkiskas Kratki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 09 06, 20:03)
Nu nekyla ranka moket daug uz krosnele, kuria jungsi itariu ne kazin kiek daznai.
Tai nuo zinomu firmu dabar galvojam gal pirkti daugiau kaip dvigubai pigesne, pvz kratki K6.

Kazkaip man atrodo kai ne pagrindiniam sildymui tai tikrai ir lenkiska bus pakankamai gera. Kazin ka pakomentuos zinogvai apie tas lenkiskas Kratki? :g:

Nežinau kaip dėl krosnelių, bet židinio kapsulę pasirinkau Kratki. Manau pagal kainos ir kokybės santykį tai geras pasirinkimas, ypač kaip ir minėjote, kad tai nebus pagrindinis šildymo šaltinis. smile.gif
Laukiu atvykstant savo kapsulės, tada galėsiu daugiau atsiliepimų pasakyt smile.gif
Atsakyti