As daznai savo seimynai kepu sokoladinius-avizinius sausainukus. Maniskiai labai megsta, pabandykit ir jus.
Iseina mazdaug 25 sausainiai.
115 g sviesto ir 140 g rudojo cukraus (ne sviesiai rudo, o tamsaus, to limpancio, labai atsiprasau, nezinau kaip jis tiksliai vadinasi lietuviskai) sumaisyti dubenyje. Imaisyti 1 kiausini ir truputi vaniles esencijos.
I kita dubeni supilti 150 issijotu miltu ir 3/4 arb. saukstelio kepimo milteliu ir sumaisyti. Po to supilti i kiausiniu ir cukraus plakini ir viska isplakti. Prideti 150 gramu avizinu dribsniu, 85 g stambiai tarkuoto juodojo sokolado ir 25 g smulkintu lazdyno riesutu.
Tesla saukstais deti i skarda isklota kepimo popieriumi (kad iseitu mazdaug 25 boksteliai). As po to dar atsikerpu maza gabaliuka kepimo popieriaus ir su juo tuos bokstelius truputi paspaudziu, kad jie truputi susiplotu, bet jokiu budu kad nebutu labai ploksti, nes iseis per daug kieti ir trapus. Kepu 180 laipsniu ork. mazdaug 10 min. arba kol truputi paruduoja (tik truputi).
Ataususius apipilu tirpdytu juodu sokoladu (apie 200 g) ir apibarstau 25 g smulkintu lazdyno riesutu. Skanaus...
