Įkraunama...
Įkraunama...

Avižiniai sausainiai

QUOTE(ingauk @ 2011 10 22, 12:07)
tai sumalti grudai ir viskas, padaryta kaip miltai todel tokie, pati namie ta pati gali pasidaryt ir bus ale pirktiniai, bet daug skanesni  mirksiukas.gif

aga, as irgi taip galvojau, nu reikes isbandyti smile.gif
Atsakyti
beje -galutinis rezultatas labai priklauso nuo paciu dribsniu.....
kepdavau is galintos ir Nordic - superiniai buvo, o va is favorit'o (ale Optima) linijos dribsniu -labai jau i guza sushoko dribsniai ir nebuvo traskumo..... rolleyes.gif
Atsakyti
O ar nieks nekepat tokiu sausainiu is aviziniu miltu? Man norisi tokiu vientisu, ar kaip cia pasakius biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų pasiūlyti avižinių sausainių receptuką alergiškam vaikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VASTA75 @ 2012 02 09, 13:43)
Gal kas galėtų pasiūlyti avižinių sausainių receptuką alergiškam vaikui smile.gif


Alergiskam kam?
Atsakyti
sveikos

o kiek laiko jus kepate tuos avizinius sausainius????? kelis receptus paziurejau, eigasurasyta o kiek laiko nematau doh.gif o noriu pameginti
Atsakyti
QUOTE(VASTA75 @ 2012 02 09, 13:43)
Gal kas galėtų pasiūlyti avižinių sausainių receptuką alergiškam vaikui smile.gif

na pirmiausia neparašėt kam vaikas alergiškas. Gal jis būtent avižoms alergiškas.
Mano vyresnėlė buvo alergiška kviečiams, avižoms ir miežiams. Namuose pyragus ir sausainius pasislėpus valgydavau. Blynus kepdavau iš žirnių, ryžių, kukurūzų miltų. Visa laimė išaugo alergiją ir dabar bandeles pilnais žandais gali kimšt.
Atsakyti
kepiau avizinukus pagal Drugelis recepta (1 puslapyje ) labai labai skanus, nerealu, kad is sviesto, avizu, kiauisniu ir cukraus, na plius razinos (kuriu nepagailejau lotuliukas.gif kita karta desiu maziau, nes skanu ir tos kruopos) - gali gautis tokie sausainiai ir juos pagaminti uztrunka labai mazai laiko. Paprasta, greita, o skonis bigsmile.gif thumbup.gif kepsime daznai dabar juos. Manau jie ir gana sveikuoliski ax.gif

tiesa, as kepiau 15 min, bet butu gana ir 10 min. nes tada buvo grazi auksine spalva, o paskui greitai jau paskrudo blush2.gif bet skanu vis tiek. nes as paziurejau, kad jie atskiri dar, nesulipe, bet pasirodo, juos istraukus reikia palaikyti keleta minuciu, jie pastingsta ir tada graziai sukimba bigsmile.gif

kol siltuteliai tai is vis valgosi kaip saulegrazos, negali sustot biggrin.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 19 vasario 2012 - 16:37
QUOTE(liepa27 @ 2012 02 19, 20:27)
4u.gif o kiek keptuveje laiko mazdaug kepet?


nedaug, kokias 5 min. pakepinau kol sviestukas susigere ir dar truputuka.

Va, kaip tik kepa jau antra partija biggrin.gif nerealiai patiko jie musu seimai thumbup.gif

g.gif tik dabar jau 15 min kepa, ir dar pakepsiu, gal storesni si karta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 20 vasario 2012 - 16:44
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 20, 17:41)
nedaug, kokias 5 min. pakepinau kol sviestukas susigere ir dar truputuka.

Va, kaip tik kepa jau antra partija  biggrin.gif nerealiai patiko jie musu seimai  thumbup.gif

g.gif tik dabar jau 15 min kepa, ir dar pakepsiu, gal storesni si karta  g.gif

4u.gif o kokio karstumo orkaiteje kepate?
Atsakyti
4u.gif na,ir as iskepiau sausainukus pagal Drugelio recepta.gavosi thumbup.gif .kepiau ant sviestinio popieriaus 180 laipsniu karstyje,apie 30 min.ilgokai kepiau,per 15 min man niekaip nebutu iskepe g.gif,arba butu iskepe,bet neapskrude. gavosi labai skanus,tik iskepus,isnesiau i balkona,tai atvese lengvai issieme,nesutrupo.tiesa,dejau ir razinu.
4u.gif Dekui,Drugeli,uz gera ir paprasta recepta bigsmile.gif
Atsakyti
as kepu irgi 180 laipsniu temperaturoje, ant sviestinio popieriaus, matyt piklauso nuo sausainuku storio kepimo trukme.

vakar dar dejau ir sezamu seklu thumbup.gif
Atsakyti