Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (21)

Apklausa: Ką manote apie DS selekciją? (16 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Joo...ir pas mane tas pats. Laistau ir laukiu žiedų, bet jau nuotaika geresnė, nes matosi augimas. Mačiau, kad kai kurie jau turi mažyčius spurgelius, bet vasaris dar turbūt bus tuščias.Taip kad lauksim kitų nuotraukų. Va jau Silvija tuoj įkels saviškį spartuolį 4u.gif
Noa kai tiek yra strepsininkių, tai jei tik norėsi našlaite nebūsi mirksiukas.gif Kaip suprantu gyveni Kaune? Pas mane kūdikėlių yra ne po vieną, jei neužvers šaknų ir būsi pasiryžusi su mažais popintis galėsiu įduoti dukrai, kad nuvežtų.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 02 03, 22:34)
Kaip suprantu  gyveni Kaune? Pas mane kūdikėlių yra ne po vieną, jei neužvers šaknų ir būsi pasiryžusi su mažais popintis galėsiu įduoti dukrai, kad nuvežtų.

wub.gif Gerai, jei tik pamatysiu, kad tampu našlaite, iškart kreipsiuos dėl įvaikinimo biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 vasario 2015 - 21:37
Aš didčkius savaitgalį persodinau. Didvyriškai laikosi.

Našlaičių klausimais ir į mane galima kreiptis, vaikų gretos smarkiai išretėjo, bet vis dar galiu padėt 4u.gif

o šiaip ką - žiema vėl dantis šiepia, sinoptikai nuolat meluoja, blūdinėju naktim, nes nesu meška, kuri žiemą miega, o pavasaris yra laukiamiausias įvykis mano kasdienybėje. Tai ką čia daug pasakosi smile.gif.
Atsakyti
Ai, turiu naujieną, kuri nuliūdino. Atrodo, Burgundy Ruffles iškėlė šviesų pumpurą doh.gif . Dar vos vos matosi, bet vis tiek atrodo, kad jau nuo mažens tamsios veislės neturi šviestis. Jau kartą pasistebėjau, kad kažkaip daug vaikų kaip piktžolių pasidarė šitos veislės, tiek nepalieku, matyt su kažkuo suženijau - pusė bus Burgundy Ruffles, o pusė - kažkas doh.gif. Aišku, reikia palaukti, kol tas stebuklas pražys... Ir jei nesąmonė pasitvirtins, tai cray.gif

Pas nieką dar neišlindo, ko aš ten būsiu primaklinus? DS-ai gali būti, DS Roksolanos vaikai mįslingai dingo, na bet pagyvensim - pamatysim blush2.gif Jau atrodo taip stengiuos nesumaišyti, jei tik menkiausias įtarimas - iš karto po klaustuku arba į bevardžių dėžę su prierašu iki žydėjimo... Ale va ima ir išlenda klaidos... Nors čia gal dar tik įtarimai, pumpuras dar labai mažas...
Atsakyti
Tokioje gausybėje lengva ir sumaišyti. Aš irgi pernai sakiau , kad jau daugiau tai tikrai nežiniukų nebus, labai atidžiai žymėsiu. Na ir ką...dešimt yra be užrašų ir aišku nežinau kas ten. Yra ir tokių veislių kurių neradau,todėl nesiskubinu išbraukti,reikia laukti kol pražys nežiniukai.
Kaip atsibodo tas apniūkęs dangus doh.gif pora dienų saulė pasirodydavo,tai taip smagu buvo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 02 04, 11:08)
Tokioje gausybėje lengva ir sumaišyti. Aš irgi pernai sakiau , kad jau daugiau tai tikrai nežiniukų nebus, labai atidžiai žymėsiu.

Jau geriau nežiniukai, nei galvoti, kad žiniukai, o ten belekas. Gal ir 10 kartų vertingesnė veislė, ale vis tiek, kai gauni ne tai, ką nori, tai liūdna būna. Jau ir taip dėžė Jenikejevo fantazeinikų, kuriuos reikia laikyti iki žydėjimo, dėžė iš pernai išverstų ir susimaišiusių dviejų daigyklų - sugebėjau suvožt vieną ant kitos, o dabar dar pulkas džiaugsmo doh.gif. Žodžiu, prisidariau košės biggrin.gif

Žinokit beveik džiaugiuosi, kad saulės nėra, o teks greitai imt vaikus nuo vienos palangės arba langą tamsintis - pernai nuo pavasarinės ankstyvos saulės akimirksniu apdegė. Aišku, savanaudiškas požiūris, ale blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 02 04, 11:03)
Gal ir 10 kartų vertingesnė veislė, ale vis tiek, kai gauni ne tai, ką nori, tai liūdna būna.

Žinokit beveik džiaugiuosi, kad saulės nėra
Aišku, savanaudiškas požiūris, ale  blush2.gif

Man tai nebūtų liūdna schmoll.gif aišku jei gaučiau tokį kokį jau turiu, tai ne kas, o jei ne,tai menka bėda,norimą gali iš naujo užsisakyti mirksiukas.gif
Jei jau tokia makalynė tai tikrai ne kas, kai trūkstant vietos reiks auginti iki žydėjimo doh.gif

Visai nesavanaudiškas požiūris biggrin.gif aš vasarą irgi noriu,kad po pietų saulės nebūtų biggrin.gif O dabar kai saulė šviečia, tai mums tokia nauda, kad lauke šviesu ir aišku namuose šviesu, o vakare tik mažą kampelį palangės užkabina.
Atsakyti
kada z lango sniegas,mane pradziugino jau pirmas ziedelis wub.gif user posted image
Atsakyti
Na va kaip smagu wub.gif
Atsakyti
Tikrai smagu, Silvija72 4u.gif

Pas mane žydi keli žiedeliai, vienas iš jų naujokas Elegija smile.gif Galiu pasakyt, kad fotogeniškas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Elegija turėtų būti ne tik fotogeniškas, bet ir tikrovėje gražus wub.gif biggrin.gif graži ir forma ir spalvos švelnios.

Silvija,o taviškis DS-Navstreču Vetru auga kaip visi ? nematyti kotelio...
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 02 04, 14:28)
kada z lango sniegas,mane pradziugino jau pirmas ziedelis wub.gif

aha, galiu patvirtinti ir aš, kad šita veislė tikra spartuolė - žydi ir pas mane. Kadangi daug vaikų užauginau iki sterterių, tai galiu pasakyti, kad yra ir ant kotelių, ir be kotelių, bet dažniau ant kotelio.

Dzūke, o koks žiedo dydis?
Atsakyti