Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (21)

Apklausa: Ką manote apie DS selekciją? (16 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Vidam @ 2015 01 29, 22:39)
O mano DS-Roždenyje Zari kažkoks išsigimęs ,auga................4/288610b1fae6.jpg[/img][/url]

Sakau.Todėl ir mėto maišais, kad nieko gero neišveda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 30, 08:32)
Tik pasakysi, kur ta duobė, gerai? Aš negrobsiu taip jau grubiai, o į pagrobtų vietą damesiu kokių bulvių lupenų ar supuvusių obuolių lotuliukas.gif

Būtinai
lotuliukas.gif jau įsivaizduoju, kaip pas mane į mišką kokį 100 km su viršum tyliai drožia Noa su maišeliu bulvių lupenų mainytis į selekcijos broką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 01 30, 08:13)
Sakau.Todėl ir mėto maišais, kad nieko gero neišveda lotuliukas.gif

Tai jeigu iš dviejų tūkst. sėjinukų tik viena veislė gavosi, na gal dar kokia bus ir viskas, o visa kita eina į šiukšlyną. Jau tiek yra įvairių veislių, kad nieko naujo ir įdomaus nebeišperina.
Atsakyti
Ką gi jau ten išperinsi, nebent pačios skrotelės savybes geresnes.
Atsakyti
kaip laikosi strepsininkes su savo strepsais? 4u.gif kazko labai tylu cia
Atsakyti
tyliai laukiam žiedų biggrin.gif
Atsakyti
ziuriu cia skaitytoju uzsuka nemazai,bet neraso rolleyes.gif mano pirmas ziedelis jau skleidzias bigsmile.gif
Atsakyti
O ką rašyt? Pas mane tas pats biggrin.gif Kai tada padalinau lapą į dvi dalis, tai apatinė dalis visa cinamonuota stovi sau rūškanu snukiu ir visiškai nieko biggrin.gif Ir stabiliai taip stovi, sau šaknis, regis, įleido, bet vaikų neveisia. Tipo, ereliai nelaisvėje nesidaugina biggrin.gif

O kita lapo pusė, viršutinė, vaiką išleido, visai tokį nieko, tik visai mažiulėlį - jo didžiausias lapas už mažojo piršto nagą mažesnis. O tas didysis pats galus atiduoda - šiandien pažiūrėjau, ant vienos gyslos gyvas... Nukirpčiau jį nafig, bet tada mažiukas dvės. O taip gal nors paaugs kiek, pakol liks našlaitis...

Jaučiu, jei mažas dvės, šveisiu aš tą erelį lauk ir irgi liksiu streptokarpinė našlaitė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 vasario 2015 - 10:32
noa o gal sena lapa buvai gavusi g.gif as nesenai irgi issveiciau lauk kelias veisles,taip ir neapsiperejo,stovejo kaip kareiviai daug menesiu,ir kas is to,jokio veiksmo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 02 03, 11:36)
noa o gal sena lapa buvai gavusi g.gif as nesenai irgi issveiciau lauk kelias veisles,taip ir neapsiperejo,stovejo kaip kareiviai daug menesiu,ir kas is to,jokio veiksmo schmoll.gif

Mano akimis žiūrint, tas lapas buvo gryn vidurinis. Bet aišku, kas ten žino, gal tada ir senas, gal vidutinio amžiaus? Todėl viena jo pusė vaikuojasi, bet sunkiai, o kita - stovi kaip įkalta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 vasario 2015 - 11:19
mano jei koks stovi pusmeti ir be vaiku,von lauk,beviltiskas,kas juos supras,kas perisi kas ne,kitas vislus,o kitas vieno nenori isperet unsure.gif
Atsakyti
Tikrai,nieko įdomaus nevyksta.Persodinėju,laistausi,ta pati rutina.Išmečiau Jaguar fragmentą,šaknynas per visą induką,vaikų 0,o dar ir supuvo.Vaikavosi nuo birželio vid.Bjaurybė,vienu žodžiu mad.gif

Noa,tikrai neliksi streptokarpinė našlaitė(ui geras posakis lotuliukas.gif ).Gal mūsų merginos ko nors turės.Tik dar baisiai šalta augaliukus siuntinėti.

Atsakyti