Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (21)

Apklausa: Ką manote apie DS selekciją? (16 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na maniskis tai jokio kotelio neturi schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinot kur gauti Schultz trąšų Kaune? Niekur nerandu... Nei Senukai, nei Scheteligas neturi... Gal kur matėt? Arba turit, bet nenaudojat?
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 02 04, 17:37)
Merginos, gal žinot kur gauti Schultz trąšų Kaune? Niekur nerandu... Nei Senukai, nei Scheteligas neturi... Gal kur matėt? Arba turit, bet nenaudojat?

http://www.emolus.lt...ekes/trasos?p=8 pas šituos galit mėginti pasidomėti, bet kad čia yra, nereiškia, kad tikrai yra, buvo, kad neturėjo prekės, nors el.parduotuvė rodė, kad turi. Klausti reikia.
Atsakyti
Deja, čia Schultz kaktusams. Man reikia sanpaulijoms arba Schultz Plant food... Katusams turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 02 04, 16:52)
Deja, čia Schultz kaktusams. Man reikia sanpaulijoms arba Schultz Plant food... Katusams turiu smile.gif

Schultz trašų yra,, žalioj stotelėj'' bent jau mūsų mieste ,bandykit pasižiūrėt turėtų būti ir kituos miestuos,arba,, žaliajam centre'',pati dirbu mūsų tinklas jom prekiauja
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 02 04, 14:56)

Dzūke, o koks žiedo dydis?

4cm
Atsakyti
Netikėtai užklydau į rusmos ūkį doh.gif būdavo nueinu pasižvalgyti į atliekamų vaikučių sąrašą. Vajė kokių grožių prisižiūrėjau wub.gif kai mažai kur landžioju, tai kiek nematytų gražių pamačiau wub.gif
Na jei jai atliks lišnų nuo keitimosi, tai jaučiu nesuveiks jokie stabdžiai lotuliukas.gif nebent užsikoduoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 02 04, 20:22)

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2015 02 04, 20:30)

Na jei jai  atliks lišnų nuo keitimosi, tai jaučiu nesuveiks jokie stabdžiai  lotuliukas.gif nebent užsikoduoti  g.gif

lotuliukas.gif
jei rasit kur koduoja nuo strepsų ir mane paimkit. Nes toks azartas apėmęs, kad nebegaliu. Šitos gėlės kaip narkotikai smile.gif Tik dabar jau žiauriai noriu sėti, kryžminti ką man atrodo ir laukt savo vaikų. Tai jeigu užsiversiu sėjinukais - bus iš viso katastrofa. Totali.
Atsakyti
Matyt tikrai jau pribrendot išvedinėti naujas veisles 4u.gif
Nes tiek pasišvęst strepsams, tiek metų kovoti su jais ir su savimi, tiek išleisti jiems pinigų ir nenuleisti rankų,tai manau čia jau tikra meilė ir jau nuo tokios meilės nepadės jokie kodavimai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 02 04, 20:42)
čia jau tikra meilė ir jau nuo tokios meilės nepadės jokie kodavimai  schmoll.gif

čia įgimta, o nuo prigimties turbūt nekoduoja biggrin.gif . Aš nuo vaikystės norėjau studijuoti agronomiją. Mano žaislai buvo pupos ir pupelės - smėlio dėžėje sėjau. Mokslus baigiau, bet už tą darbą man nemokėjo tiek, kiek norėjau. Teko keisti profesiją į pelningesnę, bet nemylimą. Tai va - svajonę turiu, genų bazę turiu, žinių turiu, buitis nevaržo. Belieka ryžtis kol sveikatos yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 02 04, 19:35)
:

jei rasit kur koduoja nuo strepsų ir mane paimkit.  Šitos gėlės kaip narkotikai

drinks_cheers.gif Oi geras,žvengiau,net susirietus,kaip pirštu į dangų.Su sėjinukais dar nesinori žaisti,bet naujienų tai baisiai norisi.Žalioje jaunystėje norėjau studijuoti,kas susiiję augalais.Bet tokių specialybių,kaip apželdinimas nebuvo.Agronome kaime dirbti nenorėjau,biologijos mokytoje irgi ne.Bet dabartinė profesija netrukdo kiustis vazonikuose,ar gėlynuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 vasario 2015 - 20:46
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 02 04, 21:45)
drinks_cheers.gif Oi geras,žvengiau,net susirietus,kaip pirštu į dangų.Su sėjinukais dar nesinori žaisti,bet naujienų tai baisiai norisi.

Žinai ką, vaikai tuo pačiu principu kindersiurprizų nori biggrin.gif Kaip ir nedaug ten to šokolado, kaip ir nieko neregėto, bet nu vat o kas ten???? biggrin.gif
Atsakyti