Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (21)

Apklausa: Ką manote apie DS selekciją? (16 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
dzuke,taigi kiek suprantu pas tave achimene,ne kolerija? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 02 28, 11:39)
dzuke,taigi kiek suprantu pas tave achimene,ne kolerija? unsure.gif

A nu jo, biškį susibalamūtijau blush2.gif biggrin.gif

Pas mane kažkaip achimenės ilgiau užsibuvo nei kolerijos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš turiu vieną koleriją Sunshine, bet matyt netinka sąlygos,gal per karšta. Pernai labai prastai augo, negražūs lapai buvo. Padedi toliau nuo lango, tįsta ir nežydi...pakabini prie lango - lapai nudega ar kas ten jiems atsitinka. Sunshine žiedukai mažiukai,kur turėjau senovinę bevardę,tai kelis kartus labiau patiko už tą kilmingąją.

Va kaip atrodė pernai, o šiemet dar nerodo gyvybės ženklų.

user posted image
Atsakyti
user posted image Escada.

Va žydi mano antikvaras.Žydi,krauna pumpurus ir dar laistosi pats.Jau ir kiti po truputį pumpuruojasi.Jei besilaistydami patys nenusprogs,tai žiedų turėsiu.

Noriu paklausti dėl achimenių.Ar jos pačios pradeda dygti,ar reikia kaip nors paskatinti?Maniškės dar jokių gyvybės žymių nerodo verysad.gif
Atsakyti
Maniškėms jau gal tuoj mėnuo, nekantri buvau. Išrinkau rizomas ir pasėjau, truputį užbėriau.
Taip, iš nuojautos. Nesitikėjau, kad jos tokios greitos.
Atsakyti
Reiks ir man išversti ir viršuje pasodinti. Nes buvau išėmusi iš indo, tai išsiėmė indo formos gniužulas ir mačiau kad yra rizomų, bet visos beveik dugne,tai gal dėl to ir nedygsta. Bet pas mane dar senų, pernykščių stiebų liekanos styro g.gif
Vienu žodžiu reikia išversti ir išpurtyti smile.gif
Atsakyti
Na, grįžau atlikusi pilietinę pareigą.Lauke jau pavasaris ir pas mane snieguolės baltuoja ir eleboras sukrovęs žiedus thumbup.gif tik reiktų patvarkyti papurenti žemelę, bet šiandien sekmadienis, tai neisiu.

Mano achimenės ir kolerija išpurtytos.Kolerija tai kažin ar sudygs, nes labai jau suvytusios rizomos-kirmėlės. O achimenių tai gražios rizomukės ( visai kitokios formos) ir tiek daug. Būtų per amžius nesudygusios,nes prie to seno stiebo, su nudžiuvusiomis šaknimis prilipusios po kelias. Pirmi metai jos pas mane žiemojo, o ir neskaičiau nieko apie jas, bet dabar manau kad jas ir reikia išrinkti, nes gražiausiai nusipurtė. Nenagrinėjau kur viršus , kur apačia, tai kaip dzūkė rašė, kad pasėjo, tai ir aš pasėjau, tiksliau priguldžiau ant paviršiaus ir užbėriau žemėmis. Dabar lauksiu kada sudygs. Jei visos dygs tai irgi bus šemšynas, teks retinti kaip morkas biggrin.gif
Atsakyti
Išretinau! laugh.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2015 02 27, 18:09)

Achimenė Verinika Gotmanova
user posted image

Atsakyti
Jelena savo katalogą papildė ax.gif .Kas čia per selekcininkas A.Vaganov?Negirdėta pavardė,niekaip nieko apie jį nerandu.Įdomu kaip jo strepsiukai atrodo?
Atsakyti
Lisitėja radau jų saitą, tingiu viską skaityti, bet kaip matau yra ir apie jų selekciją AB parašytą mirksiukas.gif

http://www.fialkin.ru/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 04 kovo 2015 - 15:19
Ot,tai dėkui,skaitysiu,šviesiuos. 4u.gif
Atsakyti
Tiesiog, temos gyvybei palaikyti smile.gif
user posted image
Atsakyti