Aš irgi atėjau su padūsavimais, kad reikia daugiau vietos augaliukams, bujoja labai greit. Kelis persodinau jau į didesnius vazonus ir galvoju kur gražiai sudėti, kad būtų dažnai matomi.
Labas diena, na kaip linksmėja tema
Aš irgi atėjau su padūsavimais, kad reikia daugiau vietos augaliukams, bujoja labai greit. Kelis persodinau jau į didesnius vazonus ir galvoju kur gražiai sudėti, kad būtų dažnai matomi.
mano gelytes kol kas telpa virtuveje
tai as diena pradedu nuo ju ir baigiu jomis 
ryta pries darba atsikelusi, pirmiausiai apziuriu jas
o paskui visa kita.. kartais net darban veluoju del ju
nieko negaliu padaryti, labai jau jos mane uzkabino
ryta pries darba atsikelusi, pirmiausiai apziuriu jas
Šaunuolės mūsų naujokės
linkiu, kad nepraeitų tas noras ir meilė strepsams
kuo didesnis būrys augintojų tuo smagiau
Pagalvojau, kad pas mane neliko nei vieno baltuko
pernai numarinau Dz-Svajonę, o taip gražiai žiūrėjosi šalia DS-Čiornaja Magija.
Kai pradeda visi masiškai žydėti, tai aš dėlioju juos, perkabinu kad tiktų viens prie kito, kad gražiai atrodytų
juokas ima pačiai iš savęs, kaip mažas vaikas
Pagalvojau, kad pas mane neliko nei vieno baltuko
Kai pradeda visi masiškai žydėti, tai aš dėlioju juos, perkabinu kad tiktų viens prie kito, kad gražiai atrodytų
oho kokį Silvija streptokariumą įsirengei
gera vaikučių perykla . O šviesos nedaug išdeginsi ?
netilpo visas i kadra,yra 5 lentynu,su lempom,vyro dovana,pats padare man,ka tik susikeliau.
Nu be žodžių
,sunervavai,dabar pusę nakties nemiegosiu.Va matosi tavo žmogus rankas turi,ir širdis gerą,kad kažkokiom žolėm stelažą gamino.Bet galiu tave padžiuginti
tuoj gamins kitą,užsipildysi tuoj šitą
uzteks ir sito,ilgas yra,virs 2 metru,issipilde mano svajone,dejavo dejavo kiek sukiso kol padare,bet padare,viska savo rankom,yra gabus viskam.pagaliau geles tures savo vueta,nesimetys visais kampais,ant palangiu sudejau senius zydet,ir jaunima.
Šaunuolė Silvija (dar labiau vyras), dailiai atrodo
pagaliau stalai nebebus uzversti,nu jo,kaip cia jau jam reikes atsidekot,dejavo,kad brangu,bet vis tiek dare
Silvija, labai fainas stelazas
. As irgi galvoju, kad jau tuoj teks kazka panasaus isigyt, bet reik dar ir prie interjero paderint, CD Style kazka kas tiktu mano namams maciau
Ale reikia kokiu nuolaidu laukt, ne taip skaudes
.
Merginos, kuri samanose auginot strepsus? Na, ir kaip rezultatai? As buvau i zeme nemazai imaisius, tai ziuriu lapai ziauriai saloteja, net ir amonio salietra nelabai pagelbeja
. Siandie persodinau...
Merginos, kuri samanose auginot strepsus? Na, ir kaip rezultatai? As buvau i zeme nemazai imaisius, tai ziuriu lapai ziauriai saloteja, net ir amonio salietra nelabai pagelbeja