Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (21)

Apklausa: Ką manote apie DS selekciją? (16 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Silvija, su svajonės išsipildymu 4u.gif Tikiuosi investicija atsipirks mirksiukas.gif
šiandien suskaičiavau, kad jau 13 gėlyčių krauna žiedus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2015 04 03, 22:37)
Merginos, kuri samanose auginot strepsus? Na, ir kaip rezultatai? As buvau i zeme nemazai imaisius, tai ziuriu lapai ziauriai saloteja, net ir amonio salietra nelabai pagelbeja g.gif. Siandie persodinau...

Taigi turit gyvą rezultatą iš manęs - užauginti samanose, iki pusės substrato ten samanos. Lyg ir ne salotos?
Atsakyti
Karambole.aš pernai auginau samanose,šiemet irgi turiu kelis.Kai pareisiu iš darbelio įdėsiu foto ir parašysiu savo pastebėjimus 4u.gif
Atsakyti
Super stelažas, bet ir tam pas mane vietos nerasta. Vaikučiai žiemoja ant spintos thumbup.gif lotuliukas.gif

Pernai gavau dovanų Drako Nuotraukose nesužavėjo, bet ištikrųjų gražus, gražesnis ir nei mano fotkėj.
user posted image
Atsakyti
Koks nuostabus nėriniuotas grožis wub.gif Į EWA panašu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 04 balandžio 2015 - 13:35
QUOTE(rusma @ 2015 04 04, 03:51)
Taigi turit gyvą rezultatą iš manęs - užauginti samanose, iki pusės substrato ten samanos. Lyg ir ne salotos?

Jusiskiai tai labai grazus, jau persodinau i didesnius vazonelius... Gal kad mazi dar ir pakanka maisto medziagu g.gif. Maniskiai irgi kuri laika gerai augo, bet pavasariop pradejo salotet. Ziuresiu kaip dabar bus...
Atsakyti
user posted image

Įdedu savo žadėtą foto.Visi šitie augalai auga grynose miško samanose,be trupinėlio žemės.Laistosi su fitiliu.Taip jie stovi nuo vasario vidurio.Trąšos Schultz Afrikan Violet .Kol kas dar geltonuoti nesiruošia,kai kas žiedus rodo.Šie strepsai man nereikalingi.turiu po kelis egzempliorius,tai ir žaidžiu.Pernai prisižiūrėjus P.Jenikejevo filmukų auginau Sjiestą.Labai suintrigavo pasakymas,kad miško samanos yra pigu,ir neįmanoma perlaistyti.Specialiai pyliau daug vandens.Sunkiai,bet man pavyko perlaistyti.
Kai nupūdau kokį nors strepsą .kišu į drėgnas samanas,beveik visada pavyksta atgaivinti.Pernau rudenį taip gaivinau bevitiškai perlietus augaliukus.Pavyko,beveik visi išgyveno.Smulkintas samanas dedu purindama substratą.O kiminai visai nepatinka,jie labai daug sugeria vandens.Net gavusi iš kitų mergaičių strepsiukus,kur apačioje būna kiminai,skubu persodinti,nes sugebu perlaistyti.Atrodo laistau labai atsargiai,bet vistiek perpilu.Tai tokie pastebėjimai iš mano gryčios.Man taip tinka,nebūtinai tiks ir kitoms.Tiesiog norėjau pasidalinti savo patirtimi.

O kodėl norite auginti samanose?
Atsakyti
ot idomu lisiteja,megsti eksperimentuot,as tai seniau galvojau,kad tinka tik kiminai,tai miske samanu neimdavau.zinau l faina samanyna,bet ten nuvaziuoju tik grybaut,toli,o siaip reikes pabandyti.
Atsakyti
Man strepsai auga gan sunkiai,daug darbo įdedu.O šitie eksperimentai tikiuosi kada palengvins gyvenimą.O gal kuriai iš merginų pravers.Nieko savo labai nepridedu,viską nusižiūrėjau nuo protingesnių. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Nuotrauka ne į temą.Visas mergaites su ŠV.Velykom 4u.gif

Geros nuotaikos ir gausaus žydėjimo 4u.gif
Atsakyti
su sventem!

o man atvirksciai as jiems nieko per daug nedarau, bet grazos jie man duoda labai daug.
Atsakyti
Su Šventėm 4u.gif

QUOTE(b.kite @ 2015 04 05, 15:11)

o man atvirksciai as jiems nieko per daug nedarau, bet grazos jie man duoda labai daug.

tame yra tiesos - su strepsais nereikia persistengti, ypač su pertręšimu visom formom ir perlaistymu. Ir viskas bus gerai.

Iš nukvakimo serijos - vyras pasakoja apie mane. Klausiu naktį - kaip tavo nauji vaikučiai? Jis sako - ką? kokie vaikučiai? Tai tie, kur nusipirkai doh.gif Žinoma, nieko neatsimenu, bet žvengia dabar, vis tuos vaikučius primena... ot kur meilė, naktim svaigstu tuo, ko dienom galva pilna - vaikučiai, vaikučiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Anksčiau nenusišnekinėdavau miegodama, kažin kas toliau...
Atsakyti