Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (21)

Apklausa: Ką manote apie DS selekciją? (16 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
man kaip nelabai suprantanciai Roždenyje Zari labai grazus biggrin.gif
visas augalelis man grazus
Atsakyti
b.kite ir man jis gražus .Bet jo skrotelė auga neteisingai. Nes neis atnaujinti.Streptokarpas žiedus leidžia ant lapo kotelio ir tas lapas pasenęs jau nežydės,jį teks pašalinti. Tai , kai auga į viršų t.y su koteliu,neįsivaizduoju kaip jis išsilaikys. Na įdomu bus stebėti,nes pas mane jis pirmas toks. O gal ir naują užaugins.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 04 09, 11:09)
Tai , kai auga į viršų t.y su koteliu,neįsivaizduoju kaip jis išsilaikys. Na įdomu bus stebėti,nes pas mane jis pirmas toks. O gal ir naują užaugins.

bus variantas nupjauti kaip palminę sanpauliją ir šaknydint skrotelę, bet žinant kad sunkiai šaknydinasi skrotelės, vienintelis būdas augint iš naujo. Pakasus man nupūsta tokie.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 04 09, 11:09)
šaknydint skrotelę, bet žinant kad sunkiai šaknydinasi skrotelės

va as ir pagalvojau apie toki buda, kazi ar isisaknydija
Atsakyti
Pernai man taip ant kotelio augo Navs,Vetru.Apkaišiau kiminais,paramsčiau.Augo ir žydėjo,nenupuvo.Dėl manęs,tegu svyruoja irnesakyk.gif,svarbu,kad nenulūžtų.
Atsakyti
Tai aišku kad tegu auga ir žydi wub.gif

Lisitėja, o kaip šiemet atrodo tas Navstreču Vetru ? taip ir auga į viršų ?
Atsakyti
bet cia gal tiesiog veisles tokia savybė
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 04 09, 13:46)
bet cia gal tiesiog veisles tokia savybė

Taip, tai veislės savybė, pas daug ką ir dauguma vaikų taip auga. Bet ne visi su tuo susitaiko. Kai kurie DS Navstreču vetru vaikai pas mane buvo be kotelio, bet dideliam mano liūdesiui jis vis tiek formuojasi vėliau. Raždenije zari , Mistika faktiškai tas pats. Dar kai kurios linkę taip daryti, bet gal ne taip ryškiai. Aš tai jau neimu į galvą, tegu sau siūbuoja, nes jeigu padarau, kad estetiškiau atrodytų, greitai galą gauna.
Atsakyti
Mano Navst.Vetru šiemet auga kol kas be kotelio.Jį tikriausiai suformuos vėliau,o gal ir ne.Tokia keista savybė,bet žiedai viską atperka.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 04 09, 19:51)
Mano Navst.Vetru šiemet auga kol kas be kotelio.

Tai čia kitas kaip suprantu? Tai aš blogai supratau,parašėt kad nenupuvo,tai galvojau kad peržiemojo, dėl to ir klausiau, nes buvo įdomu kaip su tuo koteliu atrodo antrametis smile.gif
Atsakyti
user posted image

Na va,rodau savo antrametį.Navst.Vetru.Pernai,kol buvo nedidukas lingavo visokiais būdais,kaip pijokėlis.O dabar nepasakysi,kad kotelis pas jį,krūmelis jau greičiau.Sakyčiau labai netvarkinga skrotelė.Kaip minėjau pernai ramsčiau kiminais,o šiemet persodinėdama vos vos pagilinau.Dar nenupuvo,bet visko gali būti pas mane,aš moku iš niekur nieko nudavasinti strepsus.Šito gaila butų labai. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 balandžio 2015 - 20:21
Gražiai atrodo thumbup.gif tai va , reiškia ir su koteliu gali gyventi. Gal jo skrotelė normali buvo tik tiek kad ant kotuko, tai kai užsikasė tai ir išleido papildomas šaknis.

Maniškis DS-Navstreču Vetru , tai negražiai atrodo schmoll.gif toks išsidraikęs, netvarkingas ,rytoj nufotografuosiu.

Atsakyti