Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (21)

Apklausa: Ką manote apie DS selekciją? (16 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 04 18, 20:34)
Tai ką aš čia pridirbau g.gif ,niekaip nesupratau.Ne ten foto nuvariau ,ar ką?Bet kokiu atveju Rusmai didelis dėkui.

O Rainbow's End tikras gražuolis,kiek žinau kažkam Lietuvoje buvo gražus ir kažkas nupirko ir kažkas  laukia žydėjimo. lotuliukas.gif
Na negali būti visų skoniai vienodi.Norisi ir didelių ryškių žiedų,ir mažiukų blankių.

skliaustuko gale trūko.

Rimtai? pagal mano užrašus yra visi kiek pasodinau, minus du, kurie toli iškeliavo biggrin.gif dauginasi jie patys ar ką blush2.gif
Atsakyti
O aš turiu popierinius užrašus,kas iš kur ir kokiu pavidalu atkeliavo.Kitaip prapulčiau doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif o aš vakar pabaigiau tvarkytis, tokia patenkinta esu. Fragmentų neliko, vaikučiai pasodinti, kas liko ant palangės, kas išdalinta, o kai kam ir blogiau baigėsi biggrin.gif
Man nusivilimas...vietoj Motyl pražydo Renia pagal mane. Dar lauksiu kol mano Renia pražys, gal sumaišyti g.gif nesiseka man su geltonais, kaip neturiu, taip neturiu biggrin.gif

Truputį paspalvinsiu temą. Pražydo Elebossed, man visiškai nepatiko, žiedai tokie škurliniai, jau iškeliavo į laiptinę, nes nei vienai draugei nepatiko.

user posted image

Visai kitas reikalas Altaj ir Dz-Jaunystė

user posted imageuser posted image

DS-Beloved jau žydi įvairiomis spalvomis wub.gif

user posted image

Ir išsigimęs CF-Assol. Pernai galvojau kad tik pirmi žiedai tokie, bet ir šiemet lygiai toks pat.Taip kad iškeliavo į šiukšlinę smile.gif

user posted image
Atsakyti
oi kaip grazu temoje
vidam taip drastiskai.. jau kitom sirdis plysta, kad nestovejo prie jusu siukslines biggrin.gif
Atsakyti
Oj, kiek žiedų pridėjot. Aš irgi pasirodysiu savo grožius smile.gif
Va kokia baisi-graži palangė mano biggrin.gif
user posted image
Mano gražuolė Sandra. Žydi kaip išprotėjus smile.gif Spalva ryški violetinė. Man labai patinka.
user posted image
Mira man nevisai patinka. Nepatinka ta spalva tokia bespalvė lotuliukas.gif Bet žiedų dydis kol kas atperka.
user posted image
Ši irgi gera žydėtoja. Ir spalva man labai wub.gif
user posted image
Mano mylimiausia Bridie. Žiedų daug. Kotukai neilgi. Tokia kompaktiška. Žiedų spalva ir forma super thumbup.gif
user posted image
Šios žiedai patys didžiausi iš mano turimų. Galvojau jau per vasarą numirs, bet nieko, kažkaip atsigavo. Ir džiugina savo žiedais smile.gif
user posted image
Pandos žiedukai nedidukai, bet labai faini. Tokie tikslios formos ir rašto. Man patinka wub.gif
user posted image
Atsakyti
oho kokia grazi ziedu jura
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 04 20, 09:57)
Oj, kiek žiedų pridėjot. Aš irgi pasirodysiu savo grožius smile.gif

puiki ta palangė, duok Dieve, kiekvienai.
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2015 04 19, 12:56)
Sveikos  4u.gif o aš vakar pabaigiau tvarkytis, tokia patenkinta esu. Fragmentų neliko, vaikučiai pasodinti, kas liko ant palangės, kas išdalinta, o kai kam ir blogiau baigėsi  biggrin.gif

Geras jausmas, tvarką įvedus. Žiedai ypatingai dailūs (net ir tie, kurie jums nepatinka lotuliukas.gif )
Atsakyti
savaitgali persodinejau savo naujokus ir ka radau isemus is stiklinaites, prie saknu prikibusius. ne is kart supratau.. tai atplesiau ir ikeliau taip. kaip manot kas nors bus? ar cia be reikalo taip zaidziu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 04 20, 11:29)
savaitgali persodinejau savo naujokus ir ka radau isemus is stiklinaites, prie saknu prikibusius. ne is kart supratau.. tai atplesiau ir ikeliau taip. kaip manot kas nors bus? ar cia be reikalo taip zaidziu smile.gif

Būna kartais tokių vaikučių/naujų skrotelių, bando per atstumą išleist atžalas. Manau, kad šiltnamiuke, ryškioje šviesoje ir ypač kiminuose tokį galima išauginti, jei taip su stikline tai greičiausiai uždžiovinsit, nepriliesi daug, o kai mažai - labai greitai perdžiūsta.

Aš tos nuomonės atstovė, kad, viską, kas trukdo gyvent ir greitai perdžiūsta reikia kišti po celofanu. Nors yra daug priešingos nuomonės augintojų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 21 balandžio 2015 - 04:11
aciu uz pastabas, reiks meginti, o kaip bus taip smile.gif
man cia pirmi tokie ispudziai nebuvau maciusi taip..
jei tokiomis salygomis sugebejo kazkas uzaugti, tai gal labai gyventi nores ir uzaugs smile.gif
Atsakyti
Truputį tamsumos atitinkančios apniūkusią dieną smile.gif
UA-Zvezdnyj Veter ir DS-Za Granju ( fotikas grybauja, tai spalvos netokios ir to margumo neperteikia) abu labai panašūs

DS-Свет Далеких Планет ( pats juodžiausias)ir Grozovaja Uvertiūra

Ir šiek tiek šviesos smile.gif
Laabaaai patinka UA-Zefyr , jau toks švelnutis, taip ir norisi atsikasti biggrin.gif ir mylimas ir nemylimas DS-Navstreču Vetru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 21 balandžio 2015 - 10:34
oi kaip grazu
Atsakyti