Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (21)

Apklausa: Ką manote apie DS selekciją? (16 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Emila @ 2015 04 24, 21:36)
Salmon Sunset? Panašus bet ne tas.

ne, galvojau apie Northwoods Bear-ly Salmon, bet pagooglinau - tai ne tas.

Nežinau. Man panašiausia iš pas mus prieinamų - Franken strawberry fondant būtų. Bet jo irgi neauginusi. Frankenus, CF-us permečiau, nėr tokių, visokios ten Sjestos kitaip brūkšniuotos... O daugiau bent kol kas jokių idėjų.

Tai ir bus Limpopo. Aš tokį ar pirkus esu, ar mačius ebay, jau nebeatsimenu, bet tikrai ružavas kažkoks buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 24 balandžio 2015 - 20:58
Kaip įdomu,aš rožinė-saldaininės Limpopo nesu foto radusi.Esu radusi kažką panašaus į mėlynai-pilką.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 04 24, 22:01)
Kaip įdomu,aš rožinė-saldaininės Limpopo nesu foto radusi.Esu radusi kažką panašaus į mėlynai-pilką.

yra pilkų nuotraukų, rūšinio streptokarpo, natūraliai augančio Limpopo (vietovės pavadinimas). O šitos neranda. Bet kol ebay prekiavo švedė, pas ją būdavo visokiausių retų nematytų veislių, iš Japonijos gal, ar Amerikos. Ir kad Limpopo buvo rausva tai pamenu. Tik kaip su ja baigėsi ir kaip ten ji konkrečiai atrodė - jau nebe. Gražus strepsiukas 4u.gif Mielai tokį auginčiau biggrin.gif
Atsakyti
http://hwm5.wh.qit.n.../streplist.html

čia yra
stv 59 ‘リンポポ’
S. 'Limpopo'

teko versti Limpopo į japonų kalbą, kad rasti biggrin.gif
Atsakyti
Dėkoju,Rusma,kokį didelį darbą dėl mano smalsumo padarėte. 4u.gif O jei,kada norėsite lapuko,tai visada gausite.Tarpininkas bendras yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 04 25, 12:14)
Dėkoju,Rusma,kokį didelį darbą dėl mano smalsumo padarėte. 4u.gif O jei,kada norėsite lapuko,tai visada gausite.Tarpininkas bendras yra mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif būtinai paprašysiu, kai bus proga Utenon užklysti 4u.gif Man patinka egzotika, o čia gi japonas.
Atsakyti
Sulaukiau ir aš pirmųjų žiedų ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2015 04 25, 18:47)
Sulaukiau ir aš pirmųjų žiedų  ax.gif

visus šios veislės vaikus auginu iki žydėjimo - 25 proc. būna sportai. Na daug geriau nei pvz. DS Almandin - ten eina iki 50 proc. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 04 25, 18:53)
visus  šios veislės vaikus auginu iki žydėjimo - 25 proc. būna sportai. Na daug geriau nei pvz. DS Almandin - ten eina iki 50 proc.  sad.gif

Aš jau išsiaiškinau, kad streptokarpams pas mane vasarą per karštą. Žymiai geriau išgyvena sanpaulijos ir gloksinijos. Tai sterpsių liks tik vienas kitas, kurie išgyvens irnesakyk.gif Ir tikrai nežadu jų dauginti schmoll.gif Tegul Silvija tuo užsiima, o aš retkarčiais vieną kitą labai patikusį iš jos nusipirksiu numarinimui mirksiukas.gif Todėl ir šis, jeigu labai stengsis žydėti, galės gyventi. Tiesa, jei pražys ЦФ-Шамбороль tada spręsiu, kuriam ieškoti naujų namų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 25 balandžio 2015 - 19:28
QUOTE(Rimmuse @ 2015 04 25, 20:28)
Aš jau išsiaiškinau, kad streptokarpams pas mane vasarą per karštą. Žymiai geriau išgyvena sanpaulijos ir gloksinijos. Tai sterpsių liks tik vienas kitas, kurie išgyvens  irnesakyk.gif Ir tikrai nežadu jų dauginti  schmoll.gif Tegul Silvija tuo užsiima, o aš retkarčiais vieną kitą labai patikusį iš jos nusipirksiu numarinimui  mirksiukas.gif Todėl ir šis, jeigu labai stengsis žydėti, galės gyventi. Tiesa, jei pražys ЦФ-Шамбороль tada spręsiu, kuriam ieškoti naujų namų  g.gif

Rimmuse, lygiai taip galvojau ir aš... Ir pas mane karšta, strepsiam vasarą sunku. Prieš mazdaug tris metus šveičiau visus lauk - ir dėl karščio, ir dėl ligų. Nu vis tiek šiais metais iš naujo įsigijau... doh.gif
Atsakyti
Kažin, jeigu pas mane strepsams gerai, tai gloksinijoms bus peršalta g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 04 25, 20:10)
Kažin, jeigu pas mane strepsams gerai, tai gloksinijoms bus peršalta  g.gif ?

Nemanau g.gif Tiesiog jos labiau pakenčia aukštesnę temperatūrą, net ir tiesioginius saulės spindulius. Bet užtai labai nemėgsta perdžiovinimo, tuoj leipsta, vysta žiedai doh.gif
Tiesiog vasarą mano bute būna labai labai karšta doh.gif Man labai patinka fuksijos, pernai pabandžiau, bet beviltiškas reikalas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 25 balandžio 2015 - 20:16