Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (21)

Apklausa: Ką manote apie DS selekciją? (16 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Hmm...man jau visai su skoniu blogai smile.gif kur jūs matot tą grožį g.gif g.gif šleivas,kreivas žiedas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 04 26, 17:03)
Hmm...man jau visai su skoniu blogai smile.gif kur jūs matot tą grožį  g.gif  g.gif šleivas,kreivas žiedas  lotuliukas.gif

gerai gerai su tuo skoniu, pasitaisys dar - gyvas labai gražus. Dažnai su DS atvirkščiai būna - nuotraukos be proto gražios, kai pražysta suprantu, kad už gyvą tiek tikrai mokėjus nebūčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Su skoniu jums viskas gerai.Taip,žiedas buktuotas,bet spalvos wub.gif .Pirmi žiedai retai kada būna tobuli.Kiti žiedai įgaus formą.
Atsakyti
vidam o kas tau isvis bera grazu,tai tas negerai,tai anas.liaudiskai sakant matyt pilna sikna jau to grozio biggrin.gif
Atsakyti
Wau wau...aš gi juokauju biggrin.gif kai įdėsi pilnai išsilukštenusį, tai pagirsiu ( aišku jei patiks mirksiukas.gif ) o š.... dar nepilna, grožio nebūna per daug bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 26 balandžio 2015 - 16:56
taip,idesiu,man nera nei vieno ds strepso,kuris negrazus butu,o naujos veisles isvis nuostabios,bet ir kapriznos.
Atsakyti
Pas mane kapriznos neauga, joms mano klimatas nepatinka smile.gif
Atsakyti
user posted image

Telma.Ir sugebėk taip išsigimti.Nesuprasi nei kokia spalva,nei žiedo forma.Dar tokios baidykles nesu mačiusi.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 04 26, 20:35)
Telma.
Dar tokios baidykles nesu mačiusi.

lotuliukas.gif jei visi bus tokie žiedai,tai aš tokios norėčiau, juk tokia originali, nematyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 04 26, 20:42)
lotuliukas.gif jei visi bus tokie žiedai,tai aš tokios norėčiau, juk tokia originali, nematyta  thumbup.gif

Kažin ar pas tave jai klimatas patiks lotuliukas.gif

Vinga meiliai suglaudus žiedelius.
user posted image

ir fragmentukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 04 26, 21:01)
Kažin ar pas tave jai klimatas patiks  lotuliukas.gif

Vinga meiliai suglaudus žiedelius.

Patiks patiks biggrin.gif

Vinga tokia tvarkinga, kaip pirmokė su uniforma wub.gif ir palangė mano skonio. Man strepsiai gražiausi žydėjimo pradžioje,kai žiedkočiai kyla beveik iš vidurio. O vėliau kai lapas leidžia po kelintą žiedkotį,jau gaunasi betvarkė. Tada tenka įsikišti ir patvarkyti.
Aš jau iškomandiruosiu pelargonijas į lauką, atsilaisvins palangė, tai galės lengviau strepsiukai atsikvėpti.
Atsakyti
Laba diena, tema atgijusi nuo žiedų wub.gif

Šeštadienį ir aš tvarkiausia. Persodinėjau. Mažėja vietos namuose lotuliukas.gif Norisi visas sudėti matomose vietose tongue.gif .

user posted image
Atsakyti