Daug gėlių augintojų,vietoj anglies naudoja cinamoną, tai turbūt išbandyta

QUOTE(Vidam @ 2015 01 14, 10:33)
Galvoju,kaip gaila ir baisu, kai žmonės negali gražiuoju susitarti ir dėl kažkokių nesąmonių turi žudyti, žlugdyti savo šalį.

va po tuo "ekonomika žlunga" daugiausiai ir pasakyta. Kai karas, tai žmonės kruopas ir šiltus rūbus perka, o ne gėles. Labai linkiu jam tikėjimo, kad viskas praeis ir nepalūžti. Nes faktas, kad pardavimai krenta, o augalus reikia ir šildyti, ir tręšti (ko matosi, kad jau trūksta), ir šviesti... Žodžiu, žiaurus tas gyvenimas... Turėčiau pakankamai pinigų - nusipirkčiau visas veisles, tiesiog kaip genofondą...
QUOTE(rusma @ 2015 01 14, 12:07)

va po tuo "ekonomika žlunga" daugiausiai ir pasakyta. Kai karas, tai žmonės kruopas ir šiltus rūbus perka, o ne gėles. Labai linkiu jam tikėjimo, kad viskas praeis ir nepalūžti. Nes faktas, kad pardavimai krenta, o augalus reikia ir šildyti, ir tręšti (ko matosi, kad jau trūksta), ir šviesti... Žodžiu, žiaurus tas gyvenimas... Turėčiau pakankamai pinigų - nusipirkčiau visas veisles, tiesiog kaip genofondą...
Aš manau, kad gal jo daugelis klientų užsienyje.
O kai karas, taigi ne visada frontas, ne visada šaudo... O kai nešaudo, tai žmonės gyvena kaip gyvenę, na užsiperka, aišku, kruopų, bet kiek jų gali prikaupti?
Man atrodo, gal jam bjauriau, kad Rusijos rublis krenta ir ten perkamoji galia mažėja - gali būti, kad iš Rusijos daug jo pirkėjų buvo. Nes jis reklamuojasi ne angliškai, o rusiškai.
QUOTE(Noa @ 2015 01 14, 12:13)
Aš manau, kad gal jo daugelis klientų užsienyje.
tolimesniam užsienyje jis taiko bezbožnas kainas ir faktas, kad iš to negyvena, nes jei ir nuperka - tai kartą. Taip, didžioji klientūros dalis matyt buvo Rusija, Baltarusija ir vietinė rinka... Su visom dabar ne kažką... Na bet jis bent laikosi. O vat kaip su Julija - iš viso neaišku. Puslapis neatnaujinamas, forumuose nėra, į laiškus neatsako

Kaip supratau tai Pavelas neblogai laikosi,nuotaikos nėra pesimistinės ir srepsius veis , nes tai jam patinka. Toks Dima gyvena Donecke ir tai įmeta nuotraukų. O Skliarova tai kovotoja už naują Ukrainą, visa tai atsispindi jos FB, nes ten vien naujienos apie karą. Ir tai ją labai liūdina... Parašiau jai , padrąsinau, bet vargu ar ką atrašys

Šiandien laisčiau strepsius,gal kokias tris dienas nebuvau priėjusi, tai kaip ūgtelėję
būtinai, vėliausiai kitą savaitę, persodinsiu. Net ir noras pakilo pamačius,oi lauksim žiedų, tik rūpestis kur reiks sutalpinti.
Nes šiemet turiu tokį žvėrį,kad okupavo mano virtuvės palangę,pagrindinę strepsių buveinę
suprantu,ką reiškia,kai rusma sakė, kad nesupranta kaip galima auginti gėles ,kai namuose gyvena katė
ten gali stovėti tik pelargonijos, nes nepatinka jų kvapas, o stresiukui iš kart nukanda žiedą ir nulupa lapus. Noa balamutai išaugo, tai tikiuosi kad ir maniškė gal susipras

Nes šiemet turiu tokį žvėrį,kad okupavo mano virtuvės palangę,pagrindinę strepsių buveinę

QUOTE(Vidam @ 2015 01 14, 17:32)
aš palyginus mažai mačiau katinų, bet tie, kurie, mano gyvenime buvo ir yra, visi ėdė/mėtė/vartė gėles visą savo gyvenimą... Va kaip tik šiandien mama prašė ateit kaktusus pasodint, nes bjaurybė pūkuota numėtė

QUOTE(Vidam @ 2015 01 14, 17:32)
Balamūtai nustojo. Ėsti tai nenustojo, bet strepsių jie nenuėdė, o numindė - lipo per vazonus kaip per ***** pievą

Kuzys tebeėda, bet kiek jis ten nuėda, nukanda mažiuką gabaliūtį, tai dėl tiek nieko, galima kentėt

Va kaip mano kačiukas gražiai guli,ir ant palangės pas strepsiukus nelipa,tuo labiau nevalgo ir kitaip neniokoja.Mano nuomonė taip yra,kad katinas laisvai išeina į kiemą.Ir turi valgymui viksvą(chlorofitą).Pernai buvo visokių pokštų,ne vazonai, o padėklai skraidė.
vaje koks rizikas,kas per kailis`

Todėl ir Molis.O šiaip tai jis įkatintas(pamestinukas)

MATOS,KAD GYVENA GERAI