O mano katė visus strepsiukus apjėdė, o ko nesuėdė, tai mama dapuolus supūdė

Gyvenu su trim katėm, pakenčiamai
, kol musės ir žvirbliai apie langus nelaksto. Tik viena karts nuo karto mėgsta pakramtyt lapus.

Tai va, kokios jos ne vienodos
aš kiek metų neturėjau rūpesčių dėl kačių ir gėlių, niekada nekramtydavo ir gražiai apeidavo. O šita šiandien numetė visą dėžę
dar gerai kad fragmentai jau su vaikučiais, tai gerai įsišaknyję ir neišvirto, tik žemėmis apibirėjo...o tai būtų viskas susimaišę. Net pakabintas sugeba nukrapštyti .

kaip besilaiko strepsininkes,kaip ruosiates pavasariui,nors dar toli,bet juk netruks ateit,sausis eina ant galo,o vasaris trumpas,ir saulute dazniau gal islys
as tai laukiu nesulaukiu

Taip,taip ruošiamės pavasariui
Jau kelinta diena užsiimu persodinimu.Vakar persodinau vaikučius,šiandien čiupsiu senius.Nelabai seniai jie,tik metų laiko.

ir as siandien 6 saviskius persodinau,biski i didesnius vazonelius,laisviau lai auga,,kai tik prades augt lapai daug bus persodinamu,ypac mazieji turetu sukilt

Cha,tik šešis.O pas mane persodinimas eina pilnu tempu.Juk matei mano albumą?Kai pasižiūrėjau,pačiai baisu pasidarė.O kai palangės stovi,atrodo visai normaliai.Šiaip apie juos šokinėti visai malonu,tik baisiausia,kai išvažiuoji į kokią kelionę.Palieku mamai,tai ji taip stengiasi,kad viską perlaisto.Ir negali bartis,pačiai papuola
.Šiemet didžiąją kolekcijos dalį tubdysiu ant fitilio.Pernai trys maximiniai patys laistėsi ir vargo nematė.Perpus mažiau vargo.

Sveikos
aš dar neprisiruošiau persodinti, nors strepsiukai jau ruošiasi
O... Lisitėja jau turi albumą,, einu ieškoti ir pažiūrėti

Na apžiūrėjau ir Lisitėjos ūkį
kaip gyvenant nuosavame name,tai visai normalus
turiu omenyje vietos prasme...svarbu būtų sveikatos ir laiko prižūrėti.
O jūs nenorit susidėti nuotraukų pagal alfabetą ? Man tai patinka, nes jei ieškai kokio strepsio pas ką nors, tai lengva pažiūrėti ar turi ar ne . O kai sudėti bele kaip ,tai turi visus lapus pervesti . Žydinčius tai aš susidėjau pagal žydėjimo laiką. Matau kas pirmas pražydo, kaip žydėjo vėliau, ir kuris paskutinis.Aišku čia kiekvienos reikalas kaip tvarkytis savo darže čia tik šiaip pastebėjimas

O jūs nenorit susidėti nuotraukų pagal alfabetą ? Man tai patinka, nes jei ieškai kokio strepsio pas ką nors, tai lengva pažiūrėti ar turi ar ne . O kai sudėti bele kaip ,tai turi visus lapus pervesti . Žydinčius tai aš susidėjau pagal žydėjimo laiką. Matau kas pirmas pražydo, kaip žydėjo vėliau, ir kuris paskutinis.Aišku čia kiekvienos reikalas kaip tvarkytis savo darže čia tik šiaip pastebėjimas

Taip,Vidam .jūs visiškai teisi,reikės šį albumą kažkaip sutvarkyti.Dabar jį padariau,bet sau,atmestinai.
Tiesiog norėjau parodyti ką pati turiu.Logiškiausia butų sudėlioti pagal selekcininkus.Man pvz.labai patiko Klivijos sistema,ten viskas aišku ir labai tvarkinga.Menka iš manęs kompiuteristė.Dėl savęs turiu popierinius užrašus,ten žymiu kokią veisę,iš kurios,kada kokia forma įsigijau.Kompe užrašai gali prapulti,o sąsiuvinį pamesti sunkiau
Visada galvojau auginti ne daugiau 100 veislių,o kada atsirado toks kiekis ir pati nepastebėjau.Gyvenu tik su mama,atžala namus jau paliko,kol yra jėgų,noro ir laiko galima pakvailioti.

Visada galvojau auginti ne daugiau 100 veislių,o kada atsirado toks kiekis ir pati nepastebėjau.Gyvenu tik su mama,atžala namus jau paliko,kol yra jėgų,noro ir laiko galima pakvailioti.

Labai gerai kad pasidarėt
man patinka pasižvalgyti. Klivijos tai jau kaip katalogas padarytas, ten jau reikia daug darbo įdėti ir pas ją jau labai daug veislių, man galva neišneša, kaip įmanoma vienam žmogui tiek prižiūrėti . Man tai pilnai užtenka ir vienoj vietoj sudėti, juk daugumoj atskiriam kieno kas yra pagal pirmas raides, o kas neaišku juk įsivedei į google ir pažiūrėjai 
O kad būtų pagal alfabetą tik suvedi kas reikia nustatymuose ir patys susirikiuoj
. Gauni naują veislę , įdedi nuotrauką ir pati atsistoja ten kur reikia. Didžiausias darbas pas jus jau padarytas

O kad būtų pagal alfabetą tik suvedi kas reikia nustatymuose ir patys susirikiuoj

as tai nemoku pagal alfabeta,kaip dukra padare,taip ir dedu,pati nesugebu pakoreguot,bet man gerai yra,daug dar nera ju,tik truputis virs simto
dalis fragmentais,dalis vaikais,o sugrusti ant palangiu,kaip silkes backoje,zadu rudeniop pirktis stelaza,nieko nebus
o noru daug yra,kurios veisles apkyrejo,nebelaikysiu,pakeisiu kitomis,nors praeitu viskas,bet va,vietos stoka,o apie lisitejos albumeli,truputi kitos foto neryskios,as tai fotkinu po kelias,katra ryskiausia,ta idedu,graziau ziurisi,na bet manau pavasari viska persitvarkysi ir bus puikus,o kai skolinies,tai irgi ieskok didesnes,as taip darau
irgi graziau atrodo,tik nemoku pakeist foto,tada visa istrinu,ir dedu is naujo.siaip lisiteja tiek daug uzsivarius ukis jau pilnas cia,bet man patinka tokie ukiai,yra i ka paziureti,man l patinka,gaila kad rusma mums neparodo savo ukelio,ten jauciu olia lia yra ukelis