Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (21)

Apklausa: Ką manote apie DS selekciją? (16 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(silvija72 @ 2015 01 20, 09:40)
o noru daug yra

Mano norai kol kas labai minimalūs, užsimaniau tų roletinių su raudonu ir mėlynu krašteliais, nes tokių neturiu.O visi kiti daug maž panašūs... Kol kas didžiausias noras mažinti ūkelį ir susidėti taip kad gražiai atrodytų, kad galėtų laisvai stovėti ir žydėti. Atsirinkau ko nebenorėčiau,na bet nekyla ranka išmesti doh.gif šią savaitę laukia darbelis,turiu būtinai persodinti,nes rudenį maniškiai nepersodinti.
Atsakyti
nei tu mazinsi,nei ka,pavasari dar daugiau visko noresis biggrin.gif kaip ir visoms,maniskai rudeni beveik visi persodinti,tik praaugusius vaikiukus kelis persodinu,palaipsniui sodinu,ne visus iskart
Atsakyti
Turiu mažinti būtinai, nes tai nuo manęs jau nepriklauso biggrin.gif juk nestovės žydintys dviem aukštais lotuliukas.gif kai pernai daug mirė, tai kišau fragmentus, o pati žinai kad fragmentams daug vietos nereikia, gali stovėti dėžutėse ir trim aukštais. O kadangi buvo vietos,tai vietoj jų pirkau kitus. Jei tik šiemet vėl kokia kvabara išguldytų ir liktų tik fragmentai , tada užteks vietos visiems. Ir gal dar ateis į protą mano žvėriukas ir atiduos virtuvės palangę mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmi šių metų žiedai smile.gif jau pasiilgau žiedukų ,bet kokių wub.gif

DS-Epatage

user posted image
Atsakyti
kaip faina,kai pirmi ziedai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 01 20, 18:00)
kaip faina,kai pirmi ziedai wub.gif

drinks_cheers.gif

sveikinu, Vidam, sezoną pradėjus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano bėdelė.
user posted image
Atsakyti
dzūke, graži bėdelė wub.gif
O aš vakar pradėjau persodinti saviškius,nes jau nebegaliu laukti. Tai jėtau jėtau doh.gif jau dabar nesutalpinu, o kas bus kai subojos ... doh.gif matyt protas buvo išėjęs atostogų kai tiek įsigijau biggrin.gif o dar kai reiks vaikus nuo fragmentų skirstyti... Pas mane jau ne bėdelė,o visa ciela bėda lotuliukas.gif
Atsakyti
Vidam, tai ir man visa bėda, nes jiems čerkutės permažos, o persodintų nėra kur dėt doh.gif

O ir achimenes tuoj laikas budint g.gif
Atsakyti
Tai mat kaip gaunasi, kai neįvertinam galimybių biggrin.gif pamačiau, noriu ir turiu lotuliukas.gif
Aš achimenes jau ištraukiau į šviesą ir palaisčiau, bet dar be gyvybės ženklų ( tik dvi ir turiu ) , nes buvau visai jas pamiršusi ir nei karto nepalaisčiusi.
Atsakyti
Aš galvoju tuos kirmėliukus išrinkt ir į naują žemę subert, tik dar neturiu tinkamų vazonų. Reikėtų žemų ir platesnių g.gif

Aš jau bijau to pavasarinio galvos pametimo biggrin.gif O gal būsiu apatiška g.gif
Atsakyti
Aš tai net nežiūrėjau ar yra tų kirmėliukų g.gif gal tušti vazonėliai...ausrazs norėjo vienos, bet aš neužsirašiau kur kuri, gal ji atsirinks pagal lapus, jei išdygs kas. Maniškės augo dubenėliuose, taip juose ir žiemojo.

Dėl strepsių tai aš rami, jau tikrai galvos nepamesiu schmoll.gif nebent daug užverstų šaknis . Yra dar nežydėjusių , tai bus įdomu laukti žiedų, nors nieko mandro neturiu, bet man vis naujokai smile.gif
Atsakyti