Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(ptashka @ 2015 08 28, 08:15)
Nebutinai. Svarbiausia, kad butu pasibaiges bandomasis. Gal sutarties prase del labai svyruojanciu pajamu (labai staigiai isaugo)?
Butinai bent nueikite i konsultacijas. Nesvarbu, kad imone naudojasi to banko paslaugomis, kartais kitas bankas vis viena sugeba pasiulyti daug geresnes salygas. Nebutina ta banka keisti, bet pasiulyma galesite panaudoti deryboms.
Bankas turi ivertinti, ar jus turesite tas pajamas visa paskolos laikotarpi. Todel, jei sutartis terminuota ir yra neaisku, ar jus savo pajamas sugebesite islaikyti pasibaigus terminui, tikrai gali buti stabdis.

as kalbejau su swedo banko darbuotoja , tai pasiule bendra 2.55
Atsakyti
Bankas turi ivertinti, ar jus turesite tas pajamas visa paskolos laikotarpi. Todel, jei sutartis terminuota ir yra neaisku, ar jus savo pajamas sugebesite islaikyti pasibaigus terminui, tikrai gali buti stabdis.

taip knieti greičiau sužinot, ar duos ar ne biggrin.gif bet tą padaryti tik rugsėjo gale galėsim.. doh.gif
nu jo.. galima traktuot, kad po termino ir nebedirbsiu.. bet ir su neterminuotom galima jau ir rytoj nedirbt.. unsure.gif doh.gif
ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Nebutinai. Svarbiausia, kad butu pasibaiges bandomasis. Gal sutarties prase del labai svyruojanciu pajamu (labai staigiai isaugo)?

Ne, jokio ženklaus pajamų pasikeitimo, kas liečia mano atlyginimą nebuvo per pastaruosius keletą metų, tad, manau, kad ne dėl pajamų svyravimo. Tiesa, vyro atlyginimas nuosekliai didėja, bet jokio staigaus augimo nėra, tačiau jo ir sutarties neprašo.
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 28, 08:06)
O Jūsų terminuotos ar ne? g.gif  galvoju ar dėl to galim negaut.. g.gif  nors vieno terminuota, kito ne g.gif

dėl to, nemanau, kad negausi. Nebent gali norėti daugiau popierių, kad pristatytumėt. Va prieš pusę metų žmogus bandė paskolą gauti su Laikinąja darbo sutartim, kažkoks naujas terminas biggrin.gif tai vienam bankui reikėjo, kad pusę metų pradirbtų, kitam kad metus. Bet kad negauti, tai netikiu. schmoll.gif O tavo atveju, jūs esat dviese, o ne viena eini su terminuota sutartim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tra-lia-lia @ 2015 08 28, 10:27)
dėl to, nemanau, kad negausi. Nebent gali norėti daugiau popierių, kad pristatytumėt. Va prieš pusę metų žmogus bandė paskolą gauti su Laikinąja darbo sutartim, kažkoks naujas terminas biggrin.gif tai vienam bankui reikėjo, kad pusę metų pradirbtų, kitam kad metus. Bet kad negauti, tai  netikiu. schmoll.gif O tavo atveju, jūs esat dviese, o ne viena eini su terminuota sutartim  4u.gif

Darbo sutartis buvo visiškai nauja, todėl vieniem reikėjo bent pusės metų, kitiem metų išdirbti toje darbovietėje.
Atsakyti
mano vyras dirba su autorinem sutartim, jokiu problemu nebuvo. reikejo tik atnesti israsus is banku su gauta alga uz vienus ar dvejus metus, nepamenu
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2015 08 28, 07:48)
as  kalbejau su swedo banko darbuotoja , tai  pasiule bendra  2.55

KOSMOSAS.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrGreitis @ 2015 08 29, 18:49)
KOSMOSAS.... smile.gif

o koks jau butu ne kosmosas?

kad orientuotis ? taip pat buvau seb , tai suvede visus mano duomenis i lentele ir paskui man atidave tai kur palukanu norma parašyta 2,00 proc. tai cia irgi daugoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(sarra @ 2015 08 30, 08:05)
o koks jau butu ne kosmosas?

kad orientuotis ? taip pat buvau seb , tai suvede visus mano duomenis i lentele ir paskui man atidave tai kur palukanu norma parašyta 2,00 proc. tai cia irgi daugoka g.gif

Mes pasirasem swed'e sutarti. suma ± 60k, 25 metam. 1.6%+euriboras 6men.

Realiai dabar 1.6-1.7 yra labai ok. net gi jei pasiulys 1.7 irgi gerai.

Kita vertus, as iki siol nesuprantu tu zmoniu, kurie lieja tulzi ant swedbanko. Na jum tikrai turejo kazkur gyvenime nepasisekt su bankais. Mano situacija priesinga, visi kiti bankai palygint su swedbanku yra nieko neverti. Apie seb'a is vis nekalbu, ten tai penkiagubi standartai taikomi norint gaut paskola..
Atsakyti
Reikia nuomonės!

Gavom DNB pasiūlymą: 37 000 EUR paskola (perkam už 55, 18 mūsų), 8 metams, bet siūlo imti 10 metų, 2,6% fiksuotos 5 metams.

Manom, kad gavom visai neblogą pasiūlymą kaip tokiam trumpam laikotarpiui. Ką manot jūs? Norim daugiau nuomonių.

P.s. ima vienas asmuo, su 1350 EUR pajamom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monekita: 01 rugsėjo 2015 - 14:23
QUOTE(eglia @ 2015 08 27, 10:32)
O sakykit kokią Jums maržą SEB'as siūlo? Mes irgi pas juos planuojame paskolą imti.

mes sutarti pasirasem su seb jau 1.53 kintamos 3 ar tai 6men reiktu tik paziuretnes per darbus nebepamenu 4u.gif euriboras neigiamas tad 1.53+0

QUOTE(MrGreitis @ 2015 08 30, 16:56)
Mes pasirasem swed'e sutarti. suma ± 60k, 25 metam. 1.6%+euriboras 6men.

Realiai dabar 1.6-1.7 yra labai ok. net gi jei pasiulys 1.7 irgi gerai.

Kita vertus, as iki siol nesuprantu tu zmoniu, kurie lieja tulzi ant swedbanko. Na jum tikrai turejo kazkur gyvenime nepasisekt su bankais. Mano situacija priesinga, visi kiti bankai palygint su swedbanku yra nieko neverti. Apie seb'a is vis nekalbu, ten tai penkiagubi standartai taikomi norint gaut paskola..

nzn as pati dirbu banke, nei seb nei swed - man visi aplankyti bankai zinojau tik kad savam neimsiu dave panasiai max 1.8 seb dave 1.53 ir adm mokesciui gera nuolaida emem ne daug nepilnus 60 30m. ax.gif tad as esu labai patenkinta, samoningai nefiksavau

QUOTE(Monekita @ 2015 09 01, 14:21)
Reikia nuomonės!

Gavom DNB pasiūlymą: 37 000 EUR paskola (perkam už 55, 18 mūsų), 8 metams, bet siūlo imti 10 metų, 2,6% fiksuotos 5 metams.

Manom, kad gavom visai neblogą pasiūlymą kaip tokiam trumpam laikotarpiui. Ką manot jūs? Norim daugiau nuomonių.

P.s. ima vienas asmuo, su 1350 EUR pajamom.

as nefiksuociau siuo metu, ypac jei pajamos normalios ir yra tikimybe i prieki moketi, sakykim musu planas atiduoti paskola max per 8metus tad net labai sukilus dabar islosiam, palukanos nekils dar tikrai artimiausiu metu tad fiks dabar nzn ar verta imti? juk jei jau visai negerai bus, refinansuotis galima bus ar salygas keisti 2.6 atrodo neblogai bet panagrineti reik kaip jie veliau suzais, ar nebus daugiau 2.6 nes fik juk ne viskam buna smile.gif jei palukanas fiksuoja marza paleisti gali - bankas saves tikrai nenuskriaus tad nors dabar galima butu islosti metus du ar daugiau,aisku klausimas bet kol ugtels iki 2.6 tikrai ne keliu metu reik
Atsakyti
Sveiki.

DNB siomis dienomis mums siulo marza 1.5 + kintamos palukanos. Imame 25 metams 75k euru.
Kaip manote ar dar cia galima kazka deretis?
Kokia situacija pas kitus reikalai siuo klausimu?

Atsakyti