Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(*magnifique* @ 2015 08 13, 12:27)
O kiek laiko uztrunka susitvarkyti visus paskolos ir kitus buto pirkimo dokumentus? tarkim del darbu mums reik sulaukti kol bus puse metu, o jie sueis tik spali. Ar mes spetume susitvarkyti iki lapkricio 1 d., ty per menesi?

Pastaruoju metu bankuose bumas paskolų, todėl mėnesis gali būti per mažai.
Atsakyti
O kiek laiko uztrunka susitvarkyti visus paskolos ir kitus buto pirkimo dokumentus? tarkim del darbu mums reik sulaukti kol bus puse metu, o jie sueis tik spali. Ar mes spetume susitvarkyti iki lapkricio 1 d., ty per menesi?

Mums sakė, kad apie dvi savaites užtrunka. Žiūrėsim kiek iš tiesų užtruksim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(brum @ 2015 08 10, 11:14)
na, kaip ir viskas gražu smile.gif nebent įtarčiau, kad suma imama per maža. nes bankui reikia užsidirbt, todėl mažesnei sumai deda didesnes palūkanas. įdomu, jei paklausit vadybininko, kas trukdo jums gauti mažesnę maržą, ar atsakys?biggrin.gif

Paklausėm ir atsakė, kad tikrai suma per maža geresnei maržai smile.gif
Atsakyti
Na šiandien tiesiog žabtai swed atsikabino dėl reikalavimų. Be standartinių dokų pareikalavo pateikti mano įmonės balansus ir aprašymą (o ten kaip verslo paraiškoj duomenys). Bet juk paskolos kreipiuosi kaip fizinis asmuo. Prie ko čia UAB'as? Galutinai gal damušė kai paskambino ir paprašė pateikt pirkimo-pardavimo sutartį kai dabartinis NT savininkas jį pirko. doh.gif
Na labai jau senai turėjau reikalus su paskolom, todėl ir klausiu ar čia normalu??
Atsakyti
As Swed turiu paskola. Ir atsakymas i tavo klausima Tajka, taip - manes irgi plase balanso ir aprasymo Swed'as, bet man tai buvo neproblema. viska turejau jau po ranka.
Atsakyti
QUOTE(MrGreitis @ 2015 08 14, 21:22)
As Swed turiu paskola. Ir atsakymas i tavo klausima Tajka, taip - manes irgi plase balanso ir aprasymo Swed'as, bet man tai buvo neproblema. viska turejau jau po ranka.

Ir aš turiu. Manęs neprašė ..
Atsakyti
QUOTE(MrGreitis @ 2015 08 14, 23:22)

Tai man ne problema su tuo balansu. Tik klausimas paprastas - KAM? Nes man tai atrodo perteklinė info ir nelabai susijusi su fizinio asmens imama paskola. Sutikčiau jei tai būtų IĮ, IV ar pan. Bet UAB'o turtas yra atskirtas nuo akcininko turto. Kaip tai gali įtakot paskolos gavimą ir grąžinimą? Juolab UAB'as negali būt paskolos laiduotoju (jei bankas ir pageidautų). Bendravau su kitų bank vadybininkais tai tie tik pečiais gūžčiojo nesuprasdami kodėl būtent tik swedui to reikia.
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2015 08 15, 09:06)
Tai man ne problema su tuo balansu. Tik klausimas paprastas - KAM? Nes man tai atrodo perteklinė info ir nelabai susijusi su fizinio asmens imama paskola. Sutikčiau jei tai būtų IĮ, IV ar pan. Bet UAB'o turtas yra atskirtas nuo akcininko turto. Kaip tai gali įtakot paskolos gavimą ir grąžinimą? Juolab UAB'as negali būt paskolos laiduotoju (jei bankas ir pageidautų). Bendravau su kitų bank vadybininkais tai tie tik pečiais gūžčiojo nesuprasdami kodėl būtent tik swedui to reikia.

Jei jūsų pagrindinės pajamos yra iš to UAB, tai prašymas logiškas.
Atsakyti
Jei būtų taip tai gal būtų logiška. O bet tačiau.... Pagrindinis paskolos gavėjas vyras. Aš "einu" tik bendraskolininkas. Juolab vyro alga 6 kart didesnė nei mano.
Sakykim tai būtų logiška jei pasitikrinę sodroj matytų, kad jų reikalaujamu laikotarpiu mano alga padidėjo kelis kartus. Tada ir man kiltų įtarimas ar tai nėra padaryta specialiai dėl to, kad būtų gauta paskola. Bet, deja, taip nėra ir jie tikrindami tą mato. Antra - jei būtų tokie reikalavimai, kodėl tada jie nenori patys pasiimti įmonės balanso iš registrų centro? Gal todėl, kad tokio reikalavimo nėra ir tai daroma kažkokiam mistiniam apsidraudimui? Trečia - kodėl ne visuose banko padaliniuose to reikalaujama?
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2015 08 16, 11:55)
Jei būtų taip tai gal būtų logiška. O bet tačiau.... Pagrindinis paskolos gavėjas vyras. Aš "einu" tik bendraskolininkas. Juolab vyro alga 6 kart didesnė nei mano.
Sakykim tai būtų logiška jei pasitikrinę sodroj matytų, kad jų reikalaujamu laikotarpiu mano alga padidėjo kelis kartus. Tada ir man kiltų įtarimas ar tai nėra padaryta specialiai dėl to, kad būtų gauta paskola. Bet, deja, taip nėra ir jie tikrindami tą mato. Antra - jei būtų tokie reikalavimai, kodėl tada jie nenori patys pasiimti įmonės balanso iš registrų centro? Gal todėl, kad tokio reikalavimo nėra ir tai daroma kažkokiam mistiniam apsidraudimui? Trečia - kodėl ne visuose banko padaliniuose to reikalaujama?

Į paskutinius klausimus atsakymo neturiu, tik pasakysiu, kad bendraskolininkas yra ne "tik", jis visiškai atsako viskuo už įsipareigojimus, nepriklausomai nuo to, kokia alga.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2015 06 28, 13:31)

2. Aš nebuvau išdirbus pilnai pusės metų naujoje darbovietėje, tai SEB prašė darbo sutarties, kad įsitikintų, kad ji neterminuota. Daugiau problemų nekilo.

Sakykite ar kyla bėdų imant paskolą ir dirbant pagal terminuotą sutartį? g.gif Pas mus darbe beveik visų terminuotos.. tokia specifika.. unsure.gif
Atsakyti

na mes rugpjucio vid visja susitvarkem, pateikem dokus, kartusu vertinimu, po 2d gavom teigama tai po teigiamo per 8d.d susitvarkem viska 4u.gif
seb tvarkiausi

QUOTE(saulyteee @ 2015 08 25, 09:08)
Sakykite ar kyla bėdų imant paskolą ir dirbant pagal terminuotą sutartį? g.gif  Pas mus darbe beveik visų terminuotos.. tokia specifika.. unsure.gif

na sut nepraso bankai imant paksolas kad sut terminuota zinot tik jus ir darbdavys tad as tokiu atveju nerasyciau kad sut terminuota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 08 26, 15:09)
na  mes  rugpjucio vid visja susitvarkem,  pateikem dokus,  kartusu vertinimu,  po 2d  gavom teigama  tai po teigiamo  per  8d.d  susitvarkem viska  4u.gif
seb  tvarkiausi
na  sut nepraso bankai imant paksolas  kad sut terminuota zinot tik jus ir darbdavys tad as tokiu atveju nerasyciau  kad sut terminuota  ax.gif

kai kada prašo ir darbo sutarčių kopijų.
Atsakyti