Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(Ciccio @ 2015 08 26, 16:20)
kai kada prašo ir darbo sutarčių kopijų.

Mes tvarkomes per seb.jokiu darbo sutarciu ir tt. neprase
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 25, 09:08)
Sakykite ar kyla bėdų imant paskolą ir dirbant pagal terminuotą sutartį? g.gif  Pas mus darbe beveik visų terminuotos.. tokia specifika.. unsure.gif

Manes SEB taip pat paklause ar sutartis terminuota ar ne ...
bet cia manau priklauso nuo kiekvieno atvejo atskirai, jei tavo stažas vienoje įmoneje ilgas tai gal ir neprašys, o kadangi mano vyro nauja darboviete tai ir klause...o jo sutartis terminuota, ka daryti ? ar sakyti netiesą? tikriausiai ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarra: 26 rugpjūčio 2015 - 19:59
QUOTE(sarra @ 2015 08 26, 20:54)
Manes SEB taip pat paklause ar sutartis terminuota ar ne ...
bet cia manau priklauso nuo kiekvieno atvejo atskirai, jei tavo stažas vienoje įmoneje ilgas tai gal ir neprašys, o kadangi mano vyro nauja darboviete tai ir klause...o jo sutartis terminuota, ka daryti ? ar sakyti netiesą? tikriausiai ne.

Mes dar nėjome į bankus, bet mėnesio gale tikriausiai jau keliausim.. tai įdomu ir mūsų ar klaus ar ne.. Šioje darbovietėje nesenai dirbu..bet terminas jau buvo kartą tęstas.. dabar vėl pratęstas.. unsure.gif
bet juk ir neterminuota nereiškia, kad dirbsi ir dirbsi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2015 08 26, 17:19)

mano praktikoje buvo atvejų kai prašė - kartais abiejų sutuoktinkų, kartais tik vieno iš sutuoktinių.Kartais prašo pažymų apie atlyginimą, bet dažnai neprašo. Todėl ir sakau, kad KAI KADA prašo.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 08 27, 07:33)
mano praktikoje buvo atvejų kai prašė - kartais abiejų sutuoktinkų, kartais tik vieno iš sutuoktinių.Kartais prašo pažymų apie atlyginimą, bet dažnai neprašo. Todėl ir sakau, kad KAI KADA prašo.

beabejo priklauso ir nuo vadybininkes , pries 7 metus ir sebe buvome neprase nei algu pazymu nei sutarciu nieko , sake nereikia , susitikrinsime viska per sodra

sia diena ir neprase , manau visur skirtingai
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 08 27, 07:33)

QUOTE(riberte @ 2015 08 27, 08:05)
beabejo priklauso ir nuo vadybininkes , pries  7 metus ir sebe buvome neprase nei algu pazymu nei sutarciu nieko , sake nereikia , susitikrinsime viska per sodra

sia diena ir neprase , manau visur skirtingai

Supratau, ačiū už atsakymus 4u.gif
reiks eit ir žiūrėt..prašys ar ne unsure.gif o jei dirbama vietoj išėjusios į vaiko priežiūros atostogas? g.gif tai čia spėju dar didesnis klaustukas būtų.. unsure.gif bet reik tikėtis, kad gal neklaus.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 26, 21:45)
Mes dar nėjome į bankus, bet mėnesio gale tikriausiai jau keliausim.. tai įdomu ir mūsų ar klaus ar ne.. Šioje darbovietėje nesenai dirbu..bet terminas jau buvo kartą tęstas.. dabar vėl pratęstas.. unsure.gif
bet juk ir neterminuota nereiškia, kad dirbsi ir dirbsi..  g.gif

Mes šiuo metu rimtuose apsvarstymuose imti paskolą ar ne. Vaikštom per bankus domimės. Seb ir DnB bankai vyro sutarties neprašė, jis dirba tame pačiame darbe daugiau nei 5m, o man sutarties kopiją dėl viso pikto prašė atsinešti. Aš dirbau beveik 1m ir šiuo metu antrus metus esu VPA. Tai taip išeina, kad konkrečiai pagal išdirbtą laiką sprendžia ar prašyti sutarties. Jei 2m esate išdirbusi, manau, kad neprašys, jei trumpiau - didelė tikimybė, kad prašys sutarties kopijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzille: 27 rugpjūčio 2015 - 10:23
QUOTE(riberte @ 2015 08 26, 18:19)

O sakykit kokią Jums maržą SEB'as siūlo? Mes irgi pas juos planuojame paskolą imti.
Atsakyti
QUOTE(eglia @ 2015 08 27, 11:32)
O sakykit kokią Jums maržą SEB'as siūlo? Mes irgi pas juos planuojame paskolą imti.

ruosia mums dar vertinima , ir tada bus jau aisku su vertinimu
mes kitu banku net neziurime , nes musu su vyru algos yra i seba jau daug metu , ir abieju darbovietes stambios imones kur turi sebe tukstanciais saskaitu sake tas rodiklis geras yra
ir dar atsizvelgia i tai kad mes grynu turime 40 proc perkamos vertes
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 25, 10:08)
Sakykite ar kyla bėdų imant paskolą ir dirbant pagal terminuotą sutartį? g.gif  Pas mus darbe beveik visų terminuotos.. tokia specifika.. unsure.gif

Mūsų visi bankai klausė ar terminuotis darbo sutartys ar ne. Nordea net prašė darbo sutarčių kopijų ir atlyginimo lapelių.
Pasirinkom Seb'a, bent mums buvo geriausias variantas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 08 27, 21:35)
Mūsų visi bankai klausė ar terminuotis darbo sutartys ar ne. Nordea net prašė darbo sutarčių kopijų ir atlyginimo lapelių.
Pasirinkom Seb'a, bent mums buvo geriausias variantas.  smile.gif

O Jūsų terminuotos ar ne? g.gif galvoju ar dėl to galim negaut.. g.gif nors vieno terminuota, kito ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 08 27, 10:21)
Mes šiuo metu rimtuose apsvarstymuose imti paskolą ar ne. Vaikštom per bankus domimės. Seb ir DnB bankai vyro sutarties neprašė, jis dirba tame pačiame darbe daugiau nei 5m, o man sutarties kopiją dėl viso pikto prašė atsinešti. Aš dirbau beveik 1m ir šiuo metu antrus metus esu VPA. Tai taip išeina, kad konkrečiai pagal išdirbtą laiką sprendžia ar prašyti sutarties. Jei 2m esate išdirbusi, manau, kad neprašys, jei trumpiau - didelė tikimybė, kad prašys sutarties kopijos.

Nebutinai. Svarbiausia, kad butu pasibaiges bandomasis. Gal sutarties prase del labai svyruojanciu pajamu (labai staigiai isaugo)?

QUOTE(riberte @ 2015 08 27, 10:35)
ruosia mums  dar vertinima , ir tada bus jau aisku su vertinimu
mes kitu banku net neziurime , nes musu su vyru algos yra i seba jau daug metu , ir abieju darbovietes stambios imones kur turi sebe tukstanciais saskaitu  sake tas  rodiklis geras yra
ir dar atsizvelgia i tai kad mes grynu turime  40 proc perkamos vertes

Butinai bent nueikite i konsultacijas. Nesvarbu, kad imone naudojasi to banko paslaugomis, kartais kitas bankas vis viena sugeba pasiulyti daug geresnes salygas. Nebutina ta banka keisti, bet pasiulyma galesite panaudoti deryboms.

QUOTE(saulyteee @ 2015 08 28, 07:06)
O Jūsų terminuotos ar ne? g.gif  galvoju ar dėl to galim negaut.. g.gif  nors vieno terminuota, kito ne g.gif

Bankas turi ivertinti, ar jus turesite tas pajamas visa paskolos laikotarpi. Todel, jei sutartis terminuota ir yra neaisku, ar jus savo pajamas sugebesite islaikyti pasibaigus terminui, tikrai gali buti stabdis.
Atsakyti