QUOTE(Zirzille @ 2015 08 27, 10:21)
Mes šiuo metu rimtuose apsvarstymuose imti paskolą ar ne. Vaikštom per bankus domimės. Seb ir DnB bankai vyro sutarties neprašė, jis dirba tame pačiame darbe daugiau nei 5m, o man sutarties kopiją dėl viso pikto prašė atsinešti. Aš dirbau beveik 1m ir šiuo metu antrus metus esu VPA. Tai taip išeina, kad konkrečiai pagal išdirbtą laiką sprendžia ar prašyti sutarties. Jei 2m esate išdirbusi, manau, kad neprašys, jei trumpiau - didelė tikimybė, kad prašys sutarties kopijos.
Nebutinai. Svarbiausia, kad butu pasibaiges bandomasis. Gal sutarties prase del labai svyruojanciu pajamu (labai staigiai isaugo)?
QUOTE(riberte @ 2015 08 27, 10:35)
ruosia mums dar vertinima , ir tada bus jau aisku su vertinimu
mes kitu banku net neziurime , nes musu su vyru algos yra i seba jau daug metu , ir abieju darbovietes stambios imones kur turi sebe tukstanciais saskaitu sake tas rodiklis geras yra
ir dar atsizvelgia i tai kad mes grynu turime 40 proc perkamos vertes
Butinai bent nueikite i konsultacijas. Nesvarbu, kad imone naudojasi to banko paslaugomis, kartais kitas bankas vis viena sugeba pasiulyti daug geresnes salygas. Nebutina ta banka keisti, bet pasiulyma galesite panaudoti deryboms.
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 28, 07:06)
O Jūsų terminuotos ar ne?

galvoju ar dėl to galim negaut..

nors vieno terminuota, kito ne
Bankas turi ivertinti, ar jus turesite tas pajamas visa paskolos laikotarpi. Todel, jei sutartis terminuota ir yra neaisku, ar jus savo pajamas sugebesite islaikyti pasibaigus terminui, tikrai gali buti stabdis.