QUOTE(goona @ 2014 12 31, 11:18)
Nica 79, man jauciu bus kaip ir tau, stimuliuos trumpai nes jau dabar jauciu kaip sonus pradeda skaudet nors tik 2 dienas gonali naudoju.
Goona - is visos sirdies linkiu, kad butu kaip man
Jei siandien skaudet pradeda, tai tuoj ir brasket prades, ir kosint, ir ciaudint skaudejo man

O kaip Tau nuo to Gonal - bloga nesidaro? Nes kai didesnes dozes, tai visokiu reakciju buna..Jei matysi/jausi, kad kazkas ne taip, tai butinai prasykis Semros vizito.
Aive - dziugu, kad parasei Semrai; tikiu,kad ji atrasys ir viska isaiskins
Krown - kaip fainai, kad sodinimas jau tuoj tuoj. Beje, jei tai vadinti laimingumu, tai, zinok, Semra mane pasiskyre savo paciente (nors buvo Hende paskirta); profesore visa laika buvo per visus mano vizitus (isskyrus patikrai pries sodinima, nes buvo sekmadienis), ir transfer atliko ji. Po to net pergyvenau, kad nesigautu, kaip sakoma, priesingai: priziurei profesore, tarsi garantuotai tapsi

, o ima ir gaunasi "priesingai". Bet siaip, is bendravimo man labiausiai patiko ta daktaryte su "skarele" - tokia silta, miela, puiki tiesiog. Semra viena nevaiksciodavo - tai per apziuras visada budavo kruva kitu daktaru, kazkokiu seseliu/sekretoriu, kartais pasijausavau kaip kokiam "moksliniam eksperimente"
Nepergyvenkit, mergaites, jei kas su profesore susitinka maziau - musu merginu patirtis rodo, kad vis tiek tampi

, net jei profesore maziau apziuri - jos buvimas gal daugiau del "vidines ramybes"; ir aisku, kai atvejai sudetingesni, tai geriau jos prasytis, kad viska suziuretu.
Visoms sekmes, ir kumsciai suspausti uz jus visas.