Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 15tema

QUOTE(Atisa @ 2014 12 31, 10:18)
Merginos, užsukau palinkėti visoms gražių ateinančių metų.
Linkiu pačios didžiausios svajonės išsipildymo! Kuo daugiau teigiamų nėštumo testų, kuo daugiau aukštų HCG, kuo daugiau džiaugsmo visoms. Tegu ateinančiais metais visų jūsų širdys džiaugiasi ir šokinėja taip, kaip fejerverkai danguje!!  4u.gif
Ir prie to paties dar kartą siunčiu daugybę virusiukų  2.gif 2.gif 2.gif

user posted image

aciu Atisiuk, gaudau virusiukus smile.gif
4u.gif
Atsakyti
As irgi visas sveikinu su tuoj tuoj jau ateisianciais 2015 metais wub.gif Tai jusu sekmes metai - pasinaudokite tuo! mirksiukas.gif bigsmile.gif

Ailima 4u.gif Liskaus 4u.gif
Karmensita 4u.gif

Mano veiksmas vyks 13h ir dovaneles i pilveli kels pati Semra bigsmile.gif wub.gif Prasiau tik vieno Semros vizito pas mane, o esu ta laimingoji, kuriai jos demesys buvo skirtas net tris kartus per visa procesa! smile.gif As pamaloninta cool.gif taigi susirasysim jau kai busiu PUPO tongue.gif
Atsakyti
Nica 79, man jauciu bus kaip ir tau, stimuliuos trumpai nes jau dabar jauciu kaip sonus pradeda skaudet nors tik 2 dienas gonali naudoju.

Darysiu kaip jus sakot merginos, nuvarysiu i artimiusia vaistine. Bet jei indirim (nuolaidos biggrin.gif ) neduos tai turbut i memoriala vaziuowim, nes visgi gaunasi 150 TRY nuolaida nuo kiekvienos gonal dezutes.

Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 31, 11:15)
As irgi visas sveikinu su tuoj tuoj jau ateisianciais 2015 metais  wub.gif Tai jusu sekmes metai - pasinaudokite tuo!  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Ailima  4u.gif Liskaus 4u.gif
Karmensita  4u.gif

Mano veiksmas vyks 13h ir dovaneles i pilveli kels pati Semra  bigsmile.gif  wub.gif Prasiau tik vieno Semros vizito pas mane, o esu ta laimingoji, kuriai jos demesys buvo skirtas net tris kartus per visa procesa! smile.gif As pamaloninta  cool.gif taigi susirasysim jau kai busiu PUPO  tongue.gif

Super, Krown 4u.gif Sekmes tau!
O as Semrai issiunciau laiskeli del LP. Parasiau kad labai gaila jog negalim pas ja pasikonsultuoti po nepavykusio IVF. Kad esu pasimetusi del siulomu salinti kiausintakiu, juk dar neaisku ar tikrai reikia ir kad bijau prarasti vaisinguma jei tas nebutina. Vis dar manau kad Elis kiek sutirstino spalvas tai rasydama g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 31, 11:15)

Mano veiksmas vyks 13h ir dovaneles i pilveli kels pati Semra  bigsmile.gif  wub.gif Prasiau tik vieno Semros vizito pas mane, o esu ta laimingoji, kuriai jos demesys buvo skirtas net tris kartus per visa procesa! smile.gif As pamaloninta  cool.gif taigi susirasysim jau kai busiu PUPO  tongue.gif

oi kaip faina wub.gif wub.gif
laikau kumščius thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(goona @ 2014 12 31, 11:18)
Nica 79, man jauciu bus kaip ir tau, stimuliuos trumpai nes jau dabar jauciu kaip sonus pradeda skaudet nors tik 2 dienas gonali naudoju.

Goona - is visos sirdies linkiu, kad butu kaip man 4u.gif nestuke.gif
Jei siandien skaudet pradeda, tai tuoj ir brasket prades, ir kosint, ir ciaudint skaudejo man bigsmile.gif O kaip Tau nuo to Gonal - bloga nesidaro? Nes kai didesnes dozes, tai visokiu reakciju buna..Jei matysi/jausi, kad kazkas ne taip, tai butinai prasykis Semros vizito.

Aive - dziugu, kad parasei Semrai; tikiu,kad ji atrasys ir viska isaiskins…

Krown - kaip fainai, kad sodinimas jau tuoj tuoj. Beje, jei tai vadinti laimingumu, tai, zinok, Semra mane pasiskyre savo paciente (nors buvo Hende paskirta); profesore visa laika buvo per visus mano vizitus (isskyrus patikrai pries sodinima, nes buvo sekmadienis), ir transfer atliko ji. Po to net pergyvenau, kad nesigautu, kaip sakoma, priesingai: priziurei profesore, tarsi garantuotai tapsi nestuke.gif , o ima ir gaunasi "priesingai". Bet siaip, is bendravimo man labiausiai patiko ta daktaryte su "skarele" - tokia silta, miela, puiki tiesiog. Semra viena nevaiksciodavo - tai per apziuras visada budavo kruva kitu daktaru, kazkokiu seseliu/sekretoriu, kartais pasijausavau kaip kokiam "moksliniam eksperimente" bigsmile.gif
Nepergyvenkit, mergaites, jei kas su profesore susitinka maziau - musu merginu patirtis rodo, kad vis tiek tampi nestuke.gif , net jei profesore maziau apziuri - jos buvimas gal daugiau del "vidines ramybes"; ir aisku, kai atvejai sudetingesni, tai geriau jos prasytis, kad viska suziuretu.

Visoms sekmes, ir kumsciai suspausti uz jus visas.
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 12 31, 11:23)
Super, Krown  4u.gif Sekmes tau!
O as Semrai issiunciau laiskeli del LP. Parasiau kad labai gaila jog negalim pas ja pasikonsultuoti po nepavykusio IVF.

džiaugiuos-ji tesiogiai ir aiškiai visą situaciją pateiks 4u.gif

Kokia magiška šiandien diena wub.gif PUPienių diena ir ailimos mažiukų šaldymas, jau nekalbu apie perėjimą į kitus metus, ypač apie itin gerą mėnulio išsidėstymą šią parą wub.gif 4u.gif
visoms stebuklų heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 12 31, 12:34)

Kokia magiška šiandien diena  wub.gif  PUPienių diena ir ailimos mažiukų šaldymas, jau nekalbu apie perėjimą į kitus metus, ypač apie itin gerą mėnulio išsidėstymą šią parą  wub.gif  4u.gif
visoms stebuklų  heart.gif  heart.gif  heart.gif

Skambino, kad 11 mūsų beibiukų užšaldys neužilgo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 12 31, 12:39)
Skambino, kad 11 mūsų beibiukų užšaldys neužilgo  wub.gif  wub.gif

Sveikinu istojus i futbolo komandu kluba drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif Nuostabus skaicius wub.gif

transferis vasari? 4u.gif

Krown sekmes siandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 12 31, 13:29)
Bet siaip, is bendravimo man labiausiai patiko ta daktaryte su "skarele" - tokia silta, miela, puiki tiesiog.
Nepergyvenkit, mergaites, jei kas su profesore susitinka maziau - musu merginu patirtis rodo, kad vis tiek tampi  nestuke.gif , net jei profesore maziau apziuri

O, taip, man ta su "skarele" irgi pati silciausia buvo wub.gif O del profesores sutinku pilnai, tikrai ne vien ji nesa sekme ir puikiai atlieka savo darba, per visa IVF profesore maciau 1 karta doh.gif ji turejo atlikti transferi, bet kaip tik tuo metu buvo kazkokios ten sventes, ir jos nebuvo, viska atliko Aylin. tai bijojau, kad jau mums nepasiseke, bet visa komanda ten dirba puikiai thumbup.gif Afroditei man rodos isodino irgi Aylin, ir va, abieju puikus rezultatai drinks_cheers.gif
QUOTE(ailima @ 2014 12 31, 14:39)

ohooo blink.gif bigsmile.gif nerealus rezultatai 4u.gif

Krown 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 31 gruodžio 2014 - 13:04
QUOTE(ailima @ 2014 12 31, 13:39)

Oho - koks nuostabus skaicius thumbup.gif Labai idomu, kaip cia kas, nes Ailima, man rodos, pirma toj naujoj klinikoj, ania, kur dar niekas nebandes g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, norėjau palinkėt visom visom kuo dideliausios sėkmės užbaigiant senuosius bei žengiant į naujuosius metus 4u.gif te išsipildo visos Jūsų svajonės wub.gif
Atsakyti