Nica79, as esu gavusi gonalio po 300 per ankstesnius ivf. Blogiausia budavo kokia 4-5 diena po punkcijos. Atsisest skauda, koset skauda, dusina. O sonu skausmai su kiekvienu ivf vis anksciau atsiranda. Nezinau kodel...
O mes, gaila, pas Semra nepapuolem. Musu daktare yra Hende, bet pirma echoskopija atliko Aylin. Sake Elis, kad jeigu norim tai galim laukti kol Hende gris is operacines. Na bet ka ten lauksi, nemanau kad viena yra prastesne uz kita. Be to, kai gauna kraujo tyrimus jie padaro konsiliuma su profesore del doziu, tai mane tas labai nuramino.
Aive, mes kai buvom genetiko konsultacijoj del mano inversijos tai jis sake kad mums PGD siulo ne del sitos inversijos bet del 2 nesekmingu ivf. Man buvo taip keista, nes 2 bandymai mano nuomone nera kazkas nerealiai daug. Bet jis mano, kaip ir SEMRA, kad musu nepavyke implantacijos buvo del embrionu chromosominiu anomaliju. Aisku, kiekvienos is musu situacija yra kitokia, bet gal ir jums tai butu vienas is galimu problemos sprendimu budu.

ačiū visoms už linkėjimus
aš labai, labai patenkinta,kad užšaldė, net 11, kaip kartais būdavo, kad trečią dieną likę tik du, arba 0, ir tikiu, kad silpnučių nešaldė, taigi ir tikimybė tikrai nemaža
o dėl sodinimo
tai dabar dar mmm neprasidėjo, o sakė prasidėjus gerti KT tai vadinasi be vasario nieko nebus, na nebent KT sakys gerti trumpiau ir jau paskui kažką organizuoti
Krown, Liskaus, sveikinu tapus PUPO, nuostabus tai jausmas ypač pirmas kelias dienas, paskui jau kažkaip atsiranda nerimas, nežinomybė, baimė ir kartu viltis

aš labai, labai patenkinta,kad užšaldė, net 11, kaip kartais būdavo, kad trečią dieną likę tik du, arba 0, ir tikiu, kad silpnučių nešaldė, taigi ir tikimybė tikrai nemaža

o dėl sodinimo

Krown, Liskaus, sveikinu tapus PUPO, nuostabus tai jausmas ypač pirmas kelias dienas, paskui jau kažkaip atsiranda nerimas, nežinomybė, baimė ir kartu viltis
Ailima, Known, Liskaus - nuostabios naujienos, sveikinu visas
Dabar belieka sulaukti tų išsvajotų aukštų skaičiukų
O aš noriu pasidžiaugti kartu su jumis savo geromis naujienomis
Mūsų žirniukas auga gerai, atitinka laiką ir genetinės rizikos labai žemos
Siunčiu kiekvienai einančiai šiuo nelengvu keliu daug daug virusiuku
Visas su artėjančiais Naujaisiais!

O aš noriu pasidžiaugti kartu su jumis savo geromis naujienomis

Visas su artėjančiais Naujaisiais!

Krown, Liskaus sveikinimai tapus PUPO
Laimingų Naujųjų

Laimingų Naujųjų

Sveikutes
Jau paskutines valandeles skaiciuoja senieji metai ir netrukus pasitiksime Naujuosius 2015 metus. Lai su senaisiais metais iseina visos bedos,sudega fejeverku spindyse visos ligos,negandos ir skausmas ir lai ateinantys 2015 metai atnesa stebuklu daug daug, svajoniu issipildymo, ne tik puikios savijautos bet ir nuotaikos geros,ramybes ir tikejimo sirdyse bei finansinio stabilumo.Visoms, brangiosios linkiu,sulaukti stebukliuku savo ismelstu, nestukems daug sveikatos ir tik grazaus laukimo,lengvo gimdymo ir nuostabiu akimirku su maziukais. Bukit laimingos ir lai jusu artimieji buna laimingi.Su 2015 metais

Virusuoju visas visas mergytes ir sia temute

Jau paskutines valandeles skaiciuoja senieji metai ir netrukus pasitiksime Naujuosius 2015 metus. Lai su senaisiais metais iseina visos bedos,sudega fejeverku spindyse visos ligos,negandos ir skausmas ir lai ateinantys 2015 metai atnesa stebuklu daug daug, svajoniu issipildymo, ne tik puikios savijautos bet ir nuotaikos geros,ramybes ir tikejimo sirdyse bei finansinio stabilumo.Visoms, brangiosios linkiu,sulaukti stebukliuku savo ismelstu, nestukems daug sveikatos ir tik grazaus laukimo,lengvo gimdymo ir nuostabiu akimirku su maziukais. Bukit laimingos ir lai jusu artimieji buna laimingi.Su 2015 metais

Virusuoju visas visas mergytes ir sia temute

QUOTE(LISKAUS @ 2014 12 31, 15:04)
Liskaus - sveikinu

O Memoriale siandien buvo tokia smagi aura, nes visi tokiam laukime tu nauju metu, sventiskai nusiteike, visi tik sveikino su naujaisiais metais ir linkejo kad jie butu sekmingi

QUOTE(Edena @ 2014 12 31, 16:40)
Sifonyte aciu uz palinkejimus, prisitaikau sau ta, "10 pagal APGAR"
O Tau ir visoms, kurios dar nesulauke savo stebuklo, 2015 metais linkiu ji surasti, ir 2015 Kaledu eglute jau puosti su pilvinuku ar netgi jau su vezimuku

O Tau ir visoms, kurios dar nesulauke savo stebuklo, 2015 metais linkiu ji surasti, ir 2015 Kaledu eglute jau puosti su pilvinuku ar netgi jau su vezimuku

Ačiū Edenut ir tau už tokį gražų palinkėjimą, prisitaikyciau sau kad kiti naujieji būtų su vezimuku, nes jau sausio gale startuojam

QUOTE(Krown @ 2014 12 31, 21:02)
Liskaus - sveikinu
o tai jie ryt nusprende nedirbti kad siandien dejo ar kaip?
turejot ka saldyti?
Linkiu kantraus laukimo iki teigiamo hcg
O Memoriale siandien buvo tokia smagi aura, nes visi tokiam laukime tu nauju metu, sventiskai nusiteike, visi tik sveikino su naujaisiais metais ir linkejo kad jie butu sekmingi
prasme
Edena - suoliukus trint galesit pradet jau sausio 9d., nes bent jau man krauja priduot reiks
nu ir aisku as nemanau kad tiek lauksiu
idomus jausmas buti pupo - nezinau kodel, bet siandien jaudinausi labiausiai, nors tai buvo pati paprasciausia procedura, kai jau viska zinai 

nedirba jie ryt,o SElmanas deste pasisodines kad motinos pilveli embrionukams geriau/
is sesiu liko keturi,du top,tai juos ir idejo,o du silpni,tai poryt zinosiu ar bus ka saldyti.
o medicanoj zinok siandien tokia ramybe,rengiames eiti i hospital ir skambina Aysan,klausia kada ateisim,tai tik siurpai perbego,sakau kazkas jau negerai

ateinam,o ten tokia tustuma,tik gydytojas ir Aysan,dar kelios seseles ir tamdaram,sako uz keliolikos minuciu isodinimas

dar siule isodinti ir trecia silpna,bet kazkaip

tad linkiu dar karta tau tik ir tik teigiamu HCG,kad susijaudintai dar labiau negu siandien,kad verktai dziaugsmo asaromis glostydama savo pilvuka

QUOTE(LISKAUS @ 2014 12 31, 22:52)
nedirba jie ryt,o SElmanas deste pasisodines kad motinos pilveli embrionukams geriau/
is sesiu liko keturi,du top,tai juos ir idejo,o du silpni,tai poryt zinosiu ar bus ka saldyti.
o medicanoj zinok siandien tokia ramybe,rengiames eiti i hospital ir skambina Aysan,klausia kada ateisim,tai tik siurpai perbego,sakau kazkas jau negerai
ateinam,o ten tokia tustuma,tik gydytojas ir Aysan,dar kelios seseles ir tamdaram,sako uz keliolikos minuciu isodinimas
tad linkiu dar karta tau tik ir tik teigiamu HCG,kad susijaudintai dar labiau negu siandien,kad verktai dziaugsmo asaromis glostydama savo pilvuka

Nu matai kaip mes vienodai

Su naujais vaisingos ožkytės metais visas!!!
Greisiuke, smagu, kad mažiukas sparčiai auga
Visoms trims PUPienėms
ailima, turbūt nė nesitikėjai tokio rezultato

Nicute, ats yra pirmoj temos žinutėj

Greisiuke, smagu, kad mažiukas sparčiai auga

Visoms trims PUPienėms

ailima, turbūt nė nesitikėjai tokio rezultato

Nicute, ats yra pirmoj temos žinutėj

Sveikinu su naujaisiais metais, linkiu visoms išsvajotojų stebukliukų
O čia mano paskutinis meškutis gimes pasitinkant naujuosius

O čia mano paskutinis meškutis gimes pasitinkant naujuosius