Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 15tema

Nica79, as esu gavusi gonalio po 300 per ankstesnius ivf. Blogiausia budavo kokia 4-5 diena po punkcijos. Atsisest skauda, koset skauda, dusina. O sonu skausmai su kiekvienu ivf vis anksciau atsiranda. Nezinau kodel...

O mes, gaila, pas Semra nepapuolem. Musu daktare yra Hende, bet pirma echoskopija atliko Aylin. Sake Elis, kad jeigu norim tai galim laukti kol Hende gris is operacines. Na bet ka ten lauksi, nemanau kad viena yra prastesne uz kita. Be to, kai gauna kraujo tyrimus jie padaro konsiliuma su profesore del doziu, tai mane tas labai nuramino.
Atsakyti
Aive, mes kai buvom genetiko konsultacijoj del mano inversijos tai jis sake kad mums PGD siulo ne del sitos inversijos bet del 2 nesekmingu ivf. Man buvo taip keista, nes 2 bandymai mano nuomone nera kazkas nerealiai daug. Bet jis mano, kaip ir SEMRA, kad musu nepavyke implantacijos buvo del embrionu chromosominiu anomaliju. Aisku, kiekvienos is musu situacija yra kitokia, bet gal ir jums tai butu vienas is galimu problemos sprendimu budu. 4u.gif
Atsakyti
ačiū visoms už linkėjimus wub.gif
aš labai, labai patenkinta,kad užšaldė, net 11, kaip kartais būdavo, kad trečią dieną likę tik du, arba 0, ir tikiu, kad silpnučių nešaldė, taigi ir tikimybė tikrai nemaža 4u.gif
o dėl sodinimo g.gif tai dabar dar mmm neprasidėjo, o sakė prasidėjus gerti KT tai vadinasi be vasario nieko nebus, na nebent KT sakys gerti trumpiau ir jau paskui kažką organizuoti biggrin.gif

Krown, Liskaus, sveikinu tapus PUPO, nuostabus tai jausmas ypač pirmas kelias dienas, paskui jau kažkaip atsiranda nerimas, nežinomybė, baimė ir kartu viltis
Atsakyti
Ailima, Known, Liskaus - nuostabios naujienos, sveikinu visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dabar belieka sulaukti tų išsvajotų aukštų skaičiukų 4u.gif 4u.gif

O aš noriu pasidžiaugti kartu su jumis savo geromis naujienomis mirksiukas.gif Mūsų žirniukas auga gerai, atitinka laiką ir genetinės rizikos labai žemos thumbup.gif Siunčiu kiekvienai einančiai šiuo nelengvu keliu daug daug virusiuku 2.gif 2.gif 2.gif

Visas su artėjančiais Naujaisiais! santa2.gif
Atsakyti
Krown, Liskaus sveikinimai tapus PUPO wub.gif

Laimingų Naujųjų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jau paskutines valandeles skaiciuoja senieji metai ir netrukus pasitiksime Naujuosius 2015 metus. Lai su senaisiais metais iseina visos bedos,sudega fejeverku spindyse visos ligos,negandos ir skausmas ir lai ateinantys 2015 metai atnesa stebuklu daug daug, svajoniu issipildymo, ne tik puikios savijautos bet ir nuotaikos geros,ramybes ir tikejimo sirdyse bei finansinio stabilumo.Visoms, brangiosios linkiu,sulaukti stebukliuku savo ismelstu, nestukems daug sveikatos ir tik grazaus laukimo,lengvo gimdymo ir nuostabiu akimirku su maziukais. Bukit laimingos ir lai jusu artimieji buna laimingi.Su 2015 metais wub.gif
user posted image
Virusuoju visas visas mergytes ir sia temute wub.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2014 12 31, 15:04)
tamdararam  thumbup.gif  as jau pupo  thumbup.gif

Liskaus - sveikinu 4u.gif o tai jie ryt nusprende nedirbti kad siandien dejo ar kaip? ax.gif turejot ka saldyti? blush2.gif Linkiu kantraus laukimo iki teigiamo hcg wub.gif
O Memoriale siandien buvo tokia smagi aura, nes visi tokiam laukime tu nauju metu, sventiskai nusiteike, visi tik sveikino su naujaisiais metais ir linkejo kad jie butu sekmingi nestuke.gif prasme wub.gif Edena - suoliukus trint galesit pradet jau sausio 9d., nes bent jau man krauja priduot reiks ax.gif biggrin.gif nu ir aisku as nemanau kad tiek lauksiu lotuliukas.gif idomus jausmas buti pupo - nezinau kodel, bet siandien jaudinausi labiausiai, nors tai buvo pati paprasciausia procedura, kai jau viska zinai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 31, 16:40)
Sifonyte aciu uz palinkejimus, prisitaikau sau ta, "10 pagal APGAR"  4u.gif  wub.gif  4u.gif
O Tau ir visoms, kurios dar nesulauke savo stebuklo, 2015 metais linkiu ji surasti, ir 2015 Kaledu eglute jau puosti su pilvinuku ar netgi jau su vezimuku  wub.gif

Ačiū Edenut ir tau už tokį gražų palinkėjimą, prisitaikyciau sau kad kiti naujieji būtų su vezimuku, nes jau sausio gale startuojam smile.gif jau virpa jauduliukas laukiant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 31, 21:02)
Liskaus - sveikinu  4u.gif o tai jie ryt nusprende nedirbti kad siandien dejo ar kaip?  ax.gif turejot ka saldyti?  blush2.gif Linkiu kantraus laukimo iki teigiamo hcg  wub.gif
O Memoriale siandien buvo tokia smagi aura, nes visi tokiam laukime tu nauju metu, sventiskai nusiteike, visi tik sveikino su naujaisiais metais ir linkejo kad jie butu sekmingi  nestuke.gif prasme  wub.gif Edena -  suoliukus trint galesit pradet jau sausio 9d., nes bent jau man krauja priduot reiks  ax.gif  biggrin.gif nu ir aisku as nemanau kad tiek lauksiu  lotuliukas.gif idomus jausmas buti pupo - nezinau kodel, bet siandien jaudinausi labiausiai, nors tai buvo pati paprasciausia procedura, kai jau viska zinai  rolleyes.gif

nedirba jie ryt,o SElmanas deste pasisodines kad motinos pilveli embrionukams geriau/
is sesiu liko keturi,du top,tai juos ir idejo,o du silpni,tai poryt zinosiu ar bus ka saldyti.
o medicanoj zinok siandien tokia ramybe,rengiames eiti i hospital ir skambina Aysan,klausia kada ateisim,tai tik siurpai perbego,sakau kazkas jau negerai g.gif
ateinam,o ten tokia tustuma,tik gydytojas ir Aysan,dar kelios seseles ir tamdaram,sako uz keliolikos minuciu isodinimas smile.gif
dar siule isodinti ir trecia silpna,bet kazkaip schmoll.gif

tad linkiu dar karta tau tik ir tik teigiamu HCG,kad susijaudintai dar labiau negu siandien,kad verktai dziaugsmo asaromis glostydama savo pilvuka smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2014 12 31, 22:52)
nedirba jie ryt,o SElmanas deste pasisodines kad motinos pilveli embrionukams geriau/
is sesiu liko keturi,du top,tai juos ir idejo,o du silpni,tai poryt zinosiu ar bus ka saldyti.
o medicanoj zinok siandien tokia ramybe,rengiames eiti i hospital ir skambina Aysan,klausia kada ateisim,tai tik siurpai perbego,sakau kazkas jau negerai  g.gif
ateinam,o ten tokia tustuma,tik gydytojas ir Aysan,dar kelios seseles ir tamdaram,sako uz keliolikos minuciu isodinimas  smile.gif
dar siule isodinti ir trecia silpna,bet kazkaip  schmoll.gif

tad linkiu dar karta tau tik ir tik teigiamu HCG,kad susijaudintai dar labiau negu siandien,kad verktai dziaugsmo asaromis glostydama savo pilvuka  smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu matai kaip mes vienodai biggrin.gif pas mus irgi liko 4, bet likusius du uzsalde musu, nors jie irgi nera top ax.gif na tai ka - bus kaip turi buti, o TURI BUTI GERAI!!!! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Su naujais vaisingos ožkytės metais visas!!! thumbup.gif

Greisiuke, smagu, kad mažiukas sparčiai auga wub.gif

Visoms trims PUPienėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ailima, turbūt nė nesitikėjai tokio rezultato wub.gif 4u.gif

Nicute, ats yra pirmoj temos žinutėj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 01 sausio 2015 - 12:07
Sveikinu su naujaisiais metais, linkiu visoms išsvajotojų stebukliukų nestuke.gif

O čia mano paskutinis meškutis gimes pasitinkant naujuosius wub.gif
user posted image
Atsakyti