Įkraunama...
Įkraunama...

IVF gruodis

Sveikos merginos 4u.gif
Jungiuosi ir as i jusu kompanija, jei priimsit.
Su vyro turtu reikalai prasti, tai po uzpraieta cikla nepavykusios IUI, si cikla jau pradejau stimuliuotis pirmam IVF, ryt vykstu pas daktare paziureti kas uzaugo. Turiu didele vilti, kad si karta viskas pavyks smile.gif Visoms linkiu 2015 kuo greiciau tapti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 01 08, 20:53)
Sveikos merginos 4u.gif
Su vyro turtu reikalai prasti, tai po uzpraieta cikla nepavykusios IUI, si cikla jau pradejau stimuliuotis pirmam IVF, ryt vykstu pas daktare paziureti kas uzaugo. Turiu didele vilti, kad si karta viskas pavyks smile.gif Visoms linkiu 2015 kuo greiciau tapti  nestuke.gif

Smagu, kad prisijukgei. Linkiu didžiausios sekmės!
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 01 08, 20:53)
Sveikos merginos 4u.gif
Su vyro turtu reikalai prasti, tai po uzpraieta cikla nepavykusios IUI, si cikla jau pradejau stimuliuotis pirmam IVF, ryt vykstu pas daktare paziureti kas uzaugo. Turiu didele vilti, kad si karta viskas pavyks smile.gif Visoms linkiu 2015 kuo greiciau tapti  nestuke.gif

Linkiu kad si karta pavyktu!!! Lauksim rttojaus naujienu smile.gif
Atsakyti
Aciu uz grazius linkejimus smile.gif
Man tik keista, kad ryt 6 ciklo diena ir jau reikia vykti apziurai. Kada jus pirma karta stimuliuojant vykot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 01 08, 21:54)
Man tik keista, kad ryt 6 ciklo diena ir jau reikia vykti apziurai. Kada jus pirma karta stimuliuojant vykot?  g.gif

laBUKA PAS KOKI GYDITOJA LANKAISI.AS IR RUOSIUOSI IVF JAU VAISTUS TURIU 3CD PRADETI LEISTIS PUREGONA IR PASIRODITI YURIU 8 CD.
Atsakyti
Man tik keista, kad ryt 6 ciklo diena ir jau reikia vykti apziurai. Kada jus pirma karta stimuliuojant vykot?  g.gif

Taip ir važinėsi kas kelios dienos iki punkcijos stebėjimui kaip auga mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien vaziuosiu daryti hcg
Papildyta:

Sveika!mane stumuliavo 2-3 cd
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 09, 09:40)
Papildyta:

kocik pamaciau zinute uzbegau paziuret gal jau turi ziniu, lauksim skaiciuku, kad tik butu viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 09, 08:40)
Papildyta:

Didziausios sekmes, zinau kaip baisu gyventi nezinioje. Linkiu, kad naujienos butu puikios! 4u.gif
Atsakyti
sugedo aparatas, kolkas ziniu nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 09, 14:32)

Kocik, laikau kumscius!!!
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 09, 14:32)

Ar yra naujienu? g.gif
Atsakyti