jo, jau skaiciai yra.hcg 560, PRG 26. HCG padvigubejo, bet PRG sumazejo. aiskiai kazkas negerai.kalbejau su daktaru, tai sako kad negerai kazkas.ir kad hcg turetu dideti greiciau negu pas mane dideja.tai pirmadieni vaziuoju i apziura ir ieskosim kur yra...o kaip liudan ir baisu

QUOTE(kocik @ 2015 01 09, 18:53)
jo, jau skaiciai yra.hcg 560, PRG 26. HCG padvigubejo, bet PRG sumazejo. aiskiai kazkas negerai.kalbejau su daktaru, tai sako kad negerai kazkas.ir kad hcg turetu dideti greiciau negu pas mane dideja.tai pirmadieni vaziuoju i apziura ir ieskosim kur yra...o kaip liudan ir baisu 

Nu man tai cia normaliai dideja ! http://www.babymed.c.../hcg-calculator normaliai auga, veliau pradejo didet bet auga tai gerai

O prog kokiais cia vienetais?
Sveikos, na as jau po vizito. LankausI pas Usoniene. Sake abiejuose pusese po 7 folikulus turiu. Tai gal visai neblogai. Tik nesuprantu kam dar prie gonalio , tuo pat metu paskyre leistis ir cetrotide 250

QUOTE(Edena @ 2015 01 09, 19:03)
Nu man tai cia normaliai dideja ! http://www.babymed.c.../hcg-calculator normaliai auga, veliau pradejo didet bet auga tai gerai

augt tai auga, bet daktaras sako kad ne taip kaip turetu dideti. o PRG tai isvis sumazejo buvo 30 o dabar 26 nmol/L. tuo labiau kad ziurejo antradieni, tai ir gleivine labai maza. negaliu kiek nervu...
QUOTE(kocik @ 2015 01 09, 19:20)
augt tai auga, bet daktaras sako kad ne taip kaip turetu dideti. o PRG tai isvis sumazejo buvo 30 o dabar 26 nmol/L. tuo labiau kad ziurejo antradieni, tai ir gleivine labai maza. negaliu kiek nervu...
Isimesk i visus Hcg calculator normalus augimas, dvigubinasi normos ribose !! Tik progesteronas tai kritinis. Toks pats kaip pas nickse buvo irgi sio skyrelio nare.... Toks progesteronas zirniuko neislaikys. Ar tu 2 kartus Crinone naudoji? Nickse kiek pamenu duphaston pradejo gerti prie tokio..gal ji uzeis pasisakys, bet jai taip pat buvo su prigesteronu buvo sustojes net hcg augt ...
QUOTE(kocik @ 2015 01 09, 19:20)
uzuojauta

kocik, turiu kelias pakuotes leidžiamo progesterono- jis tikrai tau pakeltų, užtektų mažiukui maitinimo
pas tave neįsisavina crinone kaip ir man, tad reik "maitint per kraują"

Kocik, o primink kada buvo isodinimas ir koks HCG buvo priespaskutinis ir kada darytas?
QUOTE(Edena @ 2015 01 09, 19:26)
Isimesk i visus Hcg calculator normalus augimas, dvigubinasi normos ribose !! Tik progesteronas tai kritinis. Toks pats kaip pas nickse buvo irgi sio skyrelio nare.... Toks progesteronas zirniuko neislaikys. Ar tu 2 kartus Crinone naudoji? Nickse kiek pamenu duphaston pradejo gerti prie tokio..gal ji uzeis pasisakys, bet jai taip pat buvo su prigesteronu buvo sustojes net hcg augt ...
na jau tik po viena naudoju, nes daktaras sako kad jo uztenka.bet kad jis nukrito nuo antardienio.gimd nepanisi i nestuma, nes gleivine 4mm tik...
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 01 09, 19:39)
kocik, turiu kelias pakuotes leidžiamo progesterono- jis tikrai tau pakeltų, užtektų mažiukui maitinimo

tai kad pas mane nezinia kur yra tas nestumas. ir daktaras itaria nesivystanti.zodziu situacija keista. o as galvoju kad bus negimdinis.
Papildyta:
QUOTE(Ethan @ 2015 01 09, 19:46)
Kocik, o primink kada buvo isodinimas ir koks HCG buvo priespaskutinis ir kada darytas?
isodinimas buvo gruodzio 12 dinea, bet gruodzio 25 diena kraujavimas buvo ir tesiesi iki gruodzio 29dienos. priespaskutinis hcg buvo sausio 6diena ir buvo 242. bet sausio 6diena ziurejom echoskopu ir gimda nepanasi i nestuma ir gleivine maza 4mm tik.progetesronas krenta.zodziu negerai..
Bet HCG kyla kaip bebutu... oi kaip libkiu kad pirmadieni viskas issiaiskintu!!!! Ir kad viskas butu gerai!!!
Papildyta:
Kocik, o nt dareisi? Ka jie rodo? Kelinta cd snd?
Papildyta:
kocik, tada labai panašu į negimdinį (kiaušintakyje)
nes gleivinė labai plona, turėtų nėštume būti daug didesnė, o HCG kyla, tad...
Kažkaip sulauk pirmadienio

QUOTE(Ethan @ 2015 01 09, 19:56)
Bet HCG kyla kaip bebutu... oi kaip libkiu kad pirmadieni viskas issiaiskintu!!!! Ir kad viskas butu gerai!!!
Papildyta:
Papildyta:
dvi juostos, viena ryski, kita ruzava bet irgi gerai matosi, cd net nezinau jau kaip skauciuoti, gruodzio 25 diena prasidejo kraujavimas.tai 16 cd iseina.
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 01 09, 19:58)
kocik, tada labai panašu į negimdinį (kiaušintakyje)
nes gleivinė labai plona, turėtų nėštume būti daug didesnė, o HCG kyla, tad...

taip ir bus, o jetau kaip baisu, as jau turejus du negimdinius, siaubingai pernesiau, toks skausmas buvo nerealus...joa, nes ir skaiciai ir progetersonas kritinis ir nukrito jau dabar, ir gimda ne tokia ir gleivine maza, zodiu siaubas...bus kaip bus, nieko nepakeisi, kas lemta zmogui nuo to nepabegsi