Kocik, laikykis!!!!
QUOTE(kocik @ 2015 01 09, 19:08)
dvi juostos, viena ryski, kita ruzava bet irgi gerai matosi, cd net nezinau jau kaip skauciuoti, gruodzio 25 diena prasidejo kraujavimas.tai 16 cd iseina.
Papildyta:
taip ir bus, o jetau kaip baisu, as jau turejus du negimdinius, siaubingai pernesiau, toks skausmas buvo nerealus...joa, nes ir skaiciai ir progetersonas kritinis ir nukrito jau dabar, ir gimda ne tokia ir gleivine maza, zodiu siaubas...bus kaip bus, nieko nepakeisi, kas lemta zmogui nuo to nepabegsi
Papildyta:
taip ir bus, o jetau kaip baisu, as jau turejus du negimdinius, siaubingai pernesiau, toks skausmas buvo nerealus...joa, nes ir skaiciai ir progetersonas kritinis ir nukrito jau dabar, ir gimda ne tokia ir gleivine maza, zodiu siaubas...bus kaip bus, nieko nepakeisi, kas lemta zmogui nuo to nepabegsi

jau du negimdiniai , kur jie buvo ? kiausintakiai nepasalinti ?
QUOTE(kocik @ 2015 01 09, 21:08)

dar pirmai norėjau klausti ar neturėjus daugiau neimdinių, nes jie "mėgsta" pasikartoti

aš tavimi labai susirūpinčiau tuo, ar nevertėtų jų stipriai pasitikrinti, t.y. atlikti LP ir pažiūrėti ar tik juose nėra hidrosalpingso.
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 01 09, 20:20)
jau du negimdiniai , kur jie buvo ? kiausintakiai nepasalinti ?
taip kiausintakiuose. pirma karta desiniam, antras kartsa kariam, trecia karta dare laparaskopija diagnozei nustatyti, ir nepratekami kiausintakiai, bet ju nepasalino :(vat kame beda.
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 01 09, 20:51)
dar pirmai norėjau klausti ar neturėjus daugiau neimdinių, nes jie "mėgsta" pasikartoti
aš tavimi labai susirūpinčiau tuo, ar nevertėtų jų stipriai pasitikrinti, t.y. atlikti LP ir pažiūrėti ar tik juose nėra hidrosalpingso.

jie patikrinti, daryta laparaskopija, diagnoze -nepratekami kiausintakiai, bet ju nepasalino, kam paliko nezinau...
QUOTE(kocik @ 2015 01 09, 22:01)
jie patikrinti, daryta laparaskopija, diagnoze -nepratekami kiausintakiai, bet ju nepasalino, kam paliko nezinau...
neturiu žodžių

kas čia operavo?
tikrai šalink, net nesvarstyk
QUOTE(RositaK @ 2015 01 09, 21:03)
neturiu žodžių
jokios atsakomybės! kiek sveikatos ir pinigų bereikalingai iššvaistyta
kas čia operavo?

kas čia operavo?
operavo kaskart skirtingi daktarai.nenoriu cia viesinti.o dabar tai butinai jeigu taip ir bus tai salinsiu be jokiu svarstymu.o jetau kaip bijau, kaip pagalvoju net bloga darosi

Man kai buvo abudu negimdiniai be jokiu kalbu salino juos , nes per daug suzaloti buvo . Tad kartais Uk daktarai ir priima gerus sprendimus

Jetau, kaip baisu...
QUOTE(kocik @ 2015 01 09, 22:25)
operavo kaskart skirtingi daktarai.nenoriu cia viesinti.o dabar tai butinai jeigu taip ir bus tai salinsiu be jokiu svarstymu.o jetau kaip bijau, kaip pagalvoju net bloga darosi 

Kur daktaru atsakomybe? Siaubas!
Merginos, o kaip jus jautetes per stimuliacija? Man dabar 7 ciklo ir 6 stimuliacijos diena. Bet jauciuos kaip balionas, gimdos sonus net pasisukant ar pasikenkiant skauda. O kaip buvo Jums?

QUOTE(maugute156 @ 2015 01 10, 17:11)
Merginos, o kaip jus jautetes per stimuliacija? Man dabar 7 ciklo ir 6 stimuliacijos diena. Bet jauciuos kaip balionas, gimdos sonus net pasisukant ar pasikenkiant skauda. O kaip buvo Jums? 

man viskas buvo gerai , bet reikia daug vandens geerrti kad nebutu hiperstimuliacijos

QUOTE(maugute156 @ 2015 01 10, 18:11)

man irgi taip buvok, kadangi daug folikulu buvo.
Papildyta:
QUOTE(kocik @ 2015 01 10, 20:17)
man irgi taip buvok, kadangi daug folikulu buvo.
del kiausintakiu tai joa, galejo salinti, akm jie reikalingi, vienas nepratekamas o kitas vos vos.nu zodziu bus kaip bus. pirmadieni viskas paaiskes.