Įkraunama...
Įkraunama...

IVF gruodis

Kocik, laikykis!!!!
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 09, 19:08)
dvi juostos, viena ryski, kita ruzava bet irgi gerai matosi, cd net nezinau jau kaip skauciuoti, gruodzio 25 diena prasidejo kraujavimas.tai 16 cd iseina.
Papildyta:

taip ir bus, o jetau kaip baisu, as jau turejus du negimdinius, siaubingai pernesiau, toks skausmas buvo nerealus...joa, nes ir skaiciai ir progetersonas kritinis ir nukrito jau dabar, ir gimda ne tokia ir gleivine maza, zodiu siaubas...bus kaip bus, nieko nepakeisi, kas lemta zmogui nuo to nepabegsi verysad.gif

jau du negimdiniai , kur jie buvo ? kiausintakiai nepasalinti ?
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 09, 21:08)
taip ir bus, o jetau kaip baisu, as jau turejus du negimdinius, siaubingai pernesiau, toks skausmas buvo nerealus...joa, nes ir skaiciai ir progetersonas kritinis ir nukrito jau dabar, ir gimda ne tokia ir gleivine maza, zodiu siaubas...bus kaip bus, nieko nepakeisi, kas lemta zmogui nuo to nepabegsi verysad.gif

dar pirmai norėjau klausti ar neturėjus daugiau neimdinių, nes jie "mėgsta" pasikartoti doh.gif
aš tavimi labai susirūpinčiau tuo, ar nevertėtų jų stipriai pasitikrinti, t.y. atlikti LP ir pažiūrėti ar tik juose nėra hidrosalpingso.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 01 09, 20:20)
jau du negimdiniai , kur jie buvo ? kiausintakiai nepasalinti ?

taip kiausintakiuose. pirma karta desiniam, antras kartsa kariam, trecia karta dare laparaskopija diagnozei nustatyti, ir nepratekami kiausintakiai, bet ju nepasalino :(vat kame beda.
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 01 09, 20:51)
dar pirmai norėjau klausti ar neturėjus daugiau neimdinių, nes jie "mėgsta" pasikartoti  doh.gif
aš tavimi labai susirūpinčiau tuo, ar  nevertėtų jų stipriai pasitikrinti, t.y. atlikti LP ir pažiūrėti ar tik juose nėra hidrosalpingso.

jie patikrinti, daryta laparaskopija, diagnoze -nepratekami kiausintakiai, bet ju nepasalino, kam paliko nezinau...
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 09, 22:01)
jie patikrinti, daryta laparaskopija, diagnoze -nepratekami kiausintakiai, bet ju nepasalino, kam paliko nezinau...

neturiu žodžių doh.gif doh.gif jokios atsakomybės! kiek sveikatos ir pinigų bereikalingai iššvaistyta doh.gif verysad.gif
kas čia operavo?
tikrai šalink, net nesvarstyk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 09 sausio 2015 - 21:04
QUOTE(RositaK @ 2015 01 09, 21:03)
neturiu žodžių  doh.gif  doh.gif jokios atsakomybės! kiek sveikatos ir pinigų bereikalingai iššvaistyta doh.gif  verysad.gif
kas čia operavo?
tikrai šalink, net nesvarstyk

operavo kaskart skirtingi daktarai.nenoriu cia viesinti.o dabar tai butinai jeigu taip ir bus tai salinsiu be jokiu svarstymu.o jetau kaip bijau, kaip pagalvoju net bloga darosi doh.gif
Atsakyti
Man kai buvo abudu negimdiniai be jokiu kalbu salino juos , nes per daug suzaloti buvo . Tad kartais Uk daktarai ir priima gerus sprendimus smile.gif
Atsakyti
Jetau, kaip baisu...
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 09, 22:25)
operavo kaskart skirtingi daktarai.nenoriu cia viesinti.o dabar tai butinai jeigu taip ir bus tai salinsiu be jokiu svarstymu.o jetau kaip bijau, kaip pagalvoju net bloga darosi doh.gif

Kur daktaru atsakomybe? Siaubas!
Atsakyti
Merginos, o kaip jus jautetes per stimuliacija? Man dabar 7 ciklo ir 6 stimuliacijos diena. Bet jauciuos kaip balionas, gimdos sonus net pasisukant ar pasikenkiant skauda. O kaip buvo Jums? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 01 10, 17:11)
Merginos, o kaip jus jautetes per stimuliacija? Man dabar 7 ciklo ir 6 stimuliacijos diena. Bet jauciuos kaip balionas, gimdos sonus net pasisukant ar pasikenkiant skauda. O kaip buvo Jums?  g.gif

man viskas buvo gerai , bet reikia daug vandens geerrti kad nebutu hiperstimuliacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 01 10, 18:11)
Merginos, o kaip jus jautetes per stimuliacija? Man dabar 7 ciklo ir 6 stimuliacijos diena. Bet jauciuos kaip balionas, gimdos sonus net pasisukant ar pasikenkiant skauda. O kaip buvo Jums?  g.gif

man irgi taip buvok, kadangi daug folikulu buvo.
Papildyta:
QUOTE(kocik @ 2015 01 10, 20:17)
man irgi taip buvok, kadangi daug folikulu buvo.

del kiausintakiu tai joa, galejo salinti, akm jie reikalingi, vienas nepratekamas o kitas vos vos.nu zodziu bus kaip bus. pirmadieni viskas paaiskes.
Atsakyti